E-bay тема 5

• 34 963
  • 923
  •   1
Отговори
# 525
А това ми пристигна днес, но хич не съм във възторг! Съвсем друго си представях, на живо не изглежда толкова добре... а и не ми е достатъчно голяма. Е, ще я понося с едни сребърни балеринки, какво да я правя...
http://i2.ebayimg.com/04/i/000/e5/18/5651_1.JPG
А това поръчах на малкия, че е луд по колите!
http://www.ssb7.net/users/24260/dscf9213.jpg

# 526
  • виртуално
queenmabb, колко см е стелката на сандалките и въобще на обувчиците 11 номер. Вчера са дошли тези които купих 11 номер от Англия и мъжа ми казва, че имало по един пръст място отпред и отзад на сандала. Крачето на щерката е 18см.
ако решиш да ги продаваш - пиши едно ЛС   bouquet

# 527
За митницата - има много удобна опция доставка на адрес, струва само допълнителни 4.30 лв, а ти носят колета на вратата. Не става само ако обявената стойност е над 100 долара и трябва да се обмитява.
Ползвяла съм първата опция - удобно е, стига да не е натоварен графика и да ти кажат да чакаш няколко дни  Tired
Или си карък на деня и трябва да ти отворят пакета  ooooh!
Предстои ми тази операция - звънях в митница за инфо - казаха ми че е спряна и трябва да отида на място Rolling Eyes /със сигурност е под 2кг, а стойноста е $40/

# 528
  • София
Някой поръчвал ли е от Австралия, че спечелих едни неща и се чудя кога ли ще дойдат  newsm78

# 529
Някой поръчвал ли е от Австралия, че спечелих едни неща и се чудя кога ли ще дойдат  newsm78
Ей къде е - ще дойдат  Mr. Green

# 530
"Колеги" Laughing може ли някой да ми каже как да разбипрам долното, това е отговор на въпрос колко ще е шипинга до българия на повече от 1 чифт обувки, та пинането ми е колко ще платя за 3 чифта, като се изходи от отговора(в смисъл аз си го превеждам,но дали го тълкувам  вярно newsm78)

Thank you for your purchased. Here is your shipping prices for international orders:

1st pair is $21.99
2nd pair is $11.99
3rd pair is 7.00
all additional item will only be $5.00 each.

Благодаря!

# 531
queenmabb, колко см е стелката на сандалките и въобще на обувчиците 11 номер. Вчера са дошли тези които купих 11 номер от Англия и мъжа ми казва, че имало по един пръст място отпред и отзад на сандала. Крачето на щерката е 18см.

Довечера! Но сандали 11 номер още нямам, като ги получа. И аз се притеснявам да не са големи, ама от номер 9 на Некст малко й стърчат пръстите, а едни маратонки номер 10 едва ги обува, затова прецених 11-ти. Ще видим... По Българската номерация носи 29 и е точен без перспектива до лятото.
Вчера дойдоха маратонките на сина ми от Англия(също за 2 дни),ето какво пише на кутията,ако това ти е полезно: Peace
11c
UK 10,5
EUR 28
СМ 17

# 532
  • София
Да ви се похваля имам положителна оценка от продавача: great multi-buyer, instant payments, 10/10
Платих веднага щото си мислех, че така трябва-беше ми първата покупка  Joy

# 533
  • София

Thank you for your purchased. Here is your shipping prices for international orders:

1st pair is $21.99
2nd pair is $11.99
3rd pair is 7.00
all additional item will only be $5.00 each.

Благодаря!

За три чифта ще платиш 21.99+11.99+7.00=40,98

# 534
Благодаря, queenmabb   bouquet

# 535
  • София
За митницата - има много удобна опция доставка на адрес, струва само допълнителни 4.30 лв, а ти носят колета на вратата. Не става само ако обявената стойност е над 100 долара и трябва да се обмитява.
Ползвяла съм първата опция - удобно е, стига да не е натоварен графика и да ти кажат да чакаш няколко дни  Tired
Или си карък на деня и трябва да ти отворят пакета  ooooh!
Предстои ми тази операция - звънях в митница за инфо - казаха ми че е спряна и трябва да отида на място Rolling Eyes /със сигурност е под 2кг, а стойноста е $40/

Кофти... може да минеш бързо, а може и да отнесеш 2-3 часа... Последно ме викаха, когато получих нещо в тубус - видяла им се странна кутията и искат да надникнат вътре... Преди две-три години питаха по телефона дали си съгласен да го отворят, ама сега трябва в твое присъствие (което не е лоша идея).

# 536
Имам въпрос. Някой да е поръчвал от маратонките с колелца, да сподели дали са хубави и отговарят ли си на номера. Трябва ми 38 номер за момче. Мерси   bouquet

# 537
# 538
Честито, много са сладки. Със здраве да си ги носиш Peace

# 539
  • на пистата
Честито, много са сладки. Със здраве да си ги носиш Peace
...

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 17:15 от nameika

Общи условия

Активация на акаунт