Топим кила и хубавеем с ядене до 4 :) тема 3

• 71 961
  • 488
  •   1
Отговори
# 105
  • СВИЩОВ
Здравейте момичета    Hug
Мъжо се оправи и аз вече съм тук,но като гледам вас ви няма.Май все още го давате празнично. Да ви се похваля като
бях при родителите ми хора който не са ме виждали зимата ми казаха че съм страшно много отслабнала.

Хайде казвайте по празниците спазвахте ли режима или прегрешавахте.

Успех на всички    bouquet и много минуси ви желая

# 106
Zdraveite i ot men!I az ot v4era sam na dieta s ananas i voda.Za dva dni mahnah 2kilca.Kasmet na vsi4ki.

# 107
Zdravei Nushi in!Az sam tvoia sagrajdanka,no jiveia v Ispania ot 4 god.ako ne te pritesniavam pi6i mi na LC.

# 108
Признавааамм съгрешиххх по празниците , но най-готиното е че не съм мръднала и грам  Mr. Green но от вчера пак съм до 4 с храната Simple Smile
сега си хапнах оризче с гъбки и приключвам за днес   bouquet успех на всички

# 109
Аз съм тук,но не смея да се появя,че по празниците не само си върнах килограмите,но и качих.
Сега наново тръгвам от изходна позиция от 55 кг,че ще видим до къде ще я докарам.
Втори ден съм се наказала да съм само на вода и кафе,интересното е че не изпитвам глад.
Снощи пих и студен чай с лимон,но мой направен,не купен.
Днес сутринта бях на 2 кафета без захар и вода.На обед една филия пълнозърнест хляб и малко топено сирене.
Сега в 15.30 чаша мляко и съм до тук.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 21:15 от desi_minkova

# 110
Привет и от мен. Още не съм се мерила, утре ми махат гипса, но приятелите ми забелязват, че съм поотслабнала, а и аз се чувствам наистина добре. Поздрави!

# 111
  • СВИЩОВ
Здравейте мацки аз тъкмо почнах пак да влизам в режима че по тези празници посгреших малко.Мъжът ми тъкмо се оправи и ето на синът ми е с гнойна ангина.Толкова съм притеснена че снощи си хапнах и ми стана тежко,че чак съжалих защо съм яла.Аз пак отивам в нашите за да ми помагат за малкия ,че с тая температура 39С.

Поздрави на всички и успех в борбата   bouquet

# 112
  • СВИЩОВ
Здравейте момичета   Hug
Къде се изгубихте, аз май сама си пиша. Много се ядосвам  newsm61,
трябва ми някой за подкрепа, сама ли да си отслабвам , нали
знаете - в компания е по приятно. Или толкова много отслабнахте,
похвалете се поне.

Ехооооооооооооо къде сте... newsm78

Поздрави на всички   bouquet

# 113
Съжалявам че не пиша ама наближавам сесия и кямам много време  Rolling Eyes
иначе не съм сваляла още килограми но не съм и качила  ooooh! ама сама съм си виновма като не внимавам какво ям  Embarassed , нооо сесия с пмс става опасна комбинация ама за съжаление не е неочаквано добра  Mr. Green

# 114
  • Благоевград
Здравейте на всички! Grinning
Вие може да сте ме забравили вече - но аз вас НЕ! Naughty
От днес съм пак при вас, че  определено имах добри резултати, които вече
не са толкова добри. Sad
Ще ви докладвам много скоро! Heart Eyes
Но, я се вземете на сериозно - едвам намерих темата! Ужас-а такъв хубав режим е това!
  bouquet

# 115
Иии добре че се появихте. Hug
Не ми беше удобно да си пиша сама.
Стриктно ям най - късно до 16.30 и тогава пак гледам да е нещо леко.
  Сега си изядох едно кисело мляко с нарязани ягоди в него.
Страхотен еликсир.
За довечера студен чай с лимон без захар.

# 116
Аз се излагаммм  smile3511 хич не мога да се вкарам в режима последно време  smile3515  единственото ми успокоение е че не ям хляб и сладко и го карам само на салати , месо и малко картофчета  newsm50 ужас ... не знам какво ми става ...  ooooh! но поне не съм качила ... остават ми още 5-6 кила, но нещо ми е трудно  newsm45

# 117
Да се покажа и аз, макар нещо занемарила режима Embarassed Тези домати така ме изкушават, че не се удържам и вечер пълня купата и на маса с мъжо и боц тук, боц там- срам голям. Но от днес  почвам пак да се храня до 16.30  и ще съм стриктна.

# 118
  • София
О,аз редовно си боцкам вечер салатка, или хапвам купичка таратор. Лошото е,че взех доста да се тъпча на обед, голяма съм лакомия!!!

# 119
Dilirium    bouquet как е при теб положението с килцата ? има ли разлика  Grinning
Аз пък вчера си бях стриктна ядох ориз с кисело мляко и за обед и за вечеря ...
а днес на закуска ядох 2 банана и 1 киви , за обяд бяла риба с салатка и за ечеря смятам да хапна кисело мляко с киви и овесени ядки  Mr. Green
Вече на 100% съм с вас .. че ме чакат още кила за сваляне  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт