41 ОУ "Патриарх Евтимий"

• 97 191
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на майките, които са споделили мнение. Разбира се най-хубавото е, че всяка от нас ще има възможност да види учителките и да се опита да разбере за себе си, коя е най-подходящата за детето и. Аз проверих и отворените врати ще са от 1 до 10април през целия работен ден. Аз мислех, че ще е определно време в което учителките ще се запознават с родителите, но явно няма да е така.

# 121
  • София и там където не се пуши
Аз няма са си позволя да оценявам кой какъв педагог е, но на всички състезания, на първите места са деца от класа на госпожа Чаракчиева. Това сигурно е свързано с повечето домашни които имаме, но е факт! Peace

Ааа и в нашия клас има състезатели и победители, но това със състезанията си зависи от децата.
Важното е, че децата участвуват и се чувствуват добре с тези си участия. От всичките класове има участващи.

# 122
  • София
Здравейте,

И на нас ни предстои записване в 1 клас тази есен  и тъй като в момента ходим на предучилищна в 41 ОУ и много ни харесва, определено мисля да продължим.
От изчетеното до момента за преподаватели в първи клас се споменават имената на г-жа Чаракчиева, г-жа Александрова и г-жа Баянова.
Би трябвало да има още един преподавател, защото до колкото знам паралелките ще са 4.
Интересувам се и кой ще им е преподавател в занималнята?

Благодаря!

# 123
Таралеж, на тази страница, няколко поста назад съм писала - г-жа Божилова .

# 124
  • София
Таралеж, на тази страница, няколко поста назад съм писала - г-жа Божилова .

Много се извинявам....пропуснала съм я!

Благодаря за забележката!

Сега вече сме събрали "четворка дами"  Wink, остава да разберем, коя би била " най-силния коз"  Wink за нашите деца!?

# 125
Не ми се коментираше, ама само така да вметна за шума.Само си представете тези деца са т 8.00 до 17.30 в училище.А когато времето е лошо, не излизат навън... Thinking
А при Чаракчиева е невъзможно да има безпорядък.Тя е една от трите "добри-страшилища" Чаракчиева, Ангелова и Червеняшка Grinning

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 22:09 от ina_ana

# 126
Днес видях, че пред училището има съобщение, че на 15 март от 18 часа ще има среща с учителите на бъдещите първокласници за всички желаещи да се срещнат. Има указание в коя стая .

# 127
  • София
Днес видях, че пред училището има съобщение, че на 15 март от 18 часа ще има среща с учителите на бъдещите първокласници за всички желаещи да се срещнат. Има указание в коя стая .

Благодаря за инфото, аз явно и сутринта и на обяд съм спала , не видях такова съобщение. Утре ще се огледам да видя в коя стая, ще е срещата  Peace

# 128
Идеше ми да го снимам и да ви го пусна, но ме хвана срам.  Дано и датата не съм сбъркала, останалота дори не се старах да запомня  Joy .

# 129
  • Sofia
А за  бъдещи петокласници има ли някакви съобщения?

# 130
Няма, но мога да питам.

# 131
  • Sofia
Много мило   bouquet

# 132
  • Sofia
Цитирам kimbolina от темата за наборите:

На 15.03 от 18ч. на 2-я етаж в стая 1/ учителската /

# 133
  • На село
А за  бъдещи петокласници има ли някакви съобщения?

Родителска среща за петокласниците е предвидена за 23.03 от 18ч.

# 134
  • Sofia
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт