При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 100
  • 809
  •   1
Отговори
# 420
  • Universe
Ето малко снимки и от мен - за 2-та вида течен парафин:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235206&photo=1
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235206&photo=2

Naughty И двата вида стават за вътрешна употреба!!!

По пречистеният е paraffinum perliquidum - перорална течност /само за вътрешна употреба/ - 100 мл - 1,30лв
Другият e - oleum vaselini - 1.Разтворител на ингредиенти в унгвенти и кремове. 2. Леко слабително средство - 40 мл - 1,20лв /що ли е по скъп, като е 2,5 пъти по-малко количество newsm78 newsm78/

Зеленкото, Бачи
- качете ги в продуктите, ако ги няма публикувани  Peace

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 19:33 от lenny_pld

# 421
Здравейте  Hug
От няколко дена не съм писала , но това не означава ,че не съм ви чела  Naughty
Гости ,  работа...Съботата и неделята бяха дни на голямо дюканско пазаруване Joy Joy Joy

Танче83 , не съм те забравила миличка.Дори за миг не съм се замислила да се откажа,
а-а-а как може така  Naughty Naughty Naughty
Не съм мръднала вече 8-ми ден ,но не съм се отчаяла - какво повече да искам  newsm78
Аз такъв режим - ядене и отслабване - досега не съм карала.
Няма отказване  newsm25   -  продължавам смело напред      tiptoe

На Невджин и другите медици/ако има  такива/ сред нас :

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК        bouquet   bouquet  bouquet

# 422
  • Пловдив
Лени, ами те и двете стават за вътрешна употреба, на второто пише, че е и слабително средсто  Thinking

# 423
Мариаид, благодаря ти!  Hug
БачиHug Стягам се. Днес дори ми е П-ден и съвсем геройски си го карам. Издържах 2 некоклочасови кризи, но не ядох захарPeace
Цоци, май днес си е такъв денят. Няма човек покрай мен, на когото днес да не му е супер "свинско" и всичко върви наопаки.  Crazy А аз се държа, благодаря ти за загрижеността, миличка!  Hug Опитвам се да мисля позитивно и да привличам позитивно развитие на събитията.  Grinning

# 424
  • Universe
Лени, ами те и двете стават за вътрешна употреба, на второто пише, че е и слабително средсто  Thinking

Да - знам, Вещи  Peace
Ама просто да ги видят момичетата как изглеждат Grinning
Ще редактирам горното, че и двете стават.
Аз до сега ползвах точно този, на който пише леко слабително средство. А в магазина, дето си купих триците, продавачката ми каза, че има и парафиново олио за Дюкан  #Crazy и ми предложи новото. Така че - всеки да си прецени. Просто в момента и двете са ми под ръка за снимката Peace

# 425
Прочетох ви  Rolling Eyes

Фенси, Евче, Честит празник, много професионални успехи!   Честито и на всички други, които празнуват деня на здравния работник! newsm51

Бейби дол, Зеленко, честити ви месечинки!  newsm51

..... не палчинки, ДЮКАНСКИ ПАРЦАЛЧЕТА -ЦОЦОЛАНЧЕТА
  Joy Joy Joy

# 426
Sun ....аз се стряскам вече от всяко тел позвъняване ...все проблеми ми сипят ... ноооооооооооооооооооо нали знаеш ...когато стигнеш дъното "се оттласкваш "и тръгваш на горе .....или като синусуидата ...нагоре надолу ...надявам се от утре да тръгна "нагоре "....
и когато ми е много "свинско " и всичко наоколо върви наопъки се сещам за Барон Мюхаузен или по точно за любимата ми негова история ...когато попаднал с коня си насред едно блато когато усетил че започва да потъва .... огледал се, викал за помощ нооооооооо наоколо нямало никой за да му помогне ...и тогава Барона стиснал здраво коня с крака ...хаванал се за косата ...силноооооооо се напънал и се изтеглил нагоре "за косата " ...така измъкнал и себе си и коня си ...... та в дни като днешния .... преспивам ..и надругия ден се "ХВАЩАМ ЗА КОСАТА "..... препоръчвам ти метода ..... ефикасен и изпитан

# 427
Sun ....аз се стряскам вече от всяко тел позвъняване ...все проблеми ми сипят ... ноооооооооооооооооооо нали знаеш ...когато стигнеш дъното "се оттласкваш "и тръгваш на горе .....или като синусуидата ...нагоре надолу ...надявам се от утре да тръгна "нагоре "....
и когато ми е много "свинско " и всичко наоколо върви наопъки се сещам за Барон Мюхаузен или по точно за любимата ми негова история ...когато попаднал с коня си насред едно блато когато усетил че започва да потъва .... огледал се, викал за помощ нооооооооо наоколо нямало никой за да му помогне ...и тогава Барона стиснал здраво коня с крака ...хаванал се за косата ...силноооооооо се напънал и се изтеглил нагоре "за косата " ...така измъкнал и себе си и коня си ...... та в дни като днешния .... преспивам ..и надругия ден се "ХВАЩАМ ЗА КОСАТА "..... препоръчвам ти метода ..... ефикасен и изпитан

ЦоциHug Heart Eyes

# 428
  • София
И пак да питам Mr. GreenКупих си пълнозърнест хляб с пшеничени трици.Ако ям по 2 филийки от него дали не трябва да намаля сутрешната доза трици от 3 с.л. на 2 с.л.?
Мисля, че не би трябвало.  Thinking Не ми се вярва в 2 филийки да има чак 1 с. л. трици.  Peace
Хей, момичета, голямо писане сте му ударили, а аз съм едва на 4 стр.
Май няма да успея да наваксам днес  Sad

# 429
  • София/Осло
Не съм ви чела... шъ гледам концертче и ще меткам по 1 очо тук  Mr. Green

# 430
Катя ....смей се ..ти смеи се на моите кулинарни парцалчета .... бяха вкусни ...ама на вид изобщо не бяха за публикуваме с сайт ...а каква борба беше с тях докато ги обръщах ....сега се чудя как да прилъжа съпружеското тяло ...да го амбицирам да се научи да мята палачини ...
Sun ... усмихна се ...нали ...  newsm51...

# 431
Момичета, аз лягам-ще си чета книжка.  Hug
Цоци, аз така се чувствам вече 6 месеца и не мога да продължа още 1.   bouquet

# 432
  • София
за крем-карамела на микровълнова фурна.

някой сподели, че отдолу на крема остава вода при изпичането. при мен се получаваше същото, но днес му хванах цаката.
трябва да се пече на ниска мощност и по-дълго време. аз пекох на 40% от мощността и стана плътна консистенция без никаква вода.

# 433
  • UK
  Ох, момичета, няколко дни само чета и все не ми идва настроението да пиша. Много е кофти инвестирането Sad Като погледна реално е само 2 седмици, но ми се струват все едно цяла вечност. Добре че знам, че други са задържали и по-дълго и не се предавам. Единственото хубаво нещо е че ми дойде, ще кажете "Е, това какво му е хубавото". Ама като закъсня с 20 дни, а пък чета, че на повечето от вас им подранява и се бях притеснила да няма някой здравословен проблем.
  Честит професионален празник на всички докторици Grinning, по-специално на Фенси, че нея я познавам Hug

# 434
Ще тествам утре аз карамела тогава на по ниско. Че домашните любимци мятат по едно око навсякаде из паниците. Те които говореха, ние не ядеме диетично! До кюфтетата на Бубето не се дореждам вече, и карамелеца понабъркват...

Общи условия

Активация на акаунт