Деца с диабет - тема 3

• 42 048
  • 406
  •   1
Отговори
# 345
Ние отдавна ползваме сребърна вода, обаче нямах идея, че помагала за диабет. Ползвам я като е хремава, вместо морската вода Стеримар.

Аз искам да ви попитам, подписали ли сте формулярите, които са при личните лекари. Днес ми казаха, че трябвало да мина да подпиша нещо, ама не знам какво е? Май е задължително подписването. Струва ми се, че ще се опитат да ни вържат ръцете, ама ще видим. Ако не съм съгласна, мога ли да не подпиша, или ще ми спрат инсулина?

# 346
За какво са тези формуляри?

# 347
  • гр.Добрич
Как я правите тази сребърна вода? Малкия ми се поболя този месец и захарите са ............ Уж вече е здрав, но все още не сме ги регулирали.

Льоня, ние също сме на Актрапид и Инсулатард  аз слагам Актрапид в 19ч. вечеряме и след това в 21слагам Инсулатард и давам закуска. Събужда се  много добре с КЗ 4 - 5 .
Такава КЗ ми се вижда доста нисичка.

# 348
Спинки, в аптеката я продават сребърната вода.
   Сега се връщам от джипито-нищо не спомена за формуляри.

# 349
Здравейте момичета, надявам се, че и вие и съкровищата ви сте добре. Ние борим една бактерия в момента, дано малката бързо се справи с нея #2gunfire
Аз се включвам да ви покажа една статия, сканирах я, дано да се чете. Изглежда обнадеждаващо, ама аз не смея да вярвам още на такива неща, че всичко още е на експериментално ниво. Не пречи обаче да помечтаем малко Cry
Ето я:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/28#11

Приятна и успешна седмица ви пожелавам. На тези, които ще ходят на почивка, пожелавам спокойствие и истинска почивка.

# 350
  • гр.Добрич
mimes, много е ситно и размацано и не се вижда. Така или иначе продължаваме да се надяваме.

# 351
  • София
Момичета, в момента в сайта на БТА наживо се излъчва пресконференция на ендокринолози във връзка с новите критерии на ЗК за лечение с аналози.

# 352
Май го изпуснах, но не мога да разбера как да го включа за да гледам? newsm78 Май става само за абонати? Дали на запис може да се види?

mimes, много е ситно и размацано и не се вижда. Така или иначе продължаваме да се надяваме.

Иначе, ако му дадеш ZOOM може да се прочете, поне аз го виждам.

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 14:32 от mimes

# 353
  • София
Момичета,сигурно това е,за което говори Льоня: http://health.today.bg/news/35033.html
Звучи доста гадно спрямо всички,които са на аналози.
Дали можем да реагираме по някакъв начин.В статията пише,че  е имало представители на асоциацията и други организации,но дали НЗОК е чула нещо от техните думи!?
Какво мислите,че можем да направим?

# 354
Според мен е крайно време да започнем с протестите. Трябва България да ни види единни, трябва медиите да научат за нашите проблеми от нас, за ненормалното дъжане на касата. Според мен само ние можем да си помогнем. Трябва да спрем този геноцид на касата, да им зашлевим по един "шамар", за да се опомнят. Ние сме живи човешки същества, а не животни върху които могат да изпробват опитите си колко ще останат живи след техните налудничави и абсурдни декларации.
Това си е само мое мнение и не ангажирам никого с него. Идва ми да се гръмна като чета какво прави НЗОК.

# 355
Абсолютно права си , Мимес. Отдавна трябваше да го направим-и за аналозите, и за помпите. Всяко дете трябва да има достъп до най-модерното лечение!!!

# 356
Абсолютно съм съгласна с вас,но трябват конкретни предложения за действия и някой да ни обедини,защото тези неща ги пишем от доста време,но явно никой не ни обръща внимание.

# 357
Можем да се свържем с представителя на Диабетната асоциация и заедно да организираме протестите. Целта е много диабетно болни да научат какво се случва и да се включат активно в протестите. Ако не дадем гласност касата ще ни потъпче правата за нормален живот и съвременно лечение.
Много хора нямат достъп до интернет, но можем да пуснем съобщения във вестниците. Ще се намери начин. Ако се свържем и директно с медиите ще е точно в целта.

# 358
Момичета незнам дали сте гледали "Часът на Милен Цветков",но аз съм много разочарована от хората които ни представяха там. newsm78

# 359
Момичета незнам дали сте гледали "Часът на Милен Цветков",но аз съм много разочарована от хората които ни представяха там. newsm78
Кога го даваха?

Общи условия

Активация на акаунт