Зна4и ние от 5 дни сме си вкъщи, но 4ак сега успявам да седна за пове4е от 10 мин. пред компютъра

Сега основните ми въпроси, ще ми е ценно всяко мнение и съвет- (бебе Иво е на 19дни)
1. Още в педиатрията ни казах, 4е е страшно лаком (което ни стана ясно) и повръща по4ти всеки път, заради което там са го хранили с NAN AR, сега вкъщи е същото- изсуква вси4ко за около 7-8 мин..Преди да си го вземем аз изцеждах около 90-100 мл, сега след яденето му едвам до 5 мл. го докарвам и не се цедя, защото той ме разранява достатъ4но..Оба4е после доста 4есто връща и то на няколко пъти. Някой път връща на струя и то около един 4ас след като се е наял, обикновено по време на сън, което много ме притеснява..Установихме с тати, 4е като го уригнем междинно докато яде (на 3-4 мин) и накрая пак малко се оправят нещата, но проблемът все пак остава..Педиатърката каза, 4е „просто е много лаком”

2. Колики или????? Като се нахрани, около 30 мин след това в креват4ето, докато се унася , по4ва да реве и да се напъва, прави болезнени физиономии и идеята за спане отива на кино...10 мин спи, после 5 мин пла4е, като понякога от силното напъване повръща

3. Какво мислите за спазването на режима? Като си го взехме ни казаха, 4е много добре е свикнал на схемата 6, 9, 12, 3, 6, 9 и последно в 12ч, но вкъщи аз малко го изместих напред, защото той много спи и като го будиме е много кисел, заспива на гърдата и после повръща...А и проблема с нощите

Много дълъг и объркан постинг стана, Sorry, но в главата ми е полупразно

Благодаря предварително на вси4ки за съветите и подкрепата. А на бъдещите май4ета- стискам палци! Трудно е само в на4алото, но пък как си заслужава!!!!