При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 006
  • 809
  •   1
Отговори
# 345
МонннHug на пъпа на центъра на Русе е механата.  Grinning Хващай автобуса от Плевен и идвай.  Hug
Бижу 1, успех!   bouquet Парафиновото олио е течен парафин - има го в аптеките.  Peace
Атракция, Моннн е от Плевен, хващайте се двете и идвайте в събота.  Hug

# 346
Аз пък, в Плевен, няма с кой да си организирам Дюкански срещи  Rolling Eyes
ти ша каЙш че няма с кой!

# 347
  • Пловдив
Бижу, добре дошла!   bouquet Може да прочетеш първата страница, на нея има отговори на доста от въпросите:

Парафиновото олио всъщност е течен парафин, намира се в аптеките. НЕ става за термична обработка!

# 348
  • Варна
Сън,  Biju_1 , мерси  Hug
Atrakcia, и на следващата Варненска можеш да дойдеш ако искаш. Приемаме гости всякакви /т.е отвсякъде /  Wink

# 349
Аз пък, в Плевен, няма с кой да си организирам Дюкански срещи  Rolling Eyes
ти ша каЙш че няма с кой!

Peace

# 350
сънче ходила съм преди много год. на сватба на моята братовчедка която се омъжи в Русе и бяхме в някакъв ресторант в гора...и не знам защо съм решила че е Ловна среща? newsm78 а по срещи ходи който не е в ремонт и не е на работа.  Tired        охооооо ние много сме били от Плевен!!!

# 351
сънче ходила съм преди много год. на сватба на моята братовчедка която се омъжи в Русе и бяхме в някакъв ресторант в гора...и не знам защо съм решила че е Ловна среща? newsm78 а по срещи ходи който не е в ремонт и не е на работа.  Tired        охооооо ние много сме били от Плевен!!!
Моннн, "Рибарската колиба" ще да е бил този ресторант.  Grinning Отдавна е затворен, иначе беше наистина приказно местенце.

# 352
На втора фаза съм, карах 4 дни ударен, сега на втора фаза  , ако избера вариант 4/3 , тоест 4 П и 3 ПЗ ли ! ?

# 353
Привет, момичета!
Идвам, за да ви почерпя, послучай 3-тия ми месец с Дюкан и вас!  Hug

# 354
Baci, моят BMI , защо е по-малко от твоя? На 60 кг твоя, ще е повече от моя? newsm78
Joy Ми не съм пораснала на височина Simple Smile)
baby_doll Two Hearts Честито!

# 355
ахааааа светна!ми то рибарско - ловно и се обърках.ай стига вече че много спам стана.

# 356
  • България
Добър ден сладуранки дюканки!
Хей Варна, морето - страхотни сте!
 smile3501
smile3501 и на Всички упорити момичета тук!
ros4o,6tampa в това дъждавно време такова настроение и смях ми докарахте.
 rotfImboМомичета от петък не съм влизала, нямате изчитане бреееее, ама хубаво правите така се отслабва!
Sun-че каквото и да е, ще се справиш мило, след облаците идваш ти Слънце!   love001
С теб съм, стискам палци,а живот и здраве ще се видим в събота, има още две сладуранки с мен, но дано се организират да дойдат, ще се обадя допълнително, ако не, ще се домъкна само аз!
Дулцинея, Hrisula идея е за народните таци, но имайте в предвид, че се правят страхотни прасци и бедра /мускули/, аз самата съм се занимавала с професионални танци 4 години /кога бяхме млади/ и сега и да искам бедрата са ми стегнати, но мърдане няма, само мускул. Но, само така за спорта е уникално и каляващо волята, няма друго по добро, а и душата ти танцува, супер е! Ако се организирате, като дойда във Варна, ще потропкаме! newsm44
Честито на всички малки рожденничета-котенца, радост на мами Дюканки!
 nbirthday
Аз съм единствената тук, която не се тегли редовно, на десетдневки само, по важното е, че се чувствам чудесно, напук на всички пришълки, дето мътят водата /режима/, наистина най-трудно се махат по-малкото кг за сваляне, важното е, че се чувствам прекрасно, хапвам си всичко режимно, не съм прегрешавала, и скоро ще Ви докладвам за 2 месеца как съм, от почти 65 смъкнах до 57, може и повече да са станали вече, нося си старите дънчици и новички си взех, така, че смело момичета напред с Дюки, не се отчайвайте от задържане, както казват мацките тук -инвестиция!
Успех и се усмихвайте! newsm03

# 357
Момичета, като чета споделеното от Вещи, че по празниците минава за 2 седмици в 3 фаза, да предупредя да не бъркате това с четвърта фаза и да си хапвате от всичко.  Ако някой реши този вариант, просто да си направи няколко дни по схема за 3 фаза, като хапва умерено.  С тези козунаци ми се изправя косата, май ще си държа на храненето във втора. Много е трудно човек да устиска само с 1-2 парчета.  ooooh!
Моннн, Орелия, Амери, Присила- Честито намаление! smile3501
jojdova, bijy1-добре дошли в отбора дюкански! newsm10
Бачи, Културата вече я взимам на 0.74лв, че и на 0.79 понякога Shocked, да не говорим, че пилешкото печено готово филе съм взимала и на 16лв. Видяха, че има много дюканки и хоп, цените нагоре #Cussing out
Клер, да, така е, 4/3 - 4 протенови/ 3 протеини+зеленчуци! Peace
Baby doll, Честита 3 месечинка! newsm51

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 16:06 от tzvety roussimova

# 358
Бейби дол, естити 3 месеца с Дюкан и с нас!  Hug
Клер, точно така е - 4П/2ПЗ.  Peace
Нелинка, благодаря ти, душицо!  Hug Heart Eyes Нямам търпение да се видим в събота!  Party

# 359
Теста на Дюкан ми показва, че трябва да съм 60 кг., може би за това при мен няма резултати вече две седмици.
Обаче аз съм упорита и ще продължа, пък да видим.   newsm78
Вие ми давате кураж да не се откажа.  Hug
Приятен следобяд на всички   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт