При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 013
  • 809
  •   1
Отговори
# 360
tzvety roussimova Заговор-държавен заговор е това срещу нашите редици. Thinking
Аз пък си купих заек, който имаше повече бяло вътре отколкото в едно прасе  Rolling Eyes Половин час мас вадих до сега  smile3516

# 361
Бейби-дол, Честита ти 3-та месечинка   bouquet Само намаляващи цифри ти желая ( линийката де  Mr. Green)
Аз едва в края на месеца ще направя 1 месец с Дюкан

Аз пък си купих заек, който имаше повече бяло вътре отколкото в едно прасе  Rolling Eyes Половин час мас вадих до сега  smile3516

Егати заека!  Shocked За петобоец ли са го гледали?  newsm78

# 362
  • В.Търново

baci ти не си ли на работа? Я вземи сготви довечера за цялата дюканска дружинка Simple Smile

# 363
  • Варна
Цвети, мерси  Hug
baby_doll, честити 3-месеца с Дюкан  smile3525

Момичета не споменавайте повече тази дума - козунаци - , мъжа ми вчера сутринта домъкна един от някъде, уж за проба , умириса къщата на пресен козунак. Такова слюноотделяне ме почна, щях да го убия направо  Close.

Ами аз където отида, всички все за Дюкан говорят. Кой каква позната имал, дето бил на тази диета и много се отслабвало от нея и т.н. То и затова всички режимни продукти или изчезнаха или поскъпнаха.
Ако знаеш от едни пилешки сърца каква мас изкарах- 400 гр от 1 кг. , е......ати затлъстелите пилета.

# 364
Хилоуууу   bouquet
Аз само се включвам да кажа,че петичката вече е преборенааааа!  newsm68 Дано не кача  newsm17 Официално промених и линийката!  Hug
Иначе да добавя ,че ходих до 58бл до аптеката и трици НЯМА ОЩЕЕЕЕЕЕ! Момчето каза,че вече не се наемал нищо да обещава  hahaha Кой знае колко наредбички е изял милия  #Cussing out  hahaha Ама той сигурно не осъзнава колко тежко ни е положението!
Отивам да спретна една салатка,че днес само из улиците и умирам от глад и се връщам да чета!
  bouquet

# 365
  • Sofia
Аз не съм се мерила. Утре!

# 366
Peppi  wavey ехей! Аз и без това имам поръчка за бухти, ама днес съм отпуска и ме мързи..... tooth
... Joy Joy На етикета пише-цял заек питомен, енергийна стойност 140ккал/100 гр.Белтъчини-20,8%, Мазнини - 7,6%, Въглехидрати - 0,6%, Натрий - 47 мгр/100 гр. и е от Чирпан  Rolling Eyes Чирпански заяц-як заяц   Wink
mariaid newsm68 smile3501

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 18:33 от baci

# 367
 Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 18:32 от baci

# 368
  • на брега на реката
 HugОткога ви чета, но си оставам само с четенето! Но днес колежката ми донесе извадка за диетата и почваме заедно от утре! Преди три години с безвъглехидратната диета свалих 13 кг, но вече ги наваксах и сега трябва пак наново  да слабея! Ще ви чета редовно, да си давам кураж.Ако има русенки ще помоля да ми кажат откъде да си купя трици. Hug

# 369
  • на брега на реката
 Hug Пожелавам успех  на всички! Hug

# 370
Бейби-дол честити ти 3 месеца с Дюки и сговорната му дружина.  bouquet

Присила браво за успешно пребореното килце Hug

Мариед честита ти петичка   bouquet

Търпение и постоянство момичета Hug

# 371
canu6a, пожелавам ти да успееш , да минеш през необходимите фази на режима и да задържиш свалените с него килца  Hug

# 372
Бачи   Hug
Бейби Дол, честита месечинка   bouquet
Приси, честито поредно тегло в небитието   bouquet

# 373
А кога сколасвате да си готвите?
Аз сега спя по 6 часа, а с режима...... Rolling Eyes

# 374
Мариаид, честито намаление!  Hug
Кануша, добре дошла и успех!   bouquet Успех и на твоята колежка!   bouquet
Бужу 1, това е още един плюс на режима - готвенето на дюкански манджи не отнема почти никакво време - всичко се приготвя бързо и лесно и е вкусно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт