Веселите МАРТЕНИЧКИ гушкат братчета, сестрички

• 31 885
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
И аз излезнах малко несериозна и не се появявах в темата, но почти по цял ден сме по разходки и времето не ми стига за нищо.
Кали, твоите патила нямат ли край Confused, вече нямам думи, какво преживя Sad Дано бързо се оправиш Praynig
Лулумбичка, кофти ваканция сте изкарали, дано и Саши се оправи скоро и с каката много да си играят заедно.
Клер, принцеси са ти децата Hug Как се осмели да подстрижеш Ивето толкова късо. Аз моята не смея и по тази причина не подстригвам и Марти късо, а пък и си я харесваме всички с дълга косичка. Започнах само да се замислям, дали да не резна бретона, ще видим баща й какво ще каже по въпроса.
Джони, къде 2 там и 3 деца Mr. Green

Днес бяхме на консултация и Дени вече е с 1кг. по-тежък, което ме успокои, че с онези 150г за 2 седмици се бях притеснила малко. Марти доста иска да го обгрижва, като заплаче тича да му дава биберон, а след баня, докато го облека и започна да го храня той много реве, защото е гладен и Марти само му повтаря" недей да плачеш малка душичке" Grinning Постоянно иска да го пипа и гали и му говори колко е малък и сладък и, че много ще си играят заедно Heart Eyes Дано и занапред остане такава любвеобилна кака Hug

# 196
Здравейте и от нас, и аз дълго не съм писала, само попорочитам по малко.

Ние нямаме братче/сестричка, но Бори мисли за племенницата си непрекъснато.
Бях 2 дена на курс в Сф и останах да спя при тях, вместо на хотел.
Занесох им разни работи от Бори и в замяна и той получи едно одеалце, малко голямко било за Ана-Мария.
Толкова въодушевен беше, че Ана-мария му пратила одеалце, че все с него иска да спи или да го гушка.
Кара всички да го миришат, как миришело на Ана-Мария (не че аз не му пуснах таз муха... Laughing)

Вече ми оисва от тоз сопол от 3тата сливица.
Изкара едно ушно възпаление, оправи се, но пак белезникав секрет има от едната ноздра, дето е слвицата от тази страна.

Дано не ми се разболее пак, че нали след 2 седм. сме на море!

Влизането в сборната група бе много тежко сутринта, но само толкова.
Няма повече проблеми.
Оказа се, че 4та група (абитуриентите) са ги пръснали в другите 3 групи.
Лелите даже били доволни, защото помагали на малките. Борис гордо заяви, че сам се оправял.

С това променливо време се чудя как ще ходим на море, като аз още не смея да се събуя боса, да изляза без връхна дреха, камо ли Борис да пусна без потниче или яке...

# 197
  • В светлината на слънцето
Черпяяя... От днес Сашко е пълноправно християнче.

# 198
Деси, честито ви християнче! Нека малкият Саши стане голям човек и бъде много здрав!

# 199
Честито на малкият Саши!
  bouquetДа е живо здраво детенце и да порастне голям мъж!
Днес сутринта заведохме нашата кака ЕЛЕНА при педито за бележка за утре,нали пътуваме за ЧЕРНОМОРЕЦ  с детската градина голяма радост вчера купихме сандалки на geox и стягаме довечера куфара.
7 момиченца от нейната група ще ходят за 2-ри път,а нашата кака за пръв път,миналата година ме достарша,ама сега защото, ще е в едно бунгало с директорката и госпожата мисля че малко бих се притеснявала.
Все пак внучката на дитекторката е с Елена в една група и израстнаха заедно от малките и ще бъдат в едно бунгало,дано да няма болести и лошо неща.
Казаха че има доктор и медицинска сестра там общо ще бъдат 15 деца от 2-ра група нашата 7 и от 4-та пак 7.
Това е от нас сега излзиам с моят САШКО че вече съм луднала само белички прави.
 Simple Smile

# 200
Тетка, приятно изкарване на Елена на морето. И дано всичко бъде наред и типичните морски вируси ги подминат.  Hug

# 201
  • Пловдив
Лулумба, честито Християнче  Hug
Да е здрав Сашето и много да ви слушка  Laughing
Чакаме снимчица,моля  Praynig

Тетка - приятно изкарване на Елена и евала на ентусиазма ти, аз все се страхувам...ще чакаме после да се похвалиш  Wink

Мариета - вие къде ще ходите на море?

# 202
  • София
Честито християнче, Лулумба, да ти е живо и здраво! Я да те питам нещо, че и аз в събота ще кръщавам Лилка - трябва ли да купя нещо за кръстницата? newsm78

# 203
Имам снимчици само от моя апарат, но един колега също снимаше и сега чакам и неговите. Тогава ще кача.
Клер, по традиция на кръстниците се подарява икона на Богородица, която се освещава по време на самото кръщене. Те пък от своя страна обличат изцяло кръщелничето и му слагат на врата златно кръстче.

# 204
Здравейте Hug
Изпратих рано сутринта ЕЛЕНА голяма радост че ще патъва вчера вечерта сме подреждали багажа до 22.30 после заспа чак в 23.30,а сутринта сама стана в 6.30 и каза че искала да тръгва за морето. newsm03
Днес в 11 ч я чух голяма радост че пътува за ЧЕРНОМОРЕЦ беше много щастлива и сутринта мъжо катоя  качил на рейса не е заплакала изобщо,на мен ми обаче свито сърцето,но важното че на детенце е щастливо,дано всичко мине добре Praynig.
Това е от нас за сега
Прятен ден на всички Hug

# 205
Тетка, дано всичко бъде наред и морето да остави незабравим спомен на детенце.  Hug

# 206

Мариета - вие къде ще ходите на море?

на Аркутино отново.
Дано е все още дивичко и самотно!

# 207
  • Пловдив
Мариета - даже не знам къде е Аркутино  Embarassed дано е такова, каквото го познавате  Peace

Тетка - обаждат ли ви се от морето? А ти спокойна ли си?

# 208
Здравейте момичета !!!
Аз се върнах жива и здрава.
Ние си искарахме чудесно без произшествия с много хубаво време.
Несъм изненадана от Гърция защото 2006 год бяхме пак за 16 дни ,нито от Крит нищо,че не съм го посещавала досега ,но за Санторини несъм на същото мнение.В момента в който стъпих на острова направо се изумих от романтичната атмосфера .Бях чела много и бях подготвена,но чак пък толкова не очаквах наистина.Екзотично розови олеандри навсякъде ,бели къщички накацали на склона,пак бели църкви ,но със сини куполи.Неповторима гледка към невероятно синьото море.Страховития вулкан отсреща .Незнам ,но там човек наистина забравя за действителността.
Стига толкова с романтичните спомени ,да споделя  за пътуването като цяло беше доста тежко много хубави пътища но много изкачвания и много завои.Е заслужаваше си всяко едно изкачване заради вълнуващата гледка която се откриваше след завоя.
Обещавам утре да пусна снимки,ако мога да ги кача още днес ,че са 3 GB,но мъжо обеща да ги скопи за по-лесно.
Да ви споделя хареса ми ергенския живот,хем че ми беше много мъчно за децата
Виждам че повечето мислят за морето
Само да споделя няма по-хубави плажове от нашенските,но за водата мога споря .На всякъде водата беше кристално чиста.
Имаше невероятни неща които видях,но като гледах снощи снимките малко съм разочарована.Не от качеството на снимката ,а от това че го няма момента.
Незнам дали някой е имал това чувство
Чета че има болни дечица толкова съжалявам че болестите продължават въпреки топлите дни.
Кали защо пак ти страдаш стига толкова  #Cussing out
Искам да споделя щастливите си моменти със вас беше наистина страхотно ,толкова искам и вие поне част от тях да изпитате Hug
Наистина ми липсвахте Embarassed

# 209
Зузи, добре дошла и много се радвам, че сте изкарали страхотно.  Hug
Ние утре се каним пак да отпрашваме към село и този път ще стоим около месец. Дано сега се разминем със неприятелски настроени здравословни и атмосферни изненади.  Praynig Мислех да си пускам там интернет, но се оказа много сложно и се отказах. Като имам възможност ще пописвам, но май ще е рядко.  Confused
И много ме е яд, че сега не мога да пусна снимки от кръщенето. Много са хубави, но ги прави мой колега фоторепортер и едната е 3,5 МВ, а просто нямам време да ги намалям.  Rolling Eyes Нищо, тъкмо ще си имам занимание там.

Общи условия

Активация на акаунт