При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 33 996
  • 809
  •   1
Отговори
# 600
Чета, чета и не смея да пиша. Ето на престраших се и дано ме приемете при вас.
Аз съм с вас от 03.04 дано да издържа и да не се проваля и да се похваля с резултати дотук са -2кг.

# 601
  • Варна
Има нещо вярно с гладуването по лунни фази. Маникюристката ми следва т.нар. Лунна диета и съобразно фазите гладува 24 часа -как издържа незнам  newsm78 Сваляла по 2-3 кг на месец.  newsm78
И аз я следвах тази от 80кг станах 55/56 за около четири години, НО миналата година започнах да пълнея-луна не луна, ям не ям все си качвах по-малко и така до 65. Затова много ме е страх като приключа с режима дали ще задържа килограмите, но се надявам Praynig
galaMa , добре дошла и успех.

# 602
galaMa,deni_kali,ние приемаме всички прочели първа страничка.Добре дошли и успех!
Кате,честити ти 3 месеца.Пожелавам ти скоро да стигнеш целта! Hug Hug smile3525 smile3525

# 603
Кратко лирическо отклонение.
Навремето бях свалила с лунната диета /+ мноооого движение/ 7-8 килограма в рамките на 5 месеца, които задържах без усилие поне година и половина след това.  Peace По принцип свалените килограми по лунната, се задържат - необяснимо е, вероятно свързано с лунния цикъл, но е факт! Така например имаше публикации как при обезкосмяване и подстригване в определен момент /пълнолуние ли беше, новолуние ли..../, космите растат по-бавно.  Crazy

# 604
Чета, чета и не смея да пиша. Ето на престраших се и дано ме приемете при вас.
Аз съм с вас от 03.04 дано да издържа и да не се проваля и да се похваля с резултати дотук са -2кг.

Добре дошла! За минуса -Браво   bouquet Не се предавай и няма да се отказваш  Naughty
Аз също имах разни размисли и страсти и бях на крачка да се откажа, но като чета момичетата се надъхвам  Joy

Dahlia, аз преди да започна режима, спазвах какви ли не диети-от НВД до пълен глад, но ефект имаше само по време на диетата. Когато ме хвана стреса, така главоломно качих, че ми се искаше да се гръмна  Embarassed Не ядох нищо, само вода пиех и пак станах шошо. Мисля че всичко е строго индивидуално и че този режим се "проектира" с времето и се адаптира към ритъма на тялото.

# 605
Момичета, много ми е зор да намеря пустите му трици! Знае ли някой къде в Пловдив има?
В момента мога да намеря само пшеничени. Предлагат ми още и ръжени. Вие какво ще кажете за тях? Стават ли вместо овесените?

# 606
Здравейте и от мен! И аз все чета, опитвам се да следя всичко, което се случва в темата, но много сте активни и не ми остава време да се запиша и аз. За протокола - с вас съм от 28.03.2008 и до момента имам свалени - 3 кг.

А току-що видях нова книжка на д-р Пиер Дюкан - "Моята диета в 350 рецепти" на издателство Колибри и си я взех да я чета.

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 14:00 от premaman

# 607
Така например имаше публикации как при обезкосмяване и подстригване в определен момент /пълнолуние ли беше, новолуние ли..../, космите растат по-бавно.  Crazy

А аз съм чувала и чела, че ако се подстриже косата по време на пълнолуние, тя расте по-здрава и по-бързо  newsm78 Знам ли, може да е само суеверие newsm78

# 608
dochka1 , в Пловдив трици купувам от магазин Здраве и природа в кв."Тракия",бл. 93. Има и тел. питай дали има в момента- 99 36 09

# 609
Здравейте слабушки, времето навън е страхотно , сега се прибирам и направо съм слънчасала.
Да ви кажа вярно е за фазите на луната, тя действа на всичко живо на планетата, на хората , на разстенията на водата в морето, нали има приливи ,при пълнолуние и отливи при новолуние.  Laughing

# 610
Има нещо вярно с гладуването по лунни фази. Маникюристката ми следва т.нар. Лунна диета и съобразно фазите гладува 24 часа -как издържа незнам  newsm78 Сваляла по 2-3 кг на месец.  newsm78

Аз съм изкарвала цяла седмица само на вода + 200 мл плодов сок за вечеря.. Определено след 3-4 ден вече не чувстваш глад и имах чувството, че мога да изкарам така с месеци  Crazy Добре, че не се отплеснах, че като слушах на Дарик интервюто вчера  Rolling Eyes
Иначе съм карала и цял месец САМО на плодове и зеленчуци и то в изключително малки количества.. Свалих 20 кг за 3 месеца.. ама познай после как си ги върнах.. че и с лихвите  ooooh!
Искрено се надявам сега да е различно  Praynig

# 611
Викки76, честито намаление!  Hug Дано вече си добре!  Praynig
ГалаМа, Премаман, добре дошли и успех!   bouquet Браво за постигнатите резултати до момента!  smile3501 А нещо повече за вас ще ни кажете ли?  Wink

# 612
Момичета, много ми е зор да намеря пустите му трици! Знае ли някой къде в Пловдив има?

Вчера бях в ЛЕКСИ - имаше 4 вида овесени  Peace

# 613
dochka1 , в Пловдив трици купувам от магазин Здраве и природа в кв."Тракия",бл. 93. Има и тел. питай дали има в момента- 99 36 09

duhi puhi, къде е това ЛЕКСИ?
 newsm10 smile3534

# 614

duhi puhi, къде е това ЛЕКСИ?
 newsm10 smile3534

Simple Smile Точно до Селена - на Пещерско шосе - като караш към Смирненски вдясно се пада преди Мегата (голямо и оранджево)  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт