Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява изследването на Доплер?
Какво представлява измерването на Доплер?
Какво е Доплер и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява изследването на Доплер?
Изследването на Доплер е неинвазивна техника, която използва звукови вълни за измерване на кръвния поток в пъпната връв. Това помага да се оцени състоянието на сърцето и кръвоносната система на бебето, като предоставя информация за кръвния поток и снабдяването с кръв. Обикновено се използва по време на бременност за наблюдение на здравето на бебето.
-
Какво представлява измерването на Доплер?
Измерването на Доплер е неинвазивна техника, използвана за оценка на кръвния поток и кръвоснабдяването на бебето. Обикновено се извършва с помощта на апарат, който измерва скоростта и посоката на кръвния поток в пъпната връв. Тази информация помага да се оцени състоянието на сърцето и кръвоносната система на бебето, като осигурява ценна информация за неговото благосъстояние.
-
Какво е Доплер и за какво се използва?
Доплерът е неинвазивна техника, използвана за оценка на кръвния поток в матката, плацентата и пъпната връв на бебето. Той позволява визуализиране на кръвния поток в синьо и червено, което позволява различни измервания. Обикновено се използва за оценка на структурата на пъпната връв и кръвния поток през плацентата. На по-късен етап с Доплер се следи зрелостта на плацентата.
-
Кога се използва Доплерът?
-
Какво представлява БХС и кога се извършва?

) И на мен тази помпа на Чико ми харесва, няма ли някой повече инфо за нея?
Моето свеки пък е коренна противоположност на твоето - колкото се може по-нездравословно живее
Баща ми е маниак на тема здравословен начин на живот и спорт, и аз така се опитвам и постоянно имам пререкания със свекито
. Дали не е от това,че по предния ден скитах като невидяла улиците
но ще ми докарат племенничката след малко и ще се гледкаме с нея цял ден
незнам ,но като ви слушам,ще взема и аз да го стягам.
много ви се радвам. Аз понеже съм на квартира и ще правя само едно освежаване на стаята ,и това е
И на мен ми се иска да си имаме детска стая и да я обзавеждам с удоволствие,но нищо- нали пък ще се появи малкия човек,който чакаме с трепет
. пък където ще да живеем
Оставям ви ,че ми карат племенницата. До после. Хубав ден на мамите пожелавам

и се надявам в най-най-лошия случай просто да се наложи секцио
и толкоз...
. Но това е защото при нас е мнооого трясно - стая и кухня и наистина решихме, че така ще е по-добре за кратко. Иначе, ако си имате нормално жилище, не мисля, че би било проблем да си я гледате, само от стаята на бебчо може да я изолирате