АПРИЛ-ските купони на нашите бонбони II

• 22 415
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ей, Сонята има рожден ден! Да е винаги здрава и умница, както е и хубавица!
Рени, пожелавам ти безпроблемна бременност и скоро едно момченце!

Танче, много гадно заради АБ! Хубаво е, че поне го пие с кеф!

Аз пера заедно дрехите поне от година, т.е. от като започна да се цапа повече и от нас, ходейки!

Взех контактна бележка за яслата и с това всички документи са налице. Сега отивам да приготвям багаза, който ще носим за там!
Дайте идеи - какво носите на яслата за смяна и пр.!

# 241
Вени, тънки дрехи; пънталонче, блузка, тениска, чорапки! Може лигавник, но при нас те си имат, 3 памперса, пантофи и празен плик, ако се нацапа да сложат дрешките вътре.

# 242
  • Русе
Честит Празник на вчерашните рожденици и именици!

Честит Рожден Ден на Сонка-Бонбонка!
С пожелание за здраве, късмет, безгрижно детство и сладко братче на есен!

Рени, честито ти порастнало момиче!  bouquet
Дано сте се преборили с вируса, че е ужасно...и баш за празника! Sad
Я, да питам и другите препатили - само с високата Т ли се разминахте, или имаше и други екстри? Rolling Eyes
Дилянаката засега е само с Т (почти до 40 стига вече 3 дни), но няма нито кашлица, нито сополи... Казва, че я боли гърлото, главата и гърдите... Днес вече ще я заведа на лекар, че ме плашите с тези ушни инфекции... Tired

За прането - и аз като Бабълчето пера всичко с Тео-Бебе (и детското и нашето), като не ги смесвам (не, че нещо - просто се събира достатъчно детско за поне една пералня всяка седмица). И омекотителят е Sensitive.

Вени, освен пълен компект дрешки за преобличане(всичко от тънко трико), както е написла Надето - пижама, елече или суичър (за всеки случай), поне 3 чифта пликчета, панталони и чорапи (ако сте без памперс).
Кураж! Ще се справи голямото ти момче! Hug

Много сладки рожденици по снимките! Heart Eyes

# 243
  • София
Сони-Бонбони, Честит Рожден Ден!
Да си все такова сладко и слънчево детенце, да радвам мама и тати!
Живот и здраве - да те наградят с най прекрасното братче или сестриче!

Рени, Честит Празник!

Стаско го пера с Тео бебе, а нас - с друг прах и отделно. Мнооого рядко ползвам омекотител Семана Ейнджъл само заради божествената му миризма.

Вашите деца плачат ли много, когато татковците липсват за по-дълго?
Такова щастие не ни е спохождало от година и три месеца  Confused Иначе по цял ден отговарям на въпроса "Татии?"  Close

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 09:51 от Данче-Калпазанче

# 244
  • София
При нас искат три лигавника, сложих дрешки, ама не са от тънко трико newsm78, такива имам само едни чифт- панталони де, блузи имам тънки/, боди няма ли да приемат?

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СОНКА-БОНБОНКА!
БЪДИ ВЕСЕЛО И ЗДРАВО ДЕТЕ!
МНОГО ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ОТ СЪРЦЕ!

МИЛА РЕНИ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Добро утро и от мен!
Вени, в нашата чанта там има - 3 чифта потник + слипове, 3 тениски и 2 тънки блузки с дълъг ръкав, 3-4 панталонки - тънки, чорапки, памперси, гребенче и сухи и мокри кърпички, и пантофки. При нас пижамите са от там, много е топло в самата ясла и няма по-дебели дрешки оставени. Лигавници - занесохме в началото по 10 броя и си стоят там, а бодита не искат, защото не е удобно като ги слагат на гърне. Успех на Мати и много сили на теб!
Иленка, и вие ли бре  Cry Много болнички... Стискам палци всички бързо да се оправят  Praynig

Ще сменям аз Sleep&Play...тая сутрин беше много опикан, ако са за през деня,когато се сменят често памперсите са супер, но за нощта - не стават.

Вчера в яслата им направили точно 4 снимки, е, пак е нещо, ама можело и повечко  Whistling Ето ги

# 246
Честит рожден ден на Сонка Бонбонка!Много здраве,весели и безгрижни игри!
Честита ти рожденничка мамо Рени,да ти е жива и здрава!Весел празник!

Все още пера детските дрехи отделно от нашите отскоро с Тео бебе,а преди това с Персил сензитив.
Снимките на рожденниците са чудесни Heart Eyes

# 247
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОНЯ!
Да расте все така добра и послушна, а след няколко месеца да стане най-любвеобвиланата кака!
Рени, честито и на теб и с пожелания скоро да гушкаш едно момченце!

На всички болнички - много здраве и сили!
Вени - стискам палци всичко да мине по мед и масло!

Да покажа малко нови снимки на Тони, да видите колко е пораснал.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172586

# 248
  • София
Явно ще купувам потници и гащи и тънки панталони утре от Произведено в България!

# 249
  • София
Вени, в нашата чанта там има - 3 чифта потник + слипове, 3 тениски и 2 тънки блузки с дълъг ръкав, 3-4 панталонки - тънки, чорапки, памперси, гребенче и сухи и мокри кърпички, и пантофки.
Много дрехи бе Смин  Shocked
Във всяка ясла е много топло, но има значение дограмата каква е и възпитателките по колко цигари пушат на балкона т.е. колко пъти отварят вратата. Никой не се занимава да ги проверява дали не са се изпотили, да ги преоблича, да слага или маха елече...

Набора Тони - станал голямо момченце вече  Heart Eyes

# 250
Тони-бонбони, сладур   bouquet
Данче, още от началото ни казаха толкова да заредим  Peace При нас ги преобличат ако са изпотени, защото единия път виждам, че има преоблечена блузка и тъкмо я вземам и леличката ми обясни, че не е изцапана, а е бил изпотен - затова вече е с къс ръкав  Peace

# 251
  • Русе
Вени, не е проблем панталонките да са малко по-плътни (дори и дънки, ако са на ластик и удобни за преобличане) Peace, обаче и при нас не дават с бодита, както и с гащеризони, чорапогащи и пр. дрехи, възпрепядстващи слагането на гърне, но пък във всяка ясла е различно - трябваше да ти кажат ако не приемат с бодита. Peace
За преобличането - кой ги знае, случвало се е да ми я върнат навлечена с резерванта блузка в/у тази, с която съм я пратила, защото примерно е нямало парно по някаква причина, но пък в петък като я прибирах, горнището на пижамата й беше много мокро(явно изпотено), а бельото и не беше сменено  #Cussing out, явно са я оставили така и предполагам това е причината, сега да сме си вкъщи с Т. Close

Смини, и ние - да  Close! Още в събота се "похвалих" - чакам и другите екстри да ни споходят вече, затова питах как е протекло при другите болнички... Tired

Тонката и той хубавец, че и червисан! Laughing

# 252
Смини, яко го калявате Алекс, но и баща му гледам по къс ръкав в морската!  Wink Моите ще видят къс ръкав...не знам кога. Аз също.

Ильенко, горе главата!  Hug Имате време, да оздравеете до РД-то, а мен взе да ме гризе, че имаме точно време, да се разболеем. Rolling Eyes

Тони е чаровник! Heart Eyes

# 253
  • София
Честит рожден ден на Сони-Бонбони!
Рени, да ти е жива и здрава, игрива и добра кака на сладък, малък беборан!

Къде у немско, я си приzнай бърzо, 4е съм беz мъж  Laughing   
Laughing В Дюселдорф е. Действай бързо, че само още няколко дни ще е там!  Mr. Green

Иленка, при Вальо и при Пепи беше само с Т - 3 дена, и после още 3-4 отпадналост и сънливост. Аз имах всички екстри, ама хремата и кашлицата си ги влачех от преди и поредната болест само ги засили. Пази я сега Дилянката повече, че много лесно повтаря!  Close

Много са ни слади априлчетата!  Peace

# 254
Добро утро  Flutter

4естит рожден ден на Соня   bouquet  Желаем й много весело детство, много zдраве и да е все така оби4ана и оби4аЩа   Hug

Рени, 4естит праzник  Hug

Ние сме ок, Милена има малко повиШена Т оЩе, но не се притеснявам. Ина4е е в добро настроение, макар и малко отпаднала.

Аz в събота, когато бяха 10°С и ветровито, едно бебе на 2, 3 месеца пред Икеа по къс ръкав  Shocked Това zа мен не е каляване, ами беzотговорност  Twisted Evil

Иленке, горе главата  Hug

Лек ден, аz паля колата и тръгвам към Дюселдорф  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт