E-bay тема 5

• 34 967
  • 923
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, нямам опит с митниците, а получих известие за там, на него пише, че стоката е от САЩ, няма грамаж, а от САЩ чакам едни червила и една чанта, но чантата според мен е рано да дойде, защото са я пратили насам в понеделник 14.04 Много ми е странно, за едни червила на митница ли ще ходя  newsm78 Преди 3 дена получих маратонки от САЩ в пощата. Нещо се шашанах тук, а моя мъж ми вика контейнер ли чакаш  и ме гледа съмнително ooooh!
И аз ходих за едни обувки да си ги взема от митницата(28-ми клон),бяха около 0,600кг.Не се притеснявай отиваш и си ги вземаш без проблем,нищо няма да те карат да плащаш  Wink
Освен 4 лв  Wink

Три неща ми пристигат на митницата под 2 кг .
Когато зададох въпрос към митничарката - защо са на митница след като са под 2 кг
Тя ми отговори, че дори и 200 гр. да са, ако са изпратени като колет ще са на митница  newsm78
Та уточнявате ли - да ви изпращат като ПМП  newsm78

# 511
  • Sofia
не съм уточнявала,но аз засега само от Англ. Ибей купувам

# 512
Изумена съм, на 14 вечерта спечелих едни сандали, на 15 са пуснати, клеймото в София е от 16, а току-що ми ги даде пощальонката в нас. В дълбоката провинция съм Grinning

# 513
Момичета, нямам опит с митниците, а получих известие за там, на него пише, че стоката е от САЩ, няма грамаж, а от САЩ чакам едни червила и една чанта...
И аз ходих за едни обувки да си ги взема от митницата(28-ми клон),бяха около 0,600кг.Не се притеснявай отиваш и си ги вземаш без проблем,нищо няма да те карат да плащаш  Wink
Освен 4 лв  Wink

Три неща ми пристигат на митницата под 2 кг .
Когато зададох въпрос към митничарката - защо са на митница след като са под 2 кг
Тя ми отговори, че дори и 200 гр. да са, ако са изпратени като колет ще са на митница  newsm78
Та уточнявате ли - да ви изпращат като ПМП  newsm78
Преди малко се върнах от митницата, нищо не платих, подписах се и си тръгнах, 200гр. тежеше и продавача беше отбелязал gift, изпратено е с USPS Priority Mail International

# 514
  • Варна
По същия начин - днес получих пратка от Англия, пусната от там на 14-ти, а бележката за мен е от 15-ти. Shocked Имах и една от Щатите - пусната на 8-ми, а получена тук на 13-ти.

Чоколинке, хич не се учудвам вече.... в неделя спечелих роклята от предишната страница и една гривничка, в Понеделник са ги пуснали, вчера са пристигнали в София и днес сутринта ми ги донесоха в офиса, как да пазарувам от американския е-бей като едни лакчета си чакам вече близо месец  #Cussing out

Аз затова бях изумена, че получих от Щатите пратка за 5 дни. Shocked

Само в София се плаща на митница, в другите градове - не.

# 515
Малко извън темата Ebay, но свързано с БГ пощите, преди известно време пращах колет до София, еми 2 седмици пътува, а от Америка идват за 10 дни в повечето случаи, 3 пратки имам от там и трите за 10дни са тук.  Къде е София къде САЩ ...  newsm78

# 516
  • София
За митницата - има много удобна опция доставка на адрес, струва само допълнителни 4.30 лв, а ти носят колета на вратата. Не става само ако обявената стойност е над 100 долара и трябва да се обмитява.

Аз пък си купих гуменки-балеринки на Ралф Лорън на 4 април, а още ги няма... Друго, което купих същия ден пристигна за 5 работни дни с First Class Mail. Може би гуменките трябва да ги търся на митницата...

Също да се похваля - бях се оплакала, че в размер 11 в английския ибей няма свестни момичешки обувки. Е, нещо се отпушиха нещата и за седмица купих три чифта (е, едните още не съм ги спечелила, ама мисля да го направя):

еспадрили Маркс и Спенсър 3 паунда

Некст, мисля да наддавам до 7-8 паунда

Некст сандалки, 5.50 паунда, имахме същите в малък номер и са страшно удобни и сладки.

Всичките са нови.

# 517
  • Варна
queenmabb, колко см е стелката на сандалките и въобще на обувчиците 11 номер. Вчера са дошли тези които купих 11 номер от Англия и мъжа ми казва, че имало по един пръст място отпред и отзад на сандала. Крачето на щерката е 18см.

# 518
И аз да се отчета от вчера(пак с обувки Crazy)

и за малкия

# 519
  • sofia
Аз много се чудя за тези на Р.Лорен,но в розово,като пристигнат да кажеш как са като р-р

# 520
Ок Peace
Малкия носи сега 5 1/2,а тези са 6.

# 521
  • София
Да се похваля и аз с покупка от Английското и-бей

Пантофките са страхотни и като се ходи корабчето свети! И всичко само за 7.90лв

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 13:34 от Bobka

# 522
  • София
И моите първи покупки

Така и не разбрах защо не ми се получава...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237976&photo=1

# 523
  • София
И аз да се отчета от вчера(пак с обувки Crazy)

Много са готини, честито.

Тези детските на Р. Лорън и аз съм им хвърлила око, но ме притеснява да не са тесни на свода, щото и на двете ми деца е по-пухкаво крачето, с по-висок свод и предпомитам добре да се отварят. Ще кажеш като дойдат.

# 524
  • София
queenmabb, колко см е стелката на сандалките и въобще на обувчиците 11 номер. Вчера са дошли тези които купих 11 номер от Англия и мъжа ми казва, че имало по един пръст място отпред и отзад на сандала. Крачето на щерката е 18см.

Довечера! Но сандали 11 номер още нямам, като ги получа. И аз се притеснявам да не са големи, ама от номер 9 на Некст малко й стърчат пръстите, а едни маратонки номер 10 едва ги обува, затова прецених 11-ти. Ще видим... По Българската номерация носи 29 и е точен без перспектива до лятото.

Общи условия

Активация на акаунт