Днес кого ще поздравим 4

• 25 638
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви от цялото си сърце, мили момичета!  Hug Hug Hug Стана ми много топло и хубаво, че споделихте моята и на семейството ми радост в днешния ден. Наистина този рожден ден е много, много специален, тъй като е първи за нас и нашето дете.
Ето защо ви моля, макар и виртуално да споделите моята трапеза и да се почерпите за здравето на дъщеря ми Йоана, която днес стана едно голяяяяямо момиче.  Да ми е жива и здрава! Praynig

http://images26.snimka.bg/006140414.jpg
http://images26.snimka.bg/006140418.jpg

Ивка10, желая на вас с мъжа ви да празнувате още много пъти по 9 години съвместен и щастлив живот!!! Peace
(Поне колкото моята баба и дядо, които скоро отпразнуваха 7 х 9 години семеен живот и все още са влюбени един в друг.  Wink)

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 03:09 от Tatti

# 136
С малко закъснение, но от сърце Честит рожден ден на Христо на Дидка, Надя на Дефи и Йоана на Таня.
Танче, представям си какъв купон е бил първия рожден ден у дома  Heart Eyes

Ивка 10 - още десет пъти по толкова да празнувате и все така да се разбирате

# 137
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ!

# 138
Дидка, направо съм с най-голямата патерица. Честито на Христо! Късмет и любов на голямото момче! Много радост да ви носи!

# 139
честито на всички празнували и празнуващи.  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Дефи, Дидка, Таня - да са ви здрави и усмихнати дечицата! И вие да сте най-щастливите майки покрай тях!
Ивка, честита годишнина! Много любов ви желая - да се обичате и да сте обичани!

Поздравявам ви с много закъснение,  но от сърце!   bouquet

# 141
Колко много и хубави празници  е имало в последно време!!!  Grinning  Моите поздравления към всички  идват със закъснение , но  от сърце Hug Hug Hug Бъдете щастливи и обичани!  bouquet

# 142
  • Враца
Честит втори рожден ден на Никола на Fussii! bdbaloni hbday happy bd baloni baloni

# 143
Фуси, честит ти рожденник.Жив и здрав да е!  smile3510

# 144
Благодаря много от негово име   bouquet

# 145
Е, Фуси, честито и от мен!!! Hug
Не съм обърнала внимание, че сте само с 3 дни по-малки от нас.
Да ти е жив и здрав бандита Никола. По-малко грижи и повече радости да имате. Да слушате детето и да не го ядосвате много. Wink

# 146
Благодаря ти Таня  Laughing Да са ни живи и здрави калпазаните

# 147
  • Русе
Честит рожден ден на малкия Никола.Пожелаваме му да е жив и здрав и най-вече безгрижно детство  newsm59

# 148
С един ден закъснение честит рожден ден на малкия Никола!

Да расте здрав, да е щестливо и игриво дете!

# 149
Ще си насроча прибиранията в София според календара на празнуващите, че ми писна да съм все на патерица.
Фуси, да ти е живо и здраво съкровището, много да го нацелуваш.

Общи условия

Активация на акаунт