Веселите МАРТЕНИЧКИ гушкат братчета, сестрички

• 31 684
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро Hug
Аз се позагубих малко но сме си ти тук,в тия жеги едвам виреем Confused
Мариета - голям кошмар това с болестите - дано мине леко отстраняването на сливицата. Praynig 
ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА И НЕЙНИТЕ МОМЧЕТА ЛЪЧЕЗАР И ВИКТОР. Hug
ДЖОНИ бързо оздравяване на Алекс желая. Hug

# 226
Побуд .Това е срамота!!!
Никой непише можели такова нещо !Ще взема да се обидя и да не пиша и аз .Вярно че е отпускарски сезон ама пък чак толкова  Naughty
Да споделя че при нас е същото положение
Цитат
Алекс също е болен - в петък го заведохме на вилата при майкини с мисълта да остане за по-дълго, но днес си го върнахме с нас, че е целият в афти и не е ял от 3 дни   ужасно - яде му се , но го боли и  само плаче, а в планината нямаше от къде да вземем тантум верде или биопарокс  Днес поне малко пие мляко... Лекарката се изказа, че е вирусен стоматит и в Пловдив върлувал яко.
Марти е отслабнал толкова много че просто незнам какво да кажа щом му стърчи кокала на коляното.МИлото днес е по добре
Само да не олепчи и Миранда че незнам
Иначе ако не беше този вирус си изкарваме добре лятото А вие споделете
Рени как сте ?
Кали къде изчезна как са дечковците, а ти ? Представям си какви мацки сте станали
Лулумба а вие къде сте
Tetka_74 как я карате
Джони  как е Алекс съвзе ли се вече
Marietta вие ходихте ли на море как е Бори
Дайте малко снимки

# 227
тук сме , тук сме.
Аз се опитах да постна преди ден-два, но нещо не ми се постна поста.
Починахме, но то нали знаете, точно се отпуснеш и е време да се връщаш в джунглата.

Добре изкарахме, слава богу мястото си бе все така диво.
Когато имам време ще кача и снимчици.
Борис така и не припари до морето, отново.
Максимум, последния де, реши да цопне в надуваемия си басейн!

# 228
  • В светлината на слънцето
Ехооо, прибрахме се.  Grinning
Изкарахме една дълга ваканция на село, но онзи ден си дойдохме, че на Сашко му предстои първи рожден ден. За съжаление на село се оказа, че такова животно като интернет няма. Можело да ми пуснат, но се оказа толкова сложно, че направо не си заслужава главоболията за 2 месеца. Та така - това лято ще пиша отвреме-навреме. Че следващата седмица пак заминаваме. На море не се очертава да ходим, но нищо - догодина ще наваксаме пропуснатото. За сметка на това на село децата са по цял ден на слънце и въздух, Теди има голям басейн и сутрин направо гъбясва в него, и двамата са с тен все едно са били 3 месеца на море. Абе кеф голям.
Ето малко снимки оттам.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269024
Малко са, защото се оказа, че съм правила повече клипчета.

# 229
  • Варна
Здравейте! Отдавна не съм писала тук... работа, работа. Но ме провокира заглавието, което сте избрали на темата за братчетата и сестричките. Нашият татко се страхува, че с второ дете ще е трудно по финансови причини. А аз си мисля, че ще се справим. Да, бъдещето става все по-неясно, а животът - все по-скъп. Но... това не трябва да е определящото, нали... Ех... за какво ли пиша, но поне да си кажа, че и аз искам второ Simple Smile А на всички вас, които вече имат повече деца ви се радвам много. Това е богатство. Иначе нашият герой става все по-необуздан, от градината заучава какви ли не мурафети. Иска наведнъж море, ски, пързалки, игри със стрелби, катерене като Тарзан и т.н. - ако може в един ден  Grinning Весело лято на всички!  Hug

# 230
Да почерпя - днес Саши става на 1 годинка

# 231
  • Пловдив
Отдавна не съм писала, но нямам възможност, за сметка на това ви чета набързичко когато мога  Wink

Лулумба - да е жив и здрав Саши и мнооооого да ви слуша!!! Да са най-добри приятели с кака Теди и само хубави неща му желая  Hug Hug Hug Целувки Heart Eyes

Момичета като се установим у дома след лятото съм отново на линия  Peace

Малина - не се чудете за второто - и нашия тати като вашия се притесняваше по същите причини, а то какво се оказа - с парите се оправяме, но пък такова характерче се падна, че ни разказва играта  Mr. Green

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САШИ!!!
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ГО СЛУШКАШ smile3521

А това е за теб 

# 233
Благодаря за хубавите пожелания  Hug
Ето и малко снимки от рождения ден
http://www.lulumba.snimka.bg/album.php?album_id=270491

Ние утре отново потегляме. Пак ще сме на село и пак няма да ни има около месец. Простих се с мисълта, че там ще попадна на нет, така че ще се включа чак в началото на септември. Живот и здраве де.
Весела ваканция на всички и да се нацамбуркате в морето и за нас, че ние категорично пропускаме вълничките това лято.

# 234
lulumba, честит рожден ден на Саши! Колко бързо мина тази 1г.. Саши станал голям човек, а какви очички има, като погледне мацките ще  припадат по него Laughing Нека ти е жив и здрав и изживее най- пълноценно детството си Hug

Малина, хубаво е с две деца, вярно е, че си трябват повечко пари, но може и с малко, може и с много Simple Smile Аз ти го желая от сърце, защото щастието е двойно Hug

Мариета, дай снимки да оплакнем очи по моренцето, че ние тази година със сигурност пропускаме Sad

Зузи, как е Марти, надявам се, че вече е добре.

Аз от разходки и ангажименти по Марти и Дени нямам време за нищо. Вечер като си легнат сядам за малко на комп., но предимно чета, че така ме мързи да пиша Embarassed. И всяка вечер си казвам, че още в 22ч. ще си легна, че малкия се буди към 5-6 сутринта за ядене и все не го правя. Ами като тогава ми е свободното време Confused Малко снимчици от нас : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=271102 . Паролата е:123456

Обещавам да се включвам по -често, че вярно темичката ни западна.

# 235
Пу-пу много сте пораснали и готини .Рени да ми пазиш снахичката че с тези сини очички незнам  Naughty
Сладури

# 236
Зузи, нямаш грижи за снахичката Hug Mr. Green

# 237
Ето ме и мен след дълго отсъствие  Rolling Eyes Embarassed
Ние сме добре, гледаме се, но на моменти съм с единия крак в лудницата  Crazy Crazy Crazy
Кало не е на ДГ и сме комплект навсякъде.
При нас факторът баба не е на лице, понеже и двете работят та така ...  Crazy

Бяхме на море 2 седмици, много готино изкарахме, макар че с двамата полудях накрая, но то си е в реда на нещата  Laughing

Калоян си продължава така често да боледува, та на есен пак ще го водим за сливиците да видим ще ги бъде ли или не  newsm78

# 238
Здравейте!
ето и от нас няколко реда набързо!

Борис изкара 2 седмици при Баба и дядо в Добрич.
остана без проблеми и прекара чудесно!
Днес го прибрах, направо умряхме от жега на връщане с влака.

Майка и татко ще ходят на санаториум в Костенец, та планувам да изкараме 2 long weekends идните 2 седмици.
Аки има възможност, може и да остане Бори за няколко дена и през седмицата.

# 239
Ето малко снимки от нас  http://www.zuzym.snimka.bg/album.php?album_id=274976
Кalli по- спокойно го давай и аз съм минала по-този път сам сама с двете не е имало кой да ме пита дали съм жива камо ли да ми се помогне .Мъжо правеше вилата точно когато родих Марти и теглото ми беше мноого голямо,а за баби да не говорим.
Но пък сега се радвам на две прекрасни деца,които се оправят почти сами .Каката много ми помага ,а и тати е по-свободен вече макар ,че има доста довършителни работи по къщата .Успокой се и се опитай да се радваш на живота и на дечковци,че бързо порастват и после е различно.
reniuga кога ще ги запознаем ?Нямате ли някое идване насам  Grinning ще бъде забавно
Marietta а някоя снимчица на Бори нямали да ни покажеш  Praynig
Джони липсваш ни

Общи условия

Активация на акаунт