При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 132
  • 809
  •   1
Отговори
# 405
Привет мацки wavey,
Днеска мислех само да ви чета, ама като стана въпрос за анорексията не мога да се въздържа  #Cussing out.
Хората са се побъркали! Днес и по "Искрено и лично" даваха за анорексията и свекървата като и казах че имам много да свалям веднага "аааа ама ти знаеш ли... анорексия. Внимавай, не дей" #Cussing out #2gunfire. Какви са тия глупости, то човек не може да реши да отслабне и да постигне нормално тегло. Все анорексички им се виждаме, а не може ли просто да поддържа опр. режим и да станем сройни и да се харесваме Crossing Arms

Sun благодаря за отговора относно триците Hug

bouquet

# 406
Таман да окна, че Карбовски пак е търсил под вола теле и да  се заема с лична саморазправа с него, взех, че го изслушах това интервю, та се убедих, че наистина това девойче не е било на нашия режим, а просто е спряло да яде. Вече сте го установили това де.
Лени, нищо не си разбунила, така де - има нужда от всякакво инфо./А конците за зъби са много хубаво нещо! Crazy/ И добро, и лошо. Няма как да се получи това при Дюкан - тук се спазват определени правила, няма неядене, неяденето е въпрос на избор и анорексията е често следствие.
Все си мисля, че не сме на по 15, за да се влияем от подхвърлянита на дружки, че сме дебели и т.н. Не за друго, а защото проблемите ни са малко по-различни от тези на една млада девойка и имаме съвсем други грижи от това, да не ядем нищо. И да си позволим да се хързулнем по нанадолнището, защото наистина не е много трудно да се откажеш от храна и да се пристрастиш към слабителни - затова и тук се препоръчват в краен случай.

А магазинът беше затворен hahaha По неизвестни причини. Останах си без панталон за днес Crossing Arms

# 407
  • Universe
а не може ли просто да поддържа опр. режим и да станем сройни и да се харесваме Crossing Arms

Можем, tan4eto83, нали това правим тук - спазваме ПРОТАЛ   Grinning Grinning Grinning

Орелия, - на място казано  Peace.  Жалко за панталончето , ама свиркай си - Whistling Whistling:

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 18:39 от lenny_pld

# 408
Mimi_Georgieva  Joy Joy Joy  chef Какво да се прави-вкусен режим-много почитатели Simple Smile)) Fancy N Добър въпрос Simple Smile)
Даниа  Joy може, ама в К-ц  Joy Joy Нещо като вместо Карнобат-Айтос  Joy Joy
Sun, стегни се! Naughty

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 18:27 от baci

# 409
http://www.bb-team.org/articles/1435/ Прегледах това - сигурно повечето сте запознати,но все пак ако на някой му е интересно    bouquet

# 410
Какво ми се случи в магазина  Joy Пълня кошницата за мен-мръвки, яйца, зеленчуци, за мъжо-плодове. срещам приятелка и ме пита: -Гости ли ще имаш?
-Не, просто съм гладна и ми се хапва.-отговарям аз.
Съответно тя се кокори и пита:
-Това всикото ли-пържола пилешка, домати, краставици  Shocked Ама ти ще напълнееш.
Касиерката се меси и казва:
-А не, не, то това е Дюканките  Laughing
Аз се ококорих този път и я питам от къде знае, а тя ми отговаря, че как нямало да се досети щом все си купувам яйца, пиле, риба и то перодично със зеленчуци  Joy Ей това е! Да живее Дюкан!

# 411
Днес се пулех пред диетичния щанд и се чудех какво сухо мляко да взема?
Кажете момичета, вие какво ползвате? Аз веднъж само до сега купих ето това:

но днес видях това, с по ниско съдържание на мазнини и се чудя, става ли?

понеже не се чете добре уточнявам: белтъчини -11г.,въглехидрати - 70г.,мазнини-1,5 г, баластни вещества - 4г.
Хич не сам наясно, моля да ми помогнете! Hug

# 412
  • Пловдив
Не пише ли колко % е?

# 413
За жалост не...

# 414
Като видях за сухото мляко се сетих да питам разстителна суха сметана за кафе-за или против? Сестрата не можела така чисто да си пиела кафето, та да попитам за нея  Peace

# 415
  • Пловдив
Най-добре е с обезмаслено прясно мляко. Сметаната предполагам, че е доста по-маслена от сухото мляко. А и в разрешените продукти пише нискомаслено мляко - прясно или сухо - снощи ми попадна това изречение докато търсех за спортуването.

# 416
това първото мляко, което ползвам беше с тая цел, слагам от време на време по 1 ч.л. в кафето, да не превишавам много с прясното.

# 417
Благодаря Вещи  bouquet-кратка и ясна Heart Eyes

# 418
Какво ми се случи в магазина  Joy .......че как нямало да се досети щом все си купувам яйца, пиле, риба и то перодично със зеленчуци  Joy /quote]         
Joy Joy Има пряк контакт жената с нашето племе Simple Smile)

# 419
Момичета ...уффф има дни в които всичко е наопаки ....
Sun ...миличка как си ти ? .... днес не ми стига МЦ ...и че съм като китайка от подуване, а и в работата всичко ми е "опакова плетка" ... кво пипна и се захвана се скапва .....затова съм решила нощес нямам да го пипам "съпружеското тяло " и по точно някой части от него ...че както ми е тръгнало кой знае какви поразии ще направя .... крепи ме веруюто на циганите ..които се радват на лошото време защото след него идва хубаво
От бяс днес реших да се вихря в кухнята и най сетне и аз да правя палачинка ...Дюканска ...ама аз съм пулен крах в кухнята ..... и днес не беше по различно .... първо оплесках цялата кухня после ако имаше кой да ме снима как опитавам да ги обръщам ....не ми мърдаше първа награда за "най смешните домашни видеоклипоче"....накрая получих ..... не палчинки, ДЮКАНСКИ ПАРЦАЛЧЕТА -ЦОЦОЛАНЧЕТА

Общи условия

Активация на акаунт