Гледам аз в началото на всеки месец ми удържат по 6 лв от новата ми карта, дето си я вадих, за да мога да харча в интернет. Един месец, втори месец.... и отивам и днес я натъпках с пари да ги изхарча и питам аз каква е тая такса аджеба
И мацката гледа, гледа и вика "ами имате пос терминал" "какво имам????
"-питам аз. "Ами-вика кифлата-Тва тука е фирмена сметка, нали така?" Абе ква фирма бе хора, аз съм си аз, няма фирма на тая сметка. "Ами, значи като са регистрирали картата тогава са объркали. Ще го оправим ей сега и ще въстановим парите."
/събираме акото споко/. Как може да не са напръскали все още от общината? Потресена съм !! Това е всеки ден,абсолютно всеки! Този,който намерих току-що даже беше жив и лазеше
Такъв крясък му нададох от банята!!!
То не че има значение,щото никъде нищо не се прави! Те сега и гъсениците ще излязат,после комарите.....Кеф след кефа 
Това си е в Зорница и тревата изобщо не е висока,направо съм в потрес. От 10 дни едно и също,направо в банята като видях и ми дойде на ума да се обадя на СКАТ. Те и без това само се чудят "кво добро дело" да сторят.
Николай до 8ч щуря пред блока и на люлките пред 21 /за този район говориш нали/ и сега беше разпънат чистак гол за проверка
Николай до 8ч щуря пред блока и на люлките пред 21 /за този район говориш нали/ и сега беше разпънат чистак гол за проверка
Преди 3 години се бях обзавела от една разходка из отманли и познайте оттогава дали ми идват такива "свежи" идеи за чист въздух,когато се постопли.
Препоръчани теми