Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните правила и принципи на този режим?
Кои храни са разрешени и кои са забранени в този хранителен режим?
Какви са препоръките за хранене в този режим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните правила и принципи на този режим?
-
Кои храни са разрешени и кои са забранени в този хранителен режим?
Разрешените храни включват зеленчуци, салати, плодове, постно месо (пилешко без кожа, риба), варени или печени картофи, млечни продукти в умерени количества и поне 1 литър и половина вода на ден. Забранени са тестени изделия, газирани напитки, сладкарски изделия, мазни меса, пържени храни и панирани храни.
-
Какви са препоръките за хранене в този режим?
-
Какви са препоръките за хидратация в този режим?
-
Какви са препоръките за хранене по време на кърмене и бременност?
трябва да се внимава.
) Другото е наред - ябълка, две пълнени гъбки и пресен сок, а от утре съм стриктна съвсем по правилата.
) Стискайте ми палци
забравих и голяма бира.
Дано скоро се оправиш и ти махнат гипса.
Всички ми повтарят колко добре изглеждам и наистина сега като си сложа дънките не ми стърчи нищо 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ДОБРИ И ОБИЧАНИ!
До утре няма да ям обещавам!Айде чао и ставайте от масите вече.
Я се стягайте, че идва лято.Само като си помисля колко много килограми имам да свалям,сигурно ще си пиша тук до другото лято.
и даже съм минус едно кило
.Вече трети ден спазвам вашия режим и имам известно прибиране на коремчето
.Сега надявам се с ваша помощ - да мога
-> скелет на батерии бях
Бях ви казала,че ще ми подарят кантар, и ми подариха-за съжаление не е от най точните, от Кауфланд за 5 лева е, но все пак си имам вкъщи
Свалила съм за месец около 2 кг-браво на мен!!!Имайте впредвид,че аз вечер ям задължително нещо безвъглехидратно-салата или таратор или някой плод. Изпвам си литър чай+вода-това ми е режима. И всички роднини ми казаха,че много съм отслабнала, свекървата даже вика,че едвам ме познала
Хайде казвайте-спазвате ли режима,имате ли минуси, прегрешавате ли