При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 041
  • 809
  •   1
Отговори
# 315
  • Universe
Поздравявам дюкесите,работещи в сферата на здравеопазването, по случай Световния ден на здравето-7 април ! Ev4e, Fencу и другите, които не зная поименно Hug Hug Hug
Режимна съм - следват 4 П  - малка обедна почерпка от мен    chef
rokipagane - браво   bouquet - перфектно свършена работа  Peace
Отивам да Ви почета, че след вчерашната дъждовна апатия, днес сте в стихията си  Peace

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 14:21 от lenny_pld

# 316
До всички Варненци

имам идея Naughty

Не искате ли да се запишем в някой клуб, по народни танци,  така  по лесно ще запазим резултата и хубавите си тела....След танците ще пием, някаде кафе или чай и ще имаме повод да се виждаме по често. Аз смятам да се запиша, но сама не ми се ходи. Ще проверя къде има клубове, ако има желаещи ще бъде много хубаво, спортуването ще е забавно и весело.

# 317
Ако вярваме на нашите синоптици  Crazy ,след петък ни очаква лято.......... Joy

Вземаме си хавлийките, джапанките и ще ходим къде....на плаж  Joy Joy мале, изтрещявам  Joy
Сънче, , сигурна съм, че съветите ти са с чисто приятелско чувство Hug Hug Hug Цуфкииии Hug

# 318
Ха, добър ви ден  Grinning
Станах преди час, голям сън  Mr. Green Лео, ммммм чудно кафенце, пийвам го обедно  Hug
Mi Lady nbirthday  Party Time да ти е жива и здрава куклата!
rokipagane, страОтна си  Peace Браво за резултата  Hug
Mamica,  Flowers Four Leaf Clover през новата седмица, и нали знаеш, "след всяко зло, идва добро"  Hug
Fancy, честит празник и на теб  newsm51
daanitoo,ros4o, още много покупки ви желая  Peace
Болните дечица да оздравяват, и Креми, да пишеш за обрива  Hug
Честити минусчета,  на всички момичета   bouquet
Вещи, голям стимул си - година и нещо  newsm51
Тази сутрин, като изпратих малката на ясла, се качих на кантара ( много ми беше противен в последно време  #Cussing out), зарадва ме миличкия  Grinning Ще обобщя след няколко дена, и в см има напредък  Embarassed След вчерашния ми скапан ден, видях светлина в тунела. Бачи, Фоли, май е паднал от вълшебният ви прашец над мен  Grinning
 Hug За всички дукенски и  welcome на новичките.
Орелия, за снимки с новото панталонче и аз на опашката  Laughing  Hug
Излизам, да си поразходя телесата  Mr. Green
е, ще се забавя  Laughing, имам да наваксам нови 10 отговора

# 319
РУСЕНСКА СРЕЩА - 12.04.2008 (събота) от 13,00 часа в механа "Ловна среща".

Резервацията е направена! Моля, ако има желаещи, които още не са ми потвърдили на ЛС, да го направят, за да се обадя навреме за допълнителни места. Благодаря!  Hug

# 320
Клер,ти в коя фаза си?
Вещи,замина си третофазната лента Laughingимам увеличение от гала вечерите и отдавна мислех да се връщам при вас, но все не ми идваше музата, та вчера цял ден ми беше гала - хем да ми е гузно, хем да отпусна душата малко и от днес много нахъсана второфазничка.Килограмите никога няма да ми стигнат - то като с парите Joy

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 14:20 от Боби1973

# 321
Стана дума за витамините, та да питам някой случайно да е пил Витамини А-Я на Doppel Herz? Аз днес си купих, но много ме учуди, че от някои витамини (като Б1,Б2,Б6,Б12,С) в 1 хапче се съдържат 200-250% от препоръчителната дневна доза. Не че е проблем да пия по 1/2 хапче, просто отбелязвам.
И друго да се оплача малко (не питам защо, просто отбелязвам,че да ми олекне малко) - на см. много малко свалям, душици. От талията за 1 месец -3 см.Другите обиколки, за които имам първоначална информация изобщо нямах настроение да ги меря. Знам,че ще спаднат, няма къде да идат, ама е мноооогггоооо гадна тая работа.

Хайде цИлуфки от мен за сега!

# 322
Относно витамините - не съм пила комбинирани витамини от години. Някои имат полза от тях, някои не. Аз лично имам своя формула пролет и есен - купувам си вит. С, В комплекс и Геритамин (А+Е) и пия това. Винаги ми е действали отлично, но всеки организъм е различен.
А относно въпроса ми с брашната - просто ми беше любопитно, защото има твърде много протеини в тях и може и да е възможна употребата им просто за овкусяване на смесите. Но знам ли...

# 323
Hrisula Аз! bowuu Добри са. Пих ги десетина дни в началото и после ги разредих по половинка на ден. Така докато ги спрях, че нали си промених режима 4/3 и зеленчуците ме адоволяваха напълно. Иначе си пийвам омега 3.

# 324
  • Варна
Здравейте момичета  wavey
Да се похваля и аз днес , вече съм минус 15 кг. От няколко дни 1 килце ми ходеше нагоре надолу, но вече 3 -ти ден кантара показва едно и също ,така че  вече мога да си коригирам лентичката.
Сънче не знам какво ти предстои днес , но дано нещата се наредят по възможно най-добрият за теб  начин  newsm51
Поздрави и на балкона:  2в1, denica17, ЗлаВещица, djufka, tatianka, Геци 75, deivi, tzvety roussimova, lenny_pld, играчка-плачка, Dreamy_world, lisici05, kler, diana_bacheva, macceeto, ssolano, Боби1973, katyadjin, reinalda, jojgova, Ев4е, tanya hristova, mnogo_vkusna*, Sun, mi6a97, La Fornarina, даренка, Vania P, fifi_, Karelia78, tiya, MAPTA, МАМS, rokipagane  Hug
Боби, почна пак 2-ра ? Дано да е кратка  Hug

# 325
Атракция, , аз всяка сутрин, редом с триците, пия витамини.  Peace
Мисля, че не трябва да лишавам тялото си от витамини, още повече при смяната на сезоните. Мое мнение  Hug
                                                                                                                                                    Извинявай,мила но какви витамини вземаш newsm78.Благодаря ти предварително  bouquet

# 326
Baci, благодаря за бързия отговор!  Heart Eyes И аз мисля да ги пия по 1/2 на ден, а като свършат ще разнообразя с някой друг вид.
За мацките от София, които си търсят овесени трици да кажа, че аз преди няколко дена си купих от Иван Шишман на старите цени. Понеже не знам кой номер ще обясня с няколко думи. Ако вървите по Граф Игнатиев по посока Попа, завивате на ляво в 1-та иличка след парка, респективно пазарчето за зеленчуци. Магазинът е на 300-400 м. по-надолу, от лявата страна. Дано съм помогнала на някой!

БРАВО НА ВСИЧКИ С МИНУСЧЕТА!!!!!!   bouquet Hug

# 327
Здравейте на всички!На мен ми е днес 1-ви ден от ударния режим и ми се иска да се справя.Малко не съм информирана правилно за режима,но виждам че тук много ясно е обяснено така че ще седна да прочета.Успех на всички и дано и аз да се справя.

# 328
......конопено, ленено, лешниково, сусамово, кокосово и орехово брашно.... те съдържат много висок процент протеини и масленост и въглехидрати, равняващи се на обезмасленото сухо мляко и какао. Изчела съм книгите на Дюкан ............видях доста по-освободени рецепти, от строгите, на които сме свикнали.......
Това впечатление имаме и други борци с мазнините. Режимът все пак набляга на нисковъглехидратно и нискомазнинно хранене. Четем, спазваме и получаваме резултати. Аз имам за сваляне още 20. Мисля, че ако искаме хубави и що годе не проточващи се във времето резултати, ще трябва да се придържаме към първата книга. Сега ще цитирам текст от новата книга:
"... повечето диетолози защитават приноса на нишестените, зърнените храни, въглехидратите и добрите мазнини при храненето и лично аз съм убеден, че това е полезно, но не по време на отслабване. ... този тип уравновесено хранене е напълно непригодно за режим на отслабване. Да отслабнеш, запазвайки равновесието и оптималното съотношение на храните, означава да не познаваш психологията и проблематиката на пълните и затлъстели хора.... Ако дебелите хора бяха способни да свалят теглото си, като ядат от всичко по малко, нямаше да бъдат дебели."

Когато миналата седмица си купих отново витамини си купих и цветен прашец-за него пише, че е комбинация от витамини. Напълно би могъл да замести приема на комбинираните витамини, но се отказах да го приемам и го харизах на домашните, защото.... ИМА ВЪГЛЕХИДРАТИ. Друг на моето място би могъл да реши, да го приема. Например, ако си в трета фаза. Защо не newsm78

# 329
Боби, почна пак 2-ра ? Дано да е кратка  Hug
Чудесно пожелание - благодаря  Laughing
Здравейте на всички!На мен ми е днес 1-ви ден от ударния режим и ми се иска да се справя.Малко не съм информирана правилно за режима,но виждам че тук много ясно е обяснено така че ще седна да прочета.Успех на всички и дано и аз да се справя.
Добре дошла!Щом не ти е много ясно - прочети всичко от първа страница - и линковете, а като имаш време прегледаи и нашия сайт - там има всякаква информация!Успех
Червенокоска,добре дошла и ти - справила си се отлично  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт