АПРИЛ-ските купони на нашите бонбони II

• 22 433
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Това за бълг. език ми се струва поредния "шум за нищо" Само не мога да разбера кой има полза от такива действия и как въобще е възможно да се популяризират такива малоумни предложения.

А тези памперси Sleep&Play не са ли много тънки, дали ще стават за по-големи пикльовци, че малкия пие страшно много течности и ако е с по-тънки памперси подгизва целия.

и аз така мисля за БГ езика

през деня нямам проблеми, но сутрин е леко опикан  Laughing ми то с тов анощно кърмене, няма начин, тънки са наистина, но са хубави, пък и ми е много сладък сутрин опикан и стои и си повдига краката и му е гадно, така че може и да помогнат тия памперси, през деня не са пропускали  Laughing

# 46
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на Давид - да расте здрав, усмихнат и много игрив!

Бюти, да ти е честит и на теб празника!

Смин, да са ти живи и здрави родителите и още дълги години да са до вас!  bouquet

Това за българския език направо не ми се коментира Tired

Тия Sleep&Play памперси ми се видяха и на мен доста тънки, но ще ги пробвам като ми свършат тези, които имам. А и цената им не е лоша - 18лв за 50бройки, мен ме устройва. Peace

Ренка, бързо оздравяване на Вальока, а и на теб да се укрепи скоростно имунната тисистема - взимай мерки.
Тоя грип явно доста е гаден - свекър ми цяла седмица се влачи с Т, едвам мърдал, много тежко го изкара.

# 47

4естит рожден ден на Давид   bouquet Да е винаги весел, игрив и zдрав   bouquet
Бюти, 4естит праzник  Hug

При нас продължава да трупа сняг  Shocked  Цяла zима нямахме, а сега нямаме пролет  Tired

Тоя грип вярно е много гаден, направо ме плаШите  Shocked  Дано скоро вси4ки се похвалят 4е са zдрави  Praynig  Вени, как е Мати?  newsm78 Дано и Вальо ве4е е на път да оzдравява  Praynig

Сминс, да са ти живи и zдрави родителите и да се радват на оЩе мноооого внуци   bouquet

# 48
  • София
Танче, добре е, мерси, само зъба още не е излязал целия и го мъчи нощем!

При нас пък е доста топло днес!

# 49
Здравейте, момичета, и честито на всички рожденничета, които съм пропуснала тези дни  Hug

нали на РД на Вени ви бях писала, че се разболя. Е, има отит. Късмет е, че все пак се влияе от лечението и сме си в къщи, на една близка детенцето е момента в болница с отит. То не беше непоносимост към антибиотика, то не бяха температури и чудеса - опитах и аз от първа ръка какво е да увиваш с чаршафи студени и под 39 да не пада... Стискайте ни палци сега да се оправи по-бързо, че не знам вече...

П.С. Това всичкото започна след като бихме отложената от миналата година морбили-паротит-рубеола, че от детската щяха да ни изхвърлят вече. Мразя ги ваксините, ей, мразя ги....

# 50
Мецанка разбирам какво си преживяла,миналата година и на мен ми се наложи да свалям Т с мокри чаршафи.Надявам се сега Вени да е по-добре  Hug .

# 51
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ    bouquet
Весел празник на всички и стига с тези болести
на последък немога да влизам често и да ви чета, защото ще отварям детски магазин и тичането е страшно #Crazy, но скоро ще е готов

# 52
Привет от нас!
Честито на всички рожденици, на които не съм честитила! Да са живи и здрави, усмихнати и весели   bouquet

Мойто ясленче се е представило добре днес. Младен го оставил сутринта без проблем, даже Иво се заиграл и не му казал чао. Като се обадих към 10.30 ми казаха, че проплаквал от време на време, но се успокоявал и в момента танцувал с децата. Последния половин час преди да го вземе Младен на обяд обаче си е поревал доста и са го гушкали на ръце. Не изглеждаше изплашен или травмиран, омете си манджата и спа до преди малко. Аз пък се въползвах и за пръв път от много време днес спах с малкия до 10.

# 53
  • 2 етажа над тавана
Мецанке, пожелавам бързо оздравяване на Невенка, миличката тя!  Sad Hug

на последък немога да влизам често и да ви чета, защото ще отварям детски магазин и тичането е страшно #Crazy, но скоро ще е готов

Пете, къде, къде Mr. Green

Браво на сладкия Юлчен сънчо - все така да влиза в яслата и да не плаче вече, а само да танцува с другите деца Mr. Green

# 54
Честит рожден ден на Давид. Да е здрав и щастлив.

# 55
  • София
Честит рожден ден на Давид! Весел празник!

Пете, къде ще е? Успех!

Мецанка, надявам се сега Вени да е по-добре!

Смин, да са ти живи и здрави родителите и още дълги години да и се радвате!

# 56
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Давид! И на патерица честито на Ники!

Бъдете весели и здрави, щастливи и игриви!

# 57
  • София
Благодаря ви, момичета!
Просто ме трогнахте... Blush Flushed  friendship
Малчовците заспаха, така че....ХА НАЗДРАВЕ!

# 58
Добро утро Hug

Бюти, да ви е честит рожденника Давид със закъснение!!!Целувки!

Теди от събота е с разстройство и здраво подсе4ен-пи един сок от ябълка и май от него или пък нещо пак да е изстинал.

Вси4ки болни да се оправят Praynig

Тая зима егати болестите и 4удесата писна ми ве4е Tired

Айде лек ден девойки Hug

# 59
  • София
Добро утро  Hug

Днес нямаме рожденник?!

Рени, преписвам една рецепта на проф. Мермерски -

"Рецептата, която е изключително полезна /бих казал уникална/ за поддържане на силна имунна система е следната:
В 150-200 г кисело мляко се изсипват 2 ч. л. пектин на брашно /от аптеката/ и 1 с.л. чист билков мед. Ако прилагащия рецептата има леко повишено ниво на кръвната захар, може да добави и 1ч.л. канела. Разбърква се добре и се оставя, за да набухне пектинът и се яде сутрин преди закуска и вечер преди лягане. Казах, че рецептата е уникална, защото тя не само укрепва имунната система, но и предотвратява развитието на атеросклероза, дава сила и енергия, особено на стари хора и подрастващо поколение, лекува ясва, гастрит и разстройство, спомага за изхвърляне на тежките метали от организма. Друго ценно качество на тази рецепта е, че е много евтина. Затова всички, които искат да се радват на добро здраве трябва, ако не целогодишно, то поне през зимата и ранна пролет да я прилагат ежедневно."
Колкото и да чета и преглеждам полезните рецепти са много и не мога да подбера тези, които ми звучат най-най.

Общи условия

Активация на акаунт