Топим кила и хубавеем с ядене до 4 :) тема 3

• 71 960
  • 488
  •   1
Отговори
# 90
ха, включвам се и аз, понеже съм в гипс и както не ходя...  ще се окръгля съвсем  hahaha трябва да се внимава.

днес не ми излиза съвсем сметката (но кой ли умник се сеща да почне диета след макарони за закуска  Joy) Другото е наред - ябълка, две пълнени гъбки и пресен сок, а от утре съм стриктна съвсем по правилата.

бях 79  оня ден (уж от едни зле подбрани хормонални хапчета качих 5-6 кг в последните месеци, но и аз съм си виновна естествено  Laughing) иии целта е 75 със гипс. После още 3 и съм на идеалното си тегло (знам, че е по-високо, но не ми отива да съм слаба, едни изхвръкнали кокали - ужас  Sick) Стискайте ми палци   Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 22:48 от Morose

# 91
Ако си мислите,че снощи бях на една салата - жестоко се лъжете.
То бяха едни пилешки късчета Ла Скала,то бяха ориз със зеленчуци и за капак пикантни картофи със сирене.А не  -   Stop забравих и голяма бира.
Направо се заклах.И днес резултата е на лице +близо килограм.
Не съм сериозна.
Давам честна дума от утре драстично променям всичко.
По по малко и най късно 15.30.
Ако ще да умирам няма да се докосна до ядене.
Така съм се ядосала  - белким изгоря някоя калория.

# 92
  • СВИЩОВ
Здравейте момичета  Hug

Привет Morose   welcome Дано скоро се оправиш и ти махнат гипса.
Първите дни е по труден режима ,но след това се свиква. Относно макароните за закуска,
аз лично ям всичко ,но до 4 часа(резултата за 3 месеца -11кг.).

Момичета аз да се оплача,че няколко дни не съм добре - кръвното ми пада много и
в резултат на това хапнах 2 големи шоколада,но днес вече съм по - добре.
Утре кой с мен ще боядисва яйца  easter

Хайде много свалени кила и да внимавате по празниците.  bouquet

# 93
nushi_in и на мен много често ми пада кръвното ... но съм забелязала че ми пада когато се преуморя а в жегите просто е непрекъснато ниско. И да ти кажа пия от около година хомеопатия за имунната система и имам значително подобрение , трябва да пробваш и ти - евтино , безопасно и с гарантиран резултат( стига да е добър специалиста по хомеопатия)
А сега по темата , преди малко се теглих и съм минус още един килограм  smile3521 Всички ми повтарят колко добре изглеждам и наистина сега като си сложа дънките не ми стърчи нищо  newsm68
целувки на всички  Mr. Green Heart Eyes Hug  bouquet

# 94
Да се похваля - досега всичко върви добре. Не огладнявам, не съм уморена. Не съм се мерила, защото съм си обещала да не се чак докато не ми свалят гипса, но се чувствам по-леко. На ден ми се събират около 1000-1200 калории по груби сметки, което в случая ми е добре - почти не се движа, не ми трябват повече... Ако сваля осезаемо дрехите ще си покажат, иначе ще дам цифри на 9ти или 10ти.

Поздрави на всички.

# 95
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
 easter ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ДОБРИ И ОБИЧАНИ!
Изпотрошихте ли яйцата,защото вкъщи здраво не остана?Аз пак съм си вкъщи и се правя на мед. сестра.Сега големия син кара варицела,направо ми иде да се гръмна,но няма накъде. smile3538
Най сетне стигнах 100 не мога сега да си оправя линийката,но като имам време и това ще стане.За 1 месец съм свалила 4кг., но не съм спазвала стриктно режима през цялото време.Днес на обед си хапнах малко агнешко и козунак-ВЕЛИКДЕН е все пак Blush До утре няма да ям обещавам!Айде чао и ставайте от масите вече.  bouquet

# 96
Ей , къде сте всички?Стига сте яли ,до Гергьовден ли няма да ставате от масите?
 newsm29 Я се стягайте, че идва лято.Само като си помисля колко много  килограми имам да свалям,сигурно ще си пиша тук до другото лято.
Хайде момичета не ме изоставяйте,с вас се чувствам по-уверена. newsm17

# 97
Аз съм тук  Party и даже съм минус едно кило  Mr. Green това си е голямо постижение като се има предвид че са празници  newsm78 Mr. Green

# 98
Здрайвейте момичета!  bouquet
Как се радвам,че темата живна само Heart Eyes!Женя и Бориту - здравейте и поздрави за резултатите.Изчетох от-до всичките темички и здраво се надъхах с вас Grinning.Вече трети ден спазвам вашия режим и имам известно прибиране на коремчето Grinning,но от опит знам,че става по-бавничко,но както и вие сте установили - сигурно.Дано останалите момичета да се завърнат след празниците,щото е много по-приятно в екип,отколкото сам  bouquet!
Аз съм спазвала този режим,но изобщо без вечеряне,т.е. последно ядене на обяд,но беше мн.отдавна - след като родих второто си дете и се стопих до неузнаваемост.Резултатите бяха по-бавни,но за сметка на това пък си ги запазих 8 години.След това ме тъпкаха с едни лекарства и нещата оттогава за все + и - .Борба...Обаче най-лошото е,че досега все не мога да повторя тогавашния си успешен опит Sad.Сега надявам се с ваша помощ - да мога Grinning!Все пак днес ми е 3ти ден.Поздрави  bouquet!

# 99
Здравей  aira7 радвам се че си се включила при нас  Hug
Наистина ефект има и то траен ... на лентичката се вижда колко съм отслабнала .. това е от 01.01 2008 г до сега първите два месеца го спазвах стриктно и тогава свалих повечето кила ... сега от 2 месеца съм на по-олекотен вариант защото ми е слаба системата и се пазя  Mr. Green бях си патила от диети .. стопила се бях ( бях 66 кила при положение че съм висока 180  #Crazy -> скелет на батерии бях  Mr. Green ) и после ги зарязах и качих наново , но поне бях здрава .. сега свалям около кило - две на месец , доволна съм и най-хубавото е че се забелязва от околните  Laughing Сега целта ми е да стана около 72 - 73 -- най - добре се чувствам тогава , но не бързам защото искам да е трайно и здравословно. Успех ти желая   bouquet

# 100
Жениии,благодаря ти за топлото посрещане Hug!
И аз съм патила от много диетуване,но при мен кг се качват вследствие разни хапове дето ме карат да ям и да не ми пука за това колко трудно се свалят след това...обаче това е положението.Много ми се иска този път да успея с това ранно вечеряне защото много добре знам,че става.Дай боже!Щото много си е гадно да купуваш по-големи и по-големи дрехи,а старите да лежат и да чакат някой хубав ден Grinning!ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО ЗА ТЕБ И ТВОИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ  bouquet!Със сигурност ще е трайно!Надявам се скоро и другите момиченца да се включат да си правим компания и да се подкрепяме!Поздрави и целувки от мен! Heart Eyes

# 101
  • София
Ето ме и мен Sunglasses Бях ви казала,че ще ми подарят кантар, и ми подариха-за съжаление не е от най точните, от Кауфланд за 5 лева е, но все пак си имам вкъщи Rolling Eyes Та родителите ми като дойдоха за рожденния ден на детето и ми го подариха, веднага се претеглих, резултата беше 64 кг FlutterСвалила съм за месец около 2 кг-браво на мен!!!Имайте впредвид,че аз вечер ям задължително нещо безвъглехидратно-салата или таратор или някой плод. Изпвам си литър чай+вода-това ми е режима. И всички роднини ми казаха,че много съм отслабнала, свекървата даже вика,че едвам ме познала JoyЧак пък толкова не, все пак това са си 2 кила!Доста се поотпуснах тези дни, през деня ям разни торти и козунаци, но като ми е жал да ги изхвърля...дано по-бързо да свършат, за да няма какво да ме изкушава PraynigХайде казвайте-спазвате ли режима,имате ли минуси, прегрешавате ли Heart Eyes

# 102
Добро утро дами!
aira7 добре дошла и успех!
Жени,браво за минусчетата!
Dilirium много е приятно като забележат ,че си отслабнала.И на мен вчера за първи път ми казаха,че съм се вталила.Това ме амбицира още повече и резултата е на лице.Най-сетне минах стоте,вече съм 99 .Отдавна кантарчето не беше показвало двуцифрено число.Много съм доволна.
Деси Минкова къде се изгуби , липсваш ни?
Целувки на всички и много усмивки днес! txtloves newsm51  love001

# 103
Да ви се оплача, чувствам се много неприятно подпухнала, макар да не ми се вижда да съм напълняла (дрехите ми пасват както обикновено).. Може пък да съм задържала вода. Дали да не пия зелен чай няколко дни или пък някое отводнително?

# 104
  • СВИЩОВ
Здравейте момичета.Целувки на всички  love001  love001  love001.Влизам за бързо че съм на гости.
Мъжо е болен от цяла седмица вече - нещо вирусно и докторът препоръчал , ако може детето да не е при него и ето на аз вече седмица в родителите ми. Иначе аз съм с вас,продължавам борбата с килограмите

Успех на всички и дано скоро да ви прочета постиженията.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт