При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 33 979
  • 809
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Явно тази вечер ще нощта на снимките  Laughing
Резултата ми за 3 месеца със сър Дюкан и вашата приятна компания е:
Премахнати 15 кг, а в см разликата е следната:

Ханш:      - 10 см
гр. об.:    - 12 см
талия:     -   8 см
Бедро:    -   7 см
бицепс:   -   5 см
Общо:    - 42 см

Последния месец, за мен почти няма визуална промяна
Орелия  Hug Ленушка  :love:lenny_pld  bouquet Майка Зайка Heart Eyes tzvety roussimova  Hug amerie   bouquet Goody  Mr. Green играчка-плачка  bouquetМАМS   Heart Eyes Sun  Hug perlata    bouquet deata  Heart Eyes mariaid  bouquet prysila  Hug Адашче  Heart Eyes КукУки  Hug

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 12:16 от katyadjin

# 721
Права е и Фоли! Иначе наистина основата на решението я взимаме сами, но подкрепата си е подкрепа.   love001
И като се замисля...   newsm78 май моят момент за диета мен ме избра  Joy Не се шегувам. Една приятелка казва, че Господ има пръст в тази работа, за което съм му благодарна  Praynig

# 722
  • софия
slave, не знам до колко ще си допаднат, но и аз ще водя моичкия. Аз реших да го питам от кумова срама, той пък взе, че ме изненада - щял да идва, защо пък не.  #Crazy ей така се изцъклих, ама като съм много мила ще си патя  Laughing
То и аз така се насадих. Mr. Green А той си ми е един такъв newsm78 ,как да го кажа.......малко....ъъъъъъ.......темерутест.Ама в хубавия смисъл,просто трудно се отпуска пред непознати.Та ще видя и аз ,какви ще ги дъвчим на сбирката.
Катето,ти не виждаш,ама ние я виждаме разликата!Браво ,момиче!!!И това с еднаквите дрехи е много умна постъпка!

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 21:45 от slave

# 723

Браво Кате  Hug Heart Eyes
Страхотно изглеждаш   bouquet

# 724
Хубаво ще е, както сами си решаваме кога и дали изобщо да започваме някаква диета / режим и споделяме тук, очаквайки подкрепа и насоки, така и да не афишираме прегрешенията си и след това да се чудим и вайкаме, защо не сваляме и кантара не помръдва. Нали в крайна сметка хапването на нещо нережимно си е било наша работа!
Повечето от нас тук са стриктни и си спазват всичко абсолютно точно. Сигурна съм, че няма такъв, на който да не му се хапват забранените неща, но устояваме и продължаваме напред. Сред нас има хора от доста време с режима и според мен трябва да се всушваме в думите им, най-малкото защото са живия пример за ефикасността на режима. Моля, имайте уважение и като искате съвет се всушвайте в това, което се Ви казва. Ако ли пък ще си я карате както Вие си решите, бъдете готови да си понесете последствията.
Това как ще изглеждаме си е наше решение. Всеки избира сам дали да се чувства добре или "да си ходи дебел".

КатенцеДжин, БРАВОС  Hug

# 725
Slave, престани да се притесняваш и моят е темерутест, така че ще ги оставим да си мълчат заедно. Ох, олекна ми, намерих му на моя забавление  newsm62

Katyadjin, снимките ти си заслужаваха чакането! Браво!!!

# 726
Катееее бравооооо!супер си!мацка мацка отвсякъде  smile3501 newsm68 искам и азззз!охххх как се надъхааах!   bouquet

# 727
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Katyadjin, снимките ти си заслужаваха чакането! Браво!!!
Ама вие сте ги и чакали ли бе!!!  hahaha Joy
Като сутришен вестник!! Mr. Green
Благодаря Лео, Hrisula, СЛавкице  Mr. Green Heart EyesМарияИД, давайте и вас това ви чака след  3 месеца!!! Ти след това, ще си си стигнала и целта Wink

# 728
  • София
КатеДжинТи може и да не виждаш разлика - /така е, като много, много, много се гледаш Wink/ но ние я виждаме - пропорциите ти вече са съвсем различни, мацкаа, мацкА smile3521 smile3501

# 729
... или "да си ходи дебел".
Wink
katyadjin  Party Тялото е важно. Кой ти гледа блузата......... Grinning

# 730
  • София
Кате, БРАВО!!!!Супер си! smile3501

# 731
Естествено,че няма да пропусна да кажа за снимките.............. Mr. Green Катееееееееее От последният път когато те видях имаш страшна промяна,незнам колко кг. но се виждат!Браво на теб,а това с еднаквите дрехи засилва още ефекта.

Благодаря за пожеланията за дребос,малко по-добре е но пак има температура.
И нямаме водаааа smile3515

# 732
Здравейте момичета!
Честито на всички с поводи.  bouquet Hug
Успех на Сън. Hug На Мишлето малко търпение,има бебче в корема,няма защо да се притесняваш...теста що покаже. Hug
И на Горгона съжалявам за случилото се,много неприятно. Hug

И сега да се оплача,че не можах днес да си намеря мляко от 0.1%,то около нас само Верея зареждат,но днес не са дошли доставчиците,чак в четвъртък щяло да има.И нямаше какво да правя взех си едно на Алада 1% (мазнините са 1%,въглехидратите 3%).Утре ще ходя да си търся Верея,но много ми е притеснено дали не съм объркала че взех тая Алада. Rolling Eyes

# 733
Е не мога да се сдържа, наплесках се с дебел слой мазен, евтин крем за ръце преди лягане и рекох да погледна за последно тук - що ми трябваше - Катяджин, задави ме бе жено! #Crazy Ти си си хубава и по-пищна, някак не може да каже човек за теб , че си дебела, тоя, който е измислил думата "пищна" е гледал тебе! Hug Поздравления, страхотна си!

Славееее, душата, аз никога не се примирих с дебелия си статут, ма пак ми беше тегаво по магазините, хубавото е, че  овреме си се взела в ръце Peace Kissing Heart

МАМС Peace Хубава приказка думаш, лошото е, че за някои  си е наистина само приказка Hug

Ай омитам се вече окончателно Crazy

# 734
Кате, чудесен резултат, много добре изглеждаш.
Бачи, и при мен се получи нещо такова. Бях срещала из Интернет нещо подобно на нашата първа страница, също така и реклама на книгата, но някак си все я отминавах тази информация. През лятото с дъщеря ми ходихме тя да си купува книжки (имаме си любима крижарница) на влизане не я видях, а тя беше на рафта точно до вратата, но на излизане, почти ме удари по главата и аз се върнах и си я купих, за което много благодаря на Господ, че ме срещна с любимия ми вече д-р Дюкан.

Общи условия

Активация на акаунт