Веселите МАРТЕНИЧКИ гушкат братчета, сестрички

• 31 677
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте на всички Hug Hug
Днес преди обяд се завърнахме от 16 дневна почивка,изкарахме си много хубаво Peace
На АПРИЛЦИ беше супер тишина хубава природа и във вилата където бяхме отседнали беше като в приказка имаше всички удобства,абе тишина чист въздух супер,след това заминахме за морето на гачканата както аз се изразявам.
И там само един ден  беше гадно времето със дъжд,иначе другите дни много слънце и плаж.  Nature Sunny
Сашко пипна 3 дневна настинка със растройство и пропусна плажа,но се оправи.
ЕЛЕНА остана здрава,ама нали е кака newsm03
Утре ще дам адрес със снимки да ни видите какви скици бяхме

# 241
Зузи, засега нямаме ходене на някъде, макар,че ми се иска да мръдна и аз малко, но не се наемам на този етап. Би било хубаво да се видим така по комшийски Hug Снимките са напарво чудесни и така ви завидях за басейнчето Grinning , а децата големи помощници на тати Grinning
Тетка, хубава почивка си направихте вие този сезон. Сигурна съм, че на децата им се е отразило много добре Hug
Кали, не бой се, ще ходим заедно в лудницата Mr. Green При все, че Марти ми е добричка и въпреки това имам нужда от едно психическо разпускане, но засега ще трябва да се въоръжа с търпение Confused

# 242
  • Пловдив
Здравейте момичета, много ми липсвахте  Heart Eyes
Ние се наскиторихме и вече трябва да сме си в къщи все по-често.  Mr. Green
Ще имам време да пиша в темичката ни  Peace
Децата са доволни от почивката, но аз вече нямам търпение да тръгне Алекс на градинка, че и аз да отпочина  Laughing Както се очертава обаче в градината има ремонт и няма да почнат на 1.09. - здраве да е Whistling
Снимчици ще кача по-късно  Peace
Вашите снимки са очарователни - радвам се, че всичси се успели да поотпуснете - само Ренката май и се е насъбрало повечко, но догодина ще навакса  Hug

# 243
здравейте току що се регистрирах и реших да ви пиша.Аз имам 2 дъщери едната е голяма на 7 години, но другата е само на един месец 

# 244
  • София
Здравейте, момичета!

Пиша ви вече от работното си място. Адски ми е чоглаво, да си призная. Докато ме нямаше, са ми назначили една шефка, за която всички казват, че е много неприятна. Това е ужасно, защото досега си бях самостоятелна бойна единица, а сега трябва да се съобразявам с нея. Ще гледам да стане отначало с добро, но ако не - ще трябва да се влиза в битка, щото хич не обичам да ме командарят. Rolling Eyes Ей, аман от връзкари! Цели дирекции се образуват, за да се уреди един конкретен човек! Нищо, важното е, че пък ми увеличават заплатата още от днес, което ме окрилява. Така че ще се утешавам с повечето парички. Mr. Green

Мъчно ми е за беба, а и за Ивето, но няма как. Важното е, че мога да разчитам 100% на майка ми и й имам пълно доверие. Лошото е, че градината е още в ремонт и до октомври тя ще трябва да се справя и с двете. Но пък татко ще й помага, той доста се занимава с Ивето. Това е засега.

# 245
  • В светлината на слънцето
Снощи се прибрахме най-сетне от село. И от днес тръгнахме по болници. Преди 6 дни Саши глътна една част от свирка Теди и още не я е изакал. Та днес го гледаха на рентген. За съжаление нищо не видяха и остава под наблюдение. Другата седмица, ако още не я е изакал, ще го поставят под анестезия и ще го гледат и на скенер. Дано да се разминем, че скенерът не е шега работа.  Praynig Ако не изака частта е много вероятно да го оперират, защото не бива да остава в стомаха. Въобще гадна работа. ooooh!
Иначе Сашко проходи и сега вършее като за световно. Направихме му прощъпулник - хвана с едната ръка писалката, с другата - диска за компа. Ще видим тая работа де. Thinking
С Теди взеха да се разбират и да си играят много добре. Е, отвреме-навреме тя го пердаши, но той вече е силен и опитва да й връща. Не ми се мисли какъв бой ще има догодина.  Thinking
Теди се готви за градина, започват от 15 септември. Дано този път адаптацията бъде по-лека. ooooh! Тия дни ще кача снимки и ще ви ги покажа - почернели и пораснали.

# 246
  • Пловдив
Здравейте и от мен...вече все по-рядко намирам време да пиша...
Лулумба, ще стискам палци да се размине по-леко Саши с тая проблемна свирка  Praynig Ох, представям си какво ти е  ooooh! Кураж  Hug

Клер - посвикна ли със старата - нова работа?

Аз да се оплача- нашата градина затвори от 8 септ. до 8 окт. за ремонт - тъкмо се бяхме приготвили с Алекс и сета ... чакане...

Гледам днес Валери има РД  Laughing
Да си жива и здрава и мноооооооого обичана  bouquet  bouquet  bouquet

Малко телеграфно стана, но нямам време, до скоро  Stop

# 247
Здравейте и от нас!!!
В понеделник се завърнахме и ние от 11 дневна семейна почивка на Приморско.
Изкарахме си страхотно
И аз ще кача по-късно снимки,че сега ми е доста претрупано на работа,вкъщи
Днес най-после ни смениха дограмата вкъщи ,отделно се стягаме за първия учебен ден нали кака ще е първокласник.
lulumbaмилата стискам палци всичко със Саши да се оправи
Клер и аз с второто дете се върнах доста рано на работа .И да си призная нещата там бяха доста по-различни от преди и след дълго колебание си смених работата сега ми е много по-добре тук .Дано се сработиш с новодошлата Успех

# 248
  • Варна
Честито прохождане на Сашко и дано работата със свирката се размине леко!
ZuzyM, на работа и ремонт е много труно нещо, в момента сме така, успех!

# 249
Оф, при нас още няма хубави новини.  ooooh! Забравих да се оплача, че в суматохата като пътувахме получих топлинен удар и сега още си нося последиците. От средна степен бил, казаха докторите, което не е опасно, но е много неприятно. Вече трети ден не задържам никаква течност, само повръщане. Поне от няколко часа намаля честотата, та съм оптимист. Ако не спре до довечера, утре щели да ми пуснат система срещу обезводняване, такава била практиката. Честно казано това ми е последната грижа в момента, само че ме е яд, защото не съм в кондиция - главата ми е още като ударена с мокър парцал, вие ми се свят и често не мога да пазя равновесие. Казаха, че за 4-5 дни отминавало. Ама защо трябваше да е точно сега. Close Ето на, оплаках се и малко ми олекна. ooooh!
Иначе Теди днес е в проклетясал период отново. Явно още не се е адаптирала към тукашната обстановка.
Клер, стискам палци с шефката да се погодите и всичко да е наред.  Praynig Аз се връщам на работа на 1 ноември. То не че съм спирала да работя, но друго си е от вкъщи, а друго на работата, където веднъж седмично даваме дежурства по отдел, а веднъж месечно и по редакция. И в моя отдел има промени - един колега, много готин, напусна; назначиха някаква девойка; колежката ми с която сме "най-старите" като стаж в отдела всеки момент ще ражда. Абе има промени, но поне не са неприятни.

# 250
Здравейте Hug
Ето ни и нас у дома сме все още три броя,ЕЛЕНА ще тръгне живи здрави от 23.09 на градина,луднахме вече всички в къщи.
А и с това дъждовно време направо не ми  се говори.....
Малкият пак май е настинал нещо защото от вчера ми е с запушен нос,киха и сополки му текат,та сега мъжо го заведе при педито да видим какво ще каже.
Аз живи здрави тръгвам другата година на април на работа,дано през март приемат САШКО в градината на ЕЛЕНА,ще ползваме предимството,а и директорката ми обеща че ще го приеме,ако не най-късно през април.
Тогава ще бъде на 2.6м,както кака му и тя така тръгна на детска градина.
Но все още не сме се научили да ходим на гърне,аз мислих че ще стане по-лесно при него,ама май ще се учим след като стане на 2 години,тя ЕЛЕНАТА към 2.3 месеца се научи.
Иначе ми казва,ама неще да ходи на гърнето слага си го на галвата като каска,абе въобще го приема като играчка,на помощната дъска в тоалетната имаше някакъв напредък по едно време  но сега не иска да ходи там и съм го оставила за момента с ученето ще пробвам пак след някой друг месец. Tired

# 251
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug
Най-изненадващо за всички от нашата ДГ днес отвориха врати и отложиха ремонта. Много се радвам, а Алекс тръгна днес с малко притеснение  Laughing Но пък нали с баткото на един ден тръгват на у-ще  Wink се позалъга.
Пож този повод - честит първи учебен ден на всички   bouquet Успешна учебна година!
Зузи - ти нямаш ли първолачка тази година или направих Миранда по-голяма  Embarassed
Лулумба- как си? Попреминаха ли зоровете при вас? Как е сладкия Саши? Ти как си?
Тедка - разбирам те напълно как се чустваш след дългата ваканция  с двама палавници  вкъщи;-) При нас категорично отказват да вземат детенце ако не е навършило 3год. в ДГ. Ако вземат Сашко преди 3- ще си направо късметлийка Peace
Клер - как е на работа? Свикваш ли?
Малина твоя сладур на градина ли е?

# 252
Цитат
Зузи - ти нямаш ли първолачка тази година или направих Миранда по-голяма
Да и ако знаете какъв дъжд се изля при нас точно по време на тържеството
Ето я с класната   http://media.snimka.bg/0683/007622022-big.jpg
А Марти и той като кака си научи стихчето за първия учебен ден с голямо желание.
И днес първа пушка беше в градината щастлив поднесе букета на госпожата
И от мен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ И МНОГО ДА СЛУШАТ,ЗА ДА ИМАТ САМО ШЕСТИЦИ

# 253
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН - НА ПЪРВОЛАЦИ, НА "СТАРИТЕ ПУШКИ" И НА ДЕТСКО-ГРАДИНЕСТИТЕ ВСЕ ОЩЕ!
Теди тръгна със страшен кеф тази сутрин. Направо очичките й блестяха от желание и вълнение да се види с другите деца. Но то в нашия случай е разбираемо. Нали изкара цяло лято на село в компанията само на Саши, което си е почти нищо за нея. Та сега меракът беше много голям. Облече даже специална, малко лятна рокля по повода, нищо че вали навън. Абе суетата я тресе вече здраво. Grinning
Със Сашко засега няма резултат. Вече 10-ти ден не е изакал глътнатото.  Sad Има една вероятност да е заседнала в гънка на дебелото черво, откъдето по принцип нямало излизане. Освен оперативно. Дано да не е така и в крайна сметка всичко да завърши благополучно. Иначе поразпитах днес педито, че бяхме на ваксина за въпросното гледане на скенер и се оказа много сложно. Наистина така е най-сигурно да се види къде е частта, но пък трябва да го поставят под анестезия и то от най-сериозните - с тръба в гърлото и т.н., което си е гадост.  Sad Така че засега ще чакаме. Ако въпреки всичко не изака глътнатото, може да опитаме още веднъж на рентген, но с контрастно вещество, тъй като само така показвало. Стига той да изпие веществото де.  ooooh! Абе не ми се мисли, надявам се да не стигаме дотам. Praynig

# 254
  • Пловдив
Зузи - много е сладка и усмихната първолачката - да й върви по вода като днешния ден  Peace

Лулумба - а ти сигурна ли си, че е глътнал играчката. Питам, защото когато Веско беше бебе на 10мес. подобно преживяване ми скоси живота, но се оказа, че не е глътнал парченцето от Лего на племенника, но разбрахме след 3 дни/намерихме го под дивана при почистване, а бях сигурна, че му беше в устата и бръкнах веднага, но тогава реших, че е глътнато/...и ходихме в бърза помощ и в болницата  ooooh! Та тогава ни бяха казали да яде повече картофено пюре, че по-лесно  ще изкара чуждото тяло и няма да "задира"
Дано съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт