Топим кила и хубавеем с ядене до 4 :) тема 3

• 71 938
  • 488
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм 160 см,67 кг.и ужасно ми пречат.Имам всички възможни книги за диети и отслабване и цялата всичко е толкова объркано,едни казват закусвайте,други не,пробвал дъм абсолютно всичко и само ранното хранене ми се отразява най добре.Желая ти успех и съм сигурна,че щом си започнала ще стигнеш до края.

# 481
  • София
Благодаря ти - желая успех и на теб.
Аз два пъти съм сваляла по над 10 кг, така че мисля, че и сега ще успея. Е, тогава бях доста по-млада де, то и годините си оказват влияние, но все пак вярвам, че пак ще стане.

Относно закуската - аз не мога и не мога да закусвам. Хапна ли нещо сутрин край - цял ден ми се яде. При мен съм забелязала, че периодични гладувания и липса на закуска ми се отразяват най-добре.

# 482
  • София
Може би някоя от дамите започнали темата може да споделят резултати?

# 483
Побутвам темата Kissing Heart от днес и аз съм тук. След много трудна бременност, на легло, качих 40кг Cold SweatWeary имам за сваляне още 25кг. Та, нека видим Hug

# 484
Основното, което според мен има за цел тази диета, е да ни е леко на стомаха. Че ще се отслабне, то това е сигурно. Но всеки, дори да не е на диета, е добре да спазва принципа, ако не успее след 16, то поне след 19 да не хапва.

# 485
Аз преди 2 месеца пробвах да вечерям до 4.30 за период около 2 седмици. Бях свикнала и ми беше толкова леко на стомаха. После отидох на една екскурзия до Италия и дисциплината се развали. Сега се опитвам пак да вляза в ритъм. Има ли и други за компания?

# 486
Да и аз се опитвам да се храня основно на обед а следобед хапвам плод или краставица и приключвам.Радвам се ,чекма и други като мен.

# 487
Спазва ли някой все още този режим, за да сваля килограми?

Вдъхновена от идеята отчитам следния резултат за 2 дни:

Старт: 57.2 кг
Днес: 56.2 кг

# 488
Да,аз се опитвам да преключвам по рано с храненето или вечерям само плодове.

Общи условия

Активация на акаунт