При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 068
  • 809
  •   1
Отговори
# 375
Вещи, моля те ако може снимките ми да ги сложиш към албума - преди и след. Мерси предварително.
Ето ги: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235030
Мерси много!   bouquet

# 376
  • Варна
А кога сколасвате да си готвите?
Аз сега спя по 6 часа, а с режима...... Rolling Eyes

Много от режимните яденета могат да  се правят в микровълнова. Аз готвя основно в нея за себе си. На останалите от семейството готвя отделно, но предварително решавам долу -горе какво ще ми е по-лесно и по-бързо  да направя. Често поръчваме и пица.
bermudez, МАМS, мерси милички  Hug

# 377
Здравейте, секси зомбита! Hug  Laughing
Много ви благодаря за поздравленията,  love001  наистина ме изненадахте, дет"се вика аз на живо не получих толкова...
nevdjin,  ако това малко ще те успокои, няма да си единствената, която ще кара на пилешки пържоли и Кола-лайт довечера Wink
Муцка, откровено ти завидях за откриването на сезона.  Party

Честито на всички, които имат празник днес! newsm51

Аз отивам да се приготвям за банкета  Laughing

Днес слушах тази песен и се сетих за нея. Heart Eyes  Слушах и рекламата на книгата с рецептите...три пъти за два часа  Crazy

Хубав ден ви желая! Hug

# 378
Meriaid, честито намаление smile3501

# 379
  • Universe
tzvety roussimova Заговор-държавен заговор е това срещу нашите редици. Thinking

Сутринта по "Дарик" е имало 1 час предаване на Карбовски за някаква 27 год, която е била и на др. диети, но последно на Дюкан и от 70 кг - сега била 28 кг. Дискутирани са проблемите със здравната каса, но доста е плют режима на Дюкан  Sad /обадиха ми се специално от Сф да ми кажат да престана   Naughty , за "да не си объркам метаболизма" с тоя Дюкан Sick - това е бил доста употребяван израз в предаването  ooooh!

[Ами аз където отида, всички все за Дюкан говорят. Кой каква позната имал, дето бил на тази диета и много се отслабвало от нея и т.н. То и затова всички режимни продукти или изчезнаха или поскъпнаха.
Дааааааа - има такава тенденция  Cry Ами какво да кажа  newsm78 newsm78- икономическият закон за търсенето и предлагането в действие, обвързан с ганьовската ценова политика #Crazy

И след като обсъдих държавните дела и пряката им връзка с режима, да кажа нещо от личен опит във връзка със задържането  и малкото покачване:
1. Качвам в ПЗ - защото наблягам на З и по-малко консумирам  П
2. Установих, че в ПЗ свалям, когато съм на моно-режим - т.е. на обяд и вечеря протеините са едни и същи, зеленчуците сменям, а закуската е тричава принципно.
3. Може би ще имам  по-големи резултати, ако намаля още млечните - като ексвеге - все натам ми е лакомията
4. Ям предимно вечер - не че се ограничавам, просто не ми се яде през останалото време /но винаги закусвам - на стари год. придобих този дюкански навик!/
Това е за сега Peace Дано да съм била полезна Simple Smile

По повод питанките за витамините - по препоръка на мой приятел лекар-хомеопат от утре почвам да вземам вм. витамини - Оксибор форте на Борола :предпазва организма от увреждащото действие на свободните радикали - причина за стареене на организма, атеросклероза, стрес, депресия, злокачествени заболявания, умствена  и  физическа умора, полова слабост, катаракта, ретинопатий, прогресиращо късогледство, дегенеративни заболявания. Съдържа: Проантоцианидин, коензим Q10, селен, бета каротин, α- токоферол, аскорбинова киселина, мед, цинк, манган и магнезий . За 1 месец - цена 14-15 лв.
Ето сайта на Борола - ако искате повече информация - http://www.borola.com/borola%20firm/main-firm.htm

За сега -

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 16:49 от lenny_pld

# 380
Мили мои, проблемът заплашва да се проточи незнайно колко дълго във времето, но пък животът продължав и никого не чака. Затова повече няма да се вторачвам толкова в него, а ще продължавам напред и ще се радвам на всеки ден, както досега. И в синхрон с поздрава на Фенси (ФенсиHug Heart Eyes): http://youtube.com/watch?v=g50vzZzAja0&feature=related
Благодаря ви още веднъж, момичета, че ви има и че сте до мен и в трудните, и в щастливите ми моменти!  newsm51

# 381
Бачи  HugКакви вкусотии ще правиш от заека?Имаш и една бойна задача - за събота да ми намериш дюканска компания в К-т newsm78
Комикс, когато имах продължително задържане - увеличавах водата и иах много добър ефект.

# 382
  • Варна

Сутринта по "Дарик" е имало 1 час предаване на Карбовски за някаква 27 год, която е била и на др. диети, но последно на Дюкан и от 70 кг - сега била 28 кг. Дискутирани са проблемите със здравната каса, но доста е плют режима на Дюкан  Sad /обадиха ми се специално от Сф да ми кажат да престана   Naughty , за "да не си объркам метаболизма" с тоя Дюкан Sick - това е бил доста употребяван израз в предаването  ooooh!

??????????????????
Някой слушал ли е  за какво е станало дума. Че ние даже доста здравословно си ядем, като изключим че не ядем плодове във 1-ва и 2-ра фаза. Но могат да се пият витамини. Интересно какво точно са имали против режима  newsm78. Тя тая може да се е прецакала още преди да почне Дюкан, като е била на 1000 диети преди това.

# 383
  • Варна
Гледам много-много да не пиша, ама като ми размахвате разни БонДжовита тука и не се сдържах. Сън, ФенсиHeart Eyes
Честито на празнуващите, аз пък се чувствам поздрвена без повод, умната довечера!  Hug
Моля всички, не се поддавайте на провокации! Режимът е страхотен, вижте колко хора тука са на около година и повече, все още здрави, даже по-здрави от преди!

# 384
Здравейте,момичета!Днес имах нет,ама пък мен ме нямаше Rolling Eyes
Умряла съм от гладБачи,ям бухтичкиииии!Ммммного вкусни беееееее! Hug Hug
Лени,да си гледат работата Joy JoyНа нас си ни е добре! Hug Hug
Атракция,организирайте среща и идвам  car003
iki,благодаря за комплимента! bowuu
Фенси, Евче,Роисин,да ви е честит празника! newsm51 newsm51 newsm51

# 385
Ето това е от Дарик радио.. Даже 26 кг пише, че е  Shocked

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=240818

# 386
Сега ако ша почва пак разправия, ще си изпусна банкета  ooooh!  Laughing
Да попитам само: Защо смятате , че Карбовски разбира от метаболизъм? Rolling Eyes Тука има хора по една година на режима и се чувстват по-добре отпреди...
Сънче,   Heart Eyes  Hug
ДориHug, Джонката и мен мъ кефи мноо Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 17:04 от Fancy N

# 387
Моля да бъда извинена за спама! Praynig

Дори, специално за теб  Hug Heart Eyes: http://youtube.com/watch?v=UheKmPY1mNw&feature=related

# 388
абе, в крайна сметка, всеки е с глава на раменете и сам избира как да се храни. може и да има нещо криво в режима, но според мен това може да е вманиячаването в отслабването, което вече си е страшна работа. Иначе, ако се намлят подсладителите(лично мнение Peace ), всичко в режима си е ок! ядат се основни неща- месо,мляко,яйца, зеленчуци- това са енергийни храни все пак... а в 3-та фаза и в 4-та пък да не говорим, си се яде почти всичко...
НЕЗНАМ, не съм веща, но само съветвам- не прекалявайте с отслабването...под 50 кила, 49 -48 и надолу....каквато и височина да си...са си малко. още повече, че организмът, поне според мен, в един момент се изтощава и...оф, абе имайте граница и мярка, че си е опасно и да си прекалено много кг и да си мн. малко! Peace
целувки на всички и отивам отново да ям... Whistling ooooh!
от много приказки...забравих да честитя на Фенси,Евче и Roisin   bouquet   Hug

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 17:13 от ros4enka

# 389
  • Universe
 ooooh! ooooh! ooooh!Не обсъждам  познанията на Карбовски  - говорех за заговора срещу режима Sad Sad Sad  -ама хич не четете между редовете newsm78
За дорчестър и всички, които искат да са поздравени - Real love - http://youtube.com/watch?v=stRMOBiheYY&feature=related
Имало още празнуващи дюкеси с банкети, освен Евче и Фенси, весело прекарване и на nevdjin, roisin    bouquet

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 17:07 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт