E-bay тема 5

• 35 021
  • 923
  •   1
Отговори
# 495
  • София
момичета помагайте,искат ми 37 долара за доставак от сащ за едни сандалки,колко е реално доставката,аз мисля около 11-13 долара,какво да правя newsm78

Пропускаш и си харесваш други  Wink

# 496
да но,вече ги спечелих ooooh!

# 497
  • София

Тогава му копираш линка от първа страница на пощенския калкулатор, казваш му мнооооого мило че искаш да ти ги прати с First-Class Mail International и стискаш палци да се навие  Laughing

# 498
  • Варна
Другият вариант е да си харесаш още нещо от него и да направи комбинирана доставка.

# 499

Тогава му копираш линка от първа страница на пощенския калкулатор, казваш му мнооооого мило че искаш да ти ги прати с First-Class Mail International и стискаш палци да се навие  Laughing
много ти благодаря  bouquet

# 500
  • Sofia
в най-лошия случай не ги купуваш и получаваш отрицателна оценка.Не е болка за умиране Peace Вариант е да го заплашиш,че ще кажеш на Ибей,че спекулира с доставната цена и многократно я завишава

# 501
някой поръчвал ли е от хонконгския ибей?
Харесах си ето това, уж на Moshino.
За тая цена много ме съмнява , че е , но пък много ми харесва:)
А и кой знае може и да са оригинални. Купих си едни обувки онзи ден на CALVIN
KLEIN за 50$ от американския , така , че нищо не се знае

http://cgi.ebay.com.hk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180208 … ame=WDVW&rd=1

# 502
в най-лошия случай не ги купуваш и получаваш отрицателна оценка.Не е болка за умиране Peace Вариант е да го заплашиш,че ще кажеш на Ибей,че спекулира с доставната цена и многократно я завишава
да благодаря ти,сега му писах да видим какво ще каже

# 503
Момичета помагайте моля вииии . Регистрирах се в Пейпал , но след като си влезна в акаунда за да ....Влезте в акаунта си в PayPal и щракнете върху връзката ” Bulgarian - Unverified “. В страницата, която ще ви се отвори изберете ” Get Verified “.Твоа не го откривам , а  ми иска четири цифрен пейпал код .От къде да го взема??Благодаря ви предварително

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 09:45 от vikuna

# 504
В банката се ходи за тоя код, искаш разпечатка на транзакцията на PayPal. В тази разпечатка ще видиш и кода, но ако ти е от днес регистрацията в PayPal, този код ще го получиш след 4-5 дена
Ако искаш да платиш сега, може, но само до 100евро

# 505
  • София
Момичета, харесах в английския едни цайси за мъжа ми.  Но продавача май не доставя до БГ. Долу, na postage and packaging пише само UK. Дали ще се навие да прати до тук? Какво да направя-да го питам ли преди да почна да наддавам или няма смисъл?

# 506
  • Варна
aunt Ogg, питай нищо не губиш. Част от англичаните се навиват да пратят, дори и да не е писано.

# 507
  • Sofia
питай почти винага доставят Peace

# 508
  • На черешата
 Аз се обадих в банката и ми го продиктуваха по телефона. Peace

# 509
  • София
Еее, супер сте! Значи ще попитам преди да се опитвам да наддавам. И без тва има 2 дни до края на търга-имам време.

Общи условия

Активация на акаунт