E-bay тема 5

• 34 962
  • 923
  •   1
Отговори
# 570
аз пак да питам нещо,какво се прави ако продавача трети ден не отговаря на запитването ми за цена на доставка(нещото е вече спечелено от мен).Мога ли да се откажа да го купя newsm78
Защо си играла без да си наясно за доставката  newsm78

Защото явно още не е веща в "занаята". Rolling Eyes
Сега да се наведе съвсем нисичко и много, много учтивичко да го попита, били бил така добър,въпреки причиненото му неудобство и пр.лигавщини... да и напише колко ще е шипинга до БГ.
В противен случай има вероятност да и завърти отрицателна оценка, а наличието на такава  не се приема добре от продавачите!!!

# 571
Момичета, попитах продавача за доставка до България. Получих отговор, но не мога да го разбера :

Yes if I adjusted delivery price to reflect this.
Sue

Да - ако променя цената на доставката, за да отрази това.
Сю

С други думи - съгласна е, просто ще ти промени пощенските разходи с тези до България.

# 572
момичета,
и аз не съм веща още в занаята та пак питам:)
Играх за една плоча/съпруга ми колекционира плочи,СД-та и подобни/ ,
която много исках да имам и не погледнах ,че продавача не приема paypal.
Спечелих я и много държа да я платя ,ама не знам как.
От незнание явно нещо съм объркала и той е разбрал ,че искам да му платя с паричен превод по пощата и ми дава адреса си.
В My eBay срещу тази покупка вече няма функция pay now-явно с изпращането ми на молбата да платя чрез money order тази фукция изчезва.
Получих писмо от продавача,че вече мога да му платя и с  paypal ама не знам как става сега.
Знам ,че някъде може би сте писали в темите за това, но някой ,който има време и знае би ли писал пак?
Моля за помощ:)

# 573
  • Sofia
Отиваш в ПП акаунта ти,оттам в мъни сент и оттам избираш ибей итем

# 574
Благодаря, Stryper   bouquet!

# 575
  • Sofia
за някоя мацка ,която кара ролери и е с по-малки крачета
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … 4.cTODAY.m238.lVI

# 576
chocha, благодаря
това го правих, ама ми излиза съобщение,че за този момент може само да се изпращат пари чрез системата, но не могат да се получават.
Очевидно трябва да пиша за това на продавача и да ги изпратя другояче.
Страшен проблем- да искаш да платиш , а да не знаеш как:))

# 577
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3302288 … rksid=p2759.l1259
На майтап чукнах,а взех че ги спечелих.Със сигурност ще е нещо фалшименто,ама за тая цена си струва.Тъкмо преди дни мой познат си купи същите за 300 и кусур лв.Ще го дразня. Mr. Green
по сергиите са по 10 лева, на теб с досставката ще ти излезе 30

# 578
  • В сърцето на ММ
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3302288 … rksid=p2759.l1259
На майтап чукнах,а взех че ги спечелих.Със сигурност ще е нещо фалшименто,ама за тая цена си струва.Тъкмо преди дни мой познат си купи същите за 300 и кусур лв.Ще го дразня. Mr. Green
по сергиите са по 10 лева, на теб с досставката ще ти излезе 30
Може,не съм срещала. Simple Smile

# 579
chocha, благодаря
това го правих, ама ми излиза съобщение,че за този момент може само да се изпращат пари чрез системата, но не могат да се получават.

Ами демек де - нали ще пращаш Simple Smile

# 580
аз пак да питам нещо,какво се прави ако продавача трети ден не отговаря на запитването ми за цена на доставка(нещото е вече спечелено от мен).Мога ли да се откажа да го купя newsm78
Защо си играла без да си наясно за доставката  newsm78

ами на майтап,бях първата и последната дето заложи за нещото,и за това,. Още преди да го спечеля бях задала въпроса,но отговор и до сега нямам

# 581
chocha, благодаря

Ами демек де - нали ще пращаш Simple Smile
не се изразих правилно ,може би:)
Не могат да се изпратят пари в страната от която съм купила продукта-за Хърватско става въпрос.
От там само могат да се пращат.
Писах на човека ,че предпочитам банков трансфер. Поне трансфера мога да го направя пак чрез интернет

# 582
  • На черешата
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … 4.cTODAY.m238.lVI

Като за моята. Mr. Green
 Вчера получих известие от пощата,маратонките ,които са ми пуснали на 15-и са пристигнали. Crazy
 Много са се разработили от пощите нещо. Mr. Green

# 583
Има обяви, в които пише, че на купувачи с по-малко от 5 или от 10 положителни оценки не продават.

Момичета а не може ли една на друга да си нащракаме положителни оценки , за да си ги увеличиме? Embarassed

# 584
на кой БГномера отговарят Чоча ?

Общи условия

Активация на акаунт