Великден наближава, БУРГАС с яйца се запасява - 52

• 13 511
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • Burgas, Bulgaria
оф трябва ми спешно номера на зъболекар-хирург работещ със здравната каса.Направо сливицата ми се е подула и зъбчо от село каза утре сабалян веднагически някъде.Да ама къде  в стоматологията е фул с народ и е са едни страшилища.

# 181
  • Бургас
По повод на шарката моя син като беше малък и я караше и вика на баба си "Бабоооо пък аз имам шИшарка"  hahaha

Мама свиркай като додеш, аз съм без кола и съм пешеходец  Tired

Ай ся да ви поФаля кифлите от Първа Инвестиционна банка  #2gunfire Гледам аз в началото на всеки месец ми удържат по 6 лв от новата ми карта, дето си я вадих, за да мога да харча в интернет. Един месец, втори месец.... и отивам и днес я натъпках с пари да ги изхарча и питам аз каква е тая такса аджеба  Crossing Arms И мацката гледа, гледа и вика "ами имате пос терминал" "какво имам????  #Crazy"-питам аз. "Ами-вика кифлата-Тва тука е фирмена сметка, нали така?" Абе ква фирма бе хора, аз съм си аз, няма фирма на тая сметка. "Ами, значи като са регистрирали картата тогава са объркали. Ще го оправим ей сега и ще въстановим парите."
Ама ха, като не могат да работят, що не ходят да пасат патките. И ако нямам банкиране и няма да видя кво става, къде ми изчезват парите. Щото извлечение по пощата не съм получила.   ooooh!

# 182
Израза кифла особено много ми хареса  Joy скоро не го бях чувала, обикновенно брат ми така се изразява, ама е готино  Joy

# 183
  • На морето!
Шушоната, Иво да не е проходил- гледам снимките в подписа и се шашкам  Shocked

# 184
mama21 - кво стана бе човек, кой ти извади зъба или утоляваш болката  ракийка /аз от Буланов там в Стоматологията съм доволна/

шушоната , те верно кифли по всички банки, ама са им предозирали набухвателите май на някой - съвсем са станали въздух под налягане ...... опивам отварям и мойто банкиране  Rolling Eyes

оф, те болните вместо да намалят май се множат ДА СЕ ОПРАВЯТ ВСИЧКИ, че Морската ни зове
и аз за пъпки взех да оглеждам
до преди малко свалях с оцет пак Т че беше минала 39, ама е ок сега и я слагам да спи, дано поне млякото изпие, че е на фотосинтеза милото

# 185
Добър вечер!
Влизам да ви притесня.

От 10 дни насам моето куче всеки път като се върне от разходка има кърлежи по него. И искам да ви кажа,че го извеждаме около блока и т.н. /не е из горите или парковете/. И не се притеснявам за него,защото той си има сложени мазила по него и т.н. и няма да му навредят,веднага ще умрат. Но кръщелниците ми играят около блока и в същите тези тревиии  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511  /събираме акото споко/.  Как може да не са напръскали все още от общината? Потресена съм !! Това е всеки ден,абсолютно всеки! Този,който намерих току-що даже беше жив и лазеше  Sick Sick Sick Такъв крясък му нададох от банята!!!

# 186
  • тъгата в мен
Детенце,спри,че започнах да се чеша.....И къде това newsm78  То не че има значение,щото никъде нищо не се прави! Те сега и гъсениците ще излязат,после комарите.....Кеф след кефа #Cussing out

# 187
Детенце,спри,че започнах да се чеша.....И къде това newsm78  То не че има значение,щото никъде нищо не се прави! Те сега и гъсениците ще излязат,после комарите.....Кеф след кефа #Cussing out

Не си спряла да се чешеш ли? А аз? Постоянно имам чувството,че ме лази нещо.  Sick Това си е в Зорница и тревата изобщо не е висока,направо съм в потрес. От 10 дни едно и също,направо в банята като видях и ми дойде на ума да се обадя на СКАТ. Те и без това само се чудят "кво добро дело" да сторят.

# 188
айде сега нови сърбежи, тъкмо свърших огледа за шарка, че много дечица се се ошарили тия дни
сега и това - ужас  #Cussing out

от 10 дни - ми след още 10 - смятай, то сега се тъкмо се затопли, сега като тръгнат да се обичт кърлежите - след седмица ще е ад  #Cussing out

# 189
 #Crazy    Николай до 8ч щуря пред блока и на люлките пред 21 /за този район говориш нали/ и сега беше разпънат чистак гол за проверка  Confused Утре май, никакви игри пред блока, че имам и една комшийка дето храни и събира всички квартални котки, та може и бълхи да си развъждаме  Sick

# 190
  • у нас
#Crazy    Николай до 8ч щуря пред блока и на люлките пред 21 /за този район говориш нали/ и сега беше разпънат чистак гол за проверка  Confused Утре май, никакви игри пред блока, че имам и една комшийка дето храни и събира всички квартални котки, та може и бълхи да си развъждаме  Sick

и ние си имаме една комшийка, дето събира всички котки пред 21 блок, но в Изгрев  Mr. Green

# 191
  • Burgas, Bulgaria
никой не ми е извадил зъбченцето щото само помирисах Стоматологията и избягах а днес на вратата на селския зъбчолекар се показах и той ме навика.Преглежда ме на вратата  hahaha.
утре отивам че ще направя беля вече.

# 192

Да,за същия район. Не искам да ви шашкам,а просто да ви кажа какво става.  ooooh!

# 193
И ние с Ава бяхме там. Как не сме се засекли? Сигурно сме били в двата края.
Кърлежите много ме притесняват, но не се бях сетила, че им е сезон.

# 194
И ние с Ава бяхме там. Как не сме се засекли? Сигурно сме били в двата края.
Кърлежите много ме притесняват, но не се бях сетила, че им е сезон.

До подлеза става въпрос?  newsm78 

Ужасни са тези кърлежи,направо ми се повдига от тях. Sick Преди 3 години се бях обзавела от една разходка из отманли и познайте оттогава дали ми идват такива "свежи" идеи за чист въздух,когато се постопли.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт