Топим кила и хубавеем с ядене до 4 :) тема 3

• 71 955
  • 488
  •   1
Отговори
# 75
  • СВИЩОВ
Здравейте  Hug
jenq20   мила ти винаги си в редиците на слабеещите,дори и когато ядеш до 7часа,то на това ако му се вика ядене,здраве му кажи.

BORITOO   малкия оправи ли се,че те чакаме да се присъединиш към нас пак

desi_minkova не се обвинявай чак толкова.Всички си имаме такива дни на прегрешения . Важното  (за мене поне ) е да не се отказвам от режима.Имала съм седмици с прегрешения и пак продължавам.

Dilirium аз съм една от малкото(да не кажа единствената) ,която яде всичко ,ама абсолютно всичко каквото ми се прияде и пак съм доста отслабнала.Така че не се отчайвай.А това за малкото килограми - да не ти пречи,за мен поне и един килограм по малко си е нещо.

Anaise не се притеснявай, а продължавай с режима и с танците и ще видиш че има още по голям ефект

Аз днес няма да казвам какво съм яла ,че направо си беше пиршество.Та после като огладнея , ще хапна мляко и това ще ми е вечерята.Днес съм много радостна видях една приятелка която не съм виждала от зимата и тя ми каза че съм отслабнала страшно много.

Успех на всички    bouquet

# 76
Привет на всички сладуранки!Отново съм с вас .Сашко оздравя и днес си направихме една многооо дълга разходка,сега спи и аз се възползвам от момента да пиша.
desi_minkowa ти направо си отличничка,аз не мога да издържа на такива малки порции като твоите.Така,че ти е простено едно малко прегрешение.
Днес съм на 2 кафета,леща+зелена салата и 1 айран.След малко ще си хапна кис. млекце и ябълка и приключвам.Надявам се другата седмица да има резултати.Хайде успех и на вас!
Anaise как са танците?И на мен много ми се иска да тропна някое хорце но в моя град няма къде, а и нямам време.

# 77
Здравейте от мен.
Къде сте?
Да не похапвате?
Аз установих, че като съм вкъщи съм примерна.
И вчера и днес приключвах в 4 без 10.
Но пък затова си хапвах добре,особено на обед.
Да поздравя всички цветенца с имения ден

# 78
здравейтеее ... ее ама наистина няма никой тук  newsm78
Вие видяхте хубаво време и се изгубихте по градинките  family
А аз да ви се похваля от 3 дена си празнувам рожденния ден и ... голяма веселба падна тези дни  cheers happy bd

# 79
jenq20  newsm59 newsm51
Ч.Р.Д. на патерици мила!Бъди много здрава , красива, желана и обичана!
Разказвай,получи ли много подаръци,голям купон ли беше?
А за хубавото време и градинките си права.Само,че аз вчера като запретнах ръкави ,голямо чистене падна newsm79 wash hang 1dishes clean clean
направо се размазах #Crazy

# 80
Здравейте и от мен! Приемате ли новобранци? Rolling Eyes прочетох и старите теми и много с енадъхах, особено като чета какви резултати са постигнали повечето от вас! Браво на всички за упористостта, надявам се и аз да постигна такива, дано не се откажа още довечера  Joy Хубав ден на всички!   bouquet

# 81
Raadinela, Дббре дошла! welcome  bouquet
Не се притесняай,че няма да издържиш без вечеря.Можеш да го  направиш постепенно.Напр. днес вечеряй в 18,утре в 17.30 и т. н.Ще видиш ,че ще се справиш.А като дойдат резултатите ще се амбицираш още повече.Желая ти успех!Аз от два дена съм пак на режима и веднага си пролича,-0,500кг.
До момента съм на 1 кафе,1 банан.На обед смятам да си хапна 1 пълнена чушка и кис. мляко,а за вечеря ще видим.Приятен ден на всички! Hug

# 82
  • София
Преди обяд-портокал, кафе, печена филия с маргарин, 2-3 солети, 4-5 зрънчо покрай мъника Mr. Green
обяд-половин печена филия с маргарин, малко пържени тиквички, малко таратор(остатъци от снощи)
мисля да не вечерям, най-много един морков към 4-5 Shocked
Но ще пийна половин чашка студено бяло винце
Аз пък не виждам напредък-дрешките ми стават, но все ми се вижда,че имам голямо шкембе Confused

# 83
  • СВИЩОВ
Здравейте  Hug
jenq20   nbirthday и от мен на патерици.
Пожелавам ти много здраве ,щастие ,много сбъднати мечти и много усмивки.

Raadinela добре дошла  welcome
Първата седмица ще ти е  малко по трудно ,но се свиква.

BORITOO  браво за  минусите това е много добре за 2 дни -0.500

Аз вече 4-5 ден в това хубаво време излизам сутрин и се прибирам вечер. Може да не спортувам ,но голям километраж навъртях.Колкото до яденето вчера бая хапнах ,че бях именничка ,но днес пак съм стриктна.

Успех на всички  bouquet

# 84
# 85
Да се отчета за първия ми ден на този режим: закуска 10 ч. - 1 домашна бисквита / не можах да се сдържа да не хапна поне 1/, 2 малки пълнозърнести сухара с малко масло и 1 чай с малко мед, 1 кафе с мляко, без захар. Обяд и вечеря - 16 ч. - 1 купичка леща със зелена марулена салата с репички и 1 кафе пак. Това смятам да е за днес, след това чай и вода Simple Smile Успех на всички! Hug

# 86
BORITOO  nushi_in благодаря ви за пожеланията , много сте мили  Hug  bouquet
Аз да си призная запразних още от сряда .. та до петък  Drunk smile3510  Embarassed .. е нали съм си необвързана още и се възползвах от ситуацията ... много подаръци получих .. е малки , но от сърце ... всички бяха толкова мили и наистина осъзнах колко много приятели имам и колко мн държат на мен  newsm19 .. та да си призная рожденния ми ден е днес ... но аз запразних доста раничко  Mr. Green hahaha .. студентска му работа  hahaha
А режима ... хмм за 4 дена надали ми се събират 3 яденета така че  Joy с вас съм  Mr. Green
Raadinela добре дошла при нас   bouquet

# 87
  • София
да се похваля-вчера бях стриктна, и по този начин се мобилизирам и за днес SunglassesМъжът ми каза,че са ми отслабнали ръцете горе(малко си го изпросих това, ама нищо Mr. Green)
Хайде лек ден и много стопени килца Hug

# 88
Ехо има ли тук някой?
Аз днес може би ще прегреша довечера,че току що разбрах,че ще се събираме тайфата и сме на заведение.
Но до тук бях стриктна:
На закуска едно кафе,после чай.
На обед едно кюфте с малко картофи Соте без хляб и едно кисело мляко.
До тук това е .
За да  не е толкова голямо прегрешението,може ли да бъда само на една салата,че то без хич не е работа.  newsm78

# 89
  • София
отсега да кажа-довечера яко ще прегреша-но ми е простено, по лентичката се вижда защо Flutter

Общи условия

Активация на акаунт