Веселите МАРТЕНИЧКИ гушкат братчета, сестрички

• 31 884
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро Hug
Да ви кажа нашата ЕЛЕНА е много щастлива че е на морето. Simple Smile
Звъним с баща й всеки ден да чуем госпожата и нея.
Вчера са ходели на плаж тя си играла.
На обяд имало за десерт диня и мойта сладуранка помогнала на дечицата ,които не обичат диня и изяла и тяхните парченца. newsm03
Днес ми каза че като ходят сутринта на плаж щяла да ми събере мидички.
Иначе все  още ми е на мен  едно такова мъчно за детенце,ама важното че на нея и харесва.
Зузи на теб добре дошла! Hug
lulumba на теб прятно изкарване на село с децата! Hug
Прятен ден на всички днес  Hug Hug

# 211
  • Пловдив
Зузииии ДОБРЕ дошла  Hug
Радвам се, че пътешествието ви е минало само с хубави моменти Peace
Ние не бързаме за снимките, не се притеснявай да ги качваш - виж си първо дечицата пък ние ще почакаме  Wink
И аз мечтая за Гърция, но ... живот и здраве догодина  Mr. Green

Тетка - браво на Елена  Hug голяма помощница на дините  Wink

Лулумба - приятно изкарване на село и наистина да няма вируси и настинки  Hug

Аз също ще пращам децата при мама на вилата ни - така, че по-рядко ще пиша, нищо де - на есен с песен  Whistling

# 212
Ето малко снимки не са всичките но вършат работа Wink    http://www.advrider.com/forums/showthread.php?s=9532a0c3b346aeaf … b0e1&t=353801
Казах ли благодаря и добре заварила

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 15:15 от ZuzyM

# 213
Чудни снимки, Зузи,
като стигнах до Агиос Николаос се сетих за чудна книга, която четох.
За последните години преди да открият лек за проказата (leprosa), на англ. беше и сега не се сещам името.
Заточваха болните на едно малкоостровче, срещу Агиос Николаос, ако се не лъжа.
В края на 1 световна война откриват лек.

Много ми беше интересно да видя снимки, защото книгата е чудно написана.

# 214
Добро утро Hug
ЗУЗИ снимки са много хубави показах ги и на мъжо и той ги хареса,и стигна до извода ч е като по-растне още малко САШЕТО с децата се качваме на колата и беж да ни няма в гръцко,че сега трудно пътуването с него,само мрънкоти.
Иначе аз да ви се похваля ЕЛЕНА е добре на морето послушна ,събрала ми е мидички,имат почти всяка вечер дискотека дестка.
Вчера едно момиченце от нейанта група е имало рожден ден и било много весело имало купон както тя се изрази. Tada
Тя е здрава за сметка на нас САШЕТО до преди 4 дена изкара на крак една лятна ангина провокирана от ръстящите му кътници и се размина със антибиотика за сметка на моят милост аз съм с гнойна ангина и от вчера съм на антинитик.
Ужас гнойна ангина не съм карала от 9год последният път бях болница зараи това.
направо от съботата съм труп вдигам 38.5 темепература едвам преглъщам имам жестоки налепи,ушите ме болят но докато дойде ЕЛЕНАТА ще се оправя,трябва да съм здрава,че като си дойде мойто момичен це да нея заразя.
Пртяен ден на всички днес Hug

# 215
  • Пловдив
Зузиииииииииии разкошни снимки и много интересни преживявания  Peace личи си от фотото  Wink
Ама вие сте големи мераклии - мен посмъртно не може да ме накара някой на такава авантюра  ooooh! Все гледам да ми е удобно, конфортно...С голям интерес разгледах снимките  Peace

Тетка - браво на вашата кака  Laughing
А ти - бързо да оздравяваш, че в тия жеги да си болен е ужасно  Cry

# 216
Благодаря на всички за комплиментите наистина беше много хубаво ,но това е от форума на мъжо и той е подбрал най-фенските.
Какво става с тези вируси навсякъде са .Повечето ми приятелки са болни .Да чукна на дърво засега ние сме добре.
 Tetka_74 бързо възтановяване.Mного целувки на каката за самостоятелността.Нашата кака по цял ден е при мен и неиска да остане поне следобяда вкъщи да почине
Джони и аз обичам комфорта но това си ми е в кръвта .Края на август отиваме семейно на море с всички удобства.А и тук не бях лишена от тях една вечер на палатка и една вечер на хотел.Ако небях на палатка на плажа Вай (най-источната част на Крит)нямаше да видя уникалния изгрев,защото е далеч от цивилизацията и пречат планините , а ние се бяхме разпънали на брега на морето Heart Eyes

# 217
Зузи, чудни снимки, както казах вече!
За мен подобно нещо е било винаги времето прекарано на яхта, ех млади години, имах едно гадже дългогодишно...Изгреви, залези и СВОБОДА.  До момента думата свобода за мен е синоним на вятъра в косите и лицето и морските пръски от плясъка по вълните, опънатите платна и...колкото и поетично да звучи!

А грипът този път нагази татенцето у нас.

Мен носът ми пак се оптва да се запуши/потече и какво ли не.
Днес с Борис ще ходим на преглед при УНГ, контролно, че и той сополо все трие горкия, явно от сливицата.
Не зная как ще се организираме за пътуването в Понеделник...времето е толкова кът!

А и жега настана в Пло!

Да ви се похваля, мъжо кандиса, ще си купувам кола!
Нашата кола, "на Бори и мама" ...

# 218
Ей къде се загубихте всички?
 Marietta много се радвам за теб и бъдещото возило .На мен мечтата ми е да си купя моя кола ,но за сега все неуспявам да заделя по някои лев,явно няма да е скоро.
Абе важното е да сме живи и здрави пък материалното лека полека.
Ти на каква марка се спря?
По бързо възстановяване на таткото на Бори
А да споделя и за мен вчера от сутринта повръщане,разстройство цял ден сдадох багажа.Добре че днес се чувствам по добре и се опитвам да се възстановя.Сигурно някои летен вирус незнам
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257530&view=1&photo=1

# 219
Една почерпка от мен, защото остарявам с още една година:

Зузи, страхотни снимки Hug, сигурна съм, че емоциално си много положително заредена Hug

# 220
Здравейте,

ние пак сме бони и морето се отложи за 13 Юли.
В Петък се обадиха от ДГ, че Борис плаче от ухо... цели 3 седмици беше горе=долу ОК.

Този път вече ще махаме 3тата сливица, ясно е .
Ако може даже след морето Август бих го направила.
Утре сутрин ще говорим с доктора.

И аз не съм добре, поддържам около 37 оС Т.
Действам с един локален АБ Биопарокс, едни работи ми излизат от носа, един господ знае от къде.

Вече си мисля, че ако извадим на Борис сливицата и аз ще спра да боледувам,

Почти да стане дублаж на резервацията ни, добре дори че се смени.

Само не зная как ще се гледаме 2 седмици до тогава.
ДГ излиза в ремонт края на Юли до началото на новия сезон през Септември, някъде...
Да видим как ще се ораганизираме

Хайде лека почивка вече....

# 221
  • Пловдив
Рени - честито ти остаряване  Hug
Да си жива и здрава и мноооооооооого щастлива   bouquet  bouquet  bouquet

Мариета - голям кошмар това с болестите - дано мине леко отстраняването на сливицата  Praynig

Алекс също е болен - в петък го заведохме на вилата при майкини с мисълта да остане за по-дълго, но днес си го върнахме с нас, че е целият в афти и не е ял от 3 дни  ooooh! ужасно - яде му се , но го боли и  само плаче, а в планината нямаше от къде да вземем тантум верде или биопарокс #Cussing out Днес поне малко пие мляко... Лекарката се изказа, че е вирусен стоматит и в Пловдив върлувал яко.

# 222
Уф,
нищо ново и при нас.
За капак днес сме с обрив - целият е като далматинец - от храна ли, от лекарство ли - вече не знам.

# 223
Здравейте
Мисля да се присъединя към вас!
имам две момчета-Лъчезар на 4 год и Виктор на 6 месеца.

# 224
Ами добре дошла, Ваня с Лъчезар и Виктор Laughing

Общи условия

Активация на акаунт