Трихомони-има ли излекували се?

• 362 866
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз писах за PCR-те и то защото след многобройни посявки не ми хванаха Уреаплазмата, но с ДНК тестът ми я изолираха. Реално това беше моя хипохондрична идея, защото симптоми нямах, но излезе и при мен, и при мъжа ми, който също нямаше никакви симптоми, но той явно е късметлия, защото и при дългогодишната ни драма с трихомоните нямаше никакви оплаквания.
Иначе - за трихомони сме правили ДНК тестове няколко пъти - не ги хващат. Не знам защо толкова трудно ги откриват тук в БГ, с една дама от форума, която е медицинско лице и е в чужбина имаме един задочен спор по темата. Тя ми изпрати видео на проба с трихомони, ами те се виждат под микроскоп идеално, че и мърдат на всичкото отгоре 🤢. Тъй че не знам защо директната микроскопия тук е така неглижирана, като е най-бързия и прост метод за диагностика. Иначе съм давала проби за всевъзможни среди и не знам си какво…
Тинидазол на 12 часа нищо не е, то за неусложнени инфекции се взима по 4 хапчета на ден… чак пък толкова вредни тези лекарства не са, тук мисля, че всички сме пили камара подобни лекарства и сме още живи 😉.
Сподели, когато ти излязат резултатите, но не се успокоявай от отрицателните. След месец пусни нови, след още месец пак и така, поне няколко отрицателни резултата трябва да имаш, за да си сигурен, че нищо ти няма. И да - ела в София за една контрола също.

# 1 051
Аз писах за PCR-те и то защото след многобройни посявки не ми хванаха Уреаплазмата, но с ДНК тестът ми я изолираха. Реално това беше моя хипохондрична идея, защото симптоми нямах, но излезе и при мен, и при мъжа ми, който също нямаше никакви симптоми, но той явно е късметлия, защото и при дългогодишната ни драма с трихомоните нямаше никакви оплаквания.
Иначе - за трихомони сме правили ДНК тестове няколко пъти - не ги хващат. Не знам защо толкова трудно ги откриват тук в БГ, с една дама от форума, която е медицинско лице и е в чужбина имаме един задочен спор по темата. Тя ми изпрати видео на проба с трихомони, ами те се виждат под микроскоп идеално, че и мърдат на всичкото отгоре 🤢. Тъй че не знам защо директната микроскопия тук е така неглижирана, като е най-бързия и прост метод за диагностика. Иначе съм давала проби за всевъзможни среди и не знам си какво…
Тинидазол на 12 часа нищо не е, то за неусложнени инфекции се взима по 4 хапчета на ден… чак пък толкова вредни тези лекарства не са, тук мисля, че всички сме пили камара подобни лекарства и сме още живи 😉.
Сподели, когато ти излязат резултатите, но не се успокоявай от отрицателните. След месец пусни нови, след още месец пак и така, поне няколко отрицателни резултата трябва да имаш, за да си сигурен, че нищо ти няма. И да - ела в София за една контрола също.

Нищо изненадващо няма, ако се замислиш. В обществото като цяло около 90-95% от хората са посредствени в най-добрият случай. Защо при лекарите и медицинските работници да е по-различно? Знам че звучи обидно и грубо, обаче това е истината - от 10 лекаря 9 не са кой знае колко адекватни. Така е и с лабораториите, дори и при препоръчаните тук няма гаранция - за това и се правят по няколко теста, дори и след излекуване.

# 1 052
Включвам се да кажа,че след много лутане, десетки изследвания и обикаляне по лекари имам ли нямам ли трихомони...Питах последната докторка при която ходих как се лекува това чудо.Защото познатите ни схеми,не винаги действат при различните хора, отговора беше,че задължително се слага ваксината Гинатрен по време на лечението с орнидазол или секнол.В нейната практика това била работещата схема.Търсих я и навсякъде и ми отговорят,че е спряна от производство

# 1 053
Включвам се да кажа,че след много лутане, десетки изследвания и обикаляне по лекари имам ли нямам ли трихомони...Питах последната докторка при която ходих как се лекува това чудо.Защото познатите ни схеми,не винаги действат при различните хора, отговора беше,че задължително се слага ваксината Гинатрен по време на лечението с орнидазол или секнол.В нейната практика това била работещата схема.Търсих я и навсякъде и ми отговорят,че е спряна от производство

Здравейте,а някакви аналози на ваксината?Виждам,че е предназначена за жени,според листовката.Може ли подобна ваксина да се постави и на мъже?

# 1 054
Здравейте,обясниха ми,че и двамата партньори трябва да се ваксинират задължително с 3 дози.Мисля,че дозите се слагат през 14 дни.За съжаление няма аналог,който да съм намерила,но фармацевти от Германия ми обясниха,че се очаква отново да започнат да я произвеждат

# 1 055
Здравейте отново.В Простатния ми секрет не излезе нищо.Според уролога ако има нещо,щеше да си покаже,защото той взел секрета лично,дезинфекцирл ме и поставил тампона със секрета от мен в хранителна среда.Каза,че трихомоните ако ги има щяха да се видят,тъй като са най-простото едноклетъчно.Ще направя на още едно място изследване за трихомони,заедно с мико и уреяплазма и ще споделя с вас какво се случва.Оплакванията….. нямам зачервявания вече от седмица някъде,не знам дали вече на психична основа от целия страх и ужас,че ми има нещо…но на моменти като че ли още ми мравучка нещо.Не знам дали аз вече съм психясал или наистина ми има нещо.Объркан съм много.

# 1 056
Здравейте отново.В Простатния ми секрет не излезе нищо.Според уролога ако има нещо,щеше да си покаже,защото той взел секрета лично,дезинфекцирл ме и поставил тампона със секрета от мен в хранителна среда.Каза,че трихомоните ако ги има щяха да се видят,тъй като са най-простото едноклетъчно.Ще направя на още едно място изследване за трихомони,заедно с мико и уреяплазма и ще споделя с вас какво се случва.Оплакванията….. нямам зачервявания вече от седмица някъде,не знам дали вече на психична основа от целия страх и ужас,че ми има нещо…но на моменти като че ли още ми мравучка нещо.Не знам дали аз вече съм психясал или наистина ми има нещо.Объркан съм много.
Кой доктор ти взе секрета

# 1 057
Трихомони се откриват в урина, но трябва да се спазват някои изисквания. Трябва да е сутрин, но не както при стерилната, при която се дава средната струйка, а най-най-първата.
Иначе от орален секс е много съмнително да се хванат трихомони, питала съм и са ми казвали, че не живеят в устата.
А тези червени петна и другите симптоми наистина приличат на нещо гъбично. Особено, ако са изпити няколко АБ, те също допълнително правят гъби.
не знам кой доктор ти е казал няма в устата!!!!Има още два вида устна и чревна трихомоноза.

# 1 058
Говоря за Трихомонас вагиналис.
Иначе да - говорила съм с венеролог и знам, че има трихомони в устата, но те са друг щам. За чревните не знаех.

# 1 059
Здравейте! Лекувам от години бактериална вагиноза. Предписвани са ми редовно препарати като флажил, тинидазол, арилин рапид, но без успех. Със или без лечение, няма подобряване на симптомите ми. Прикачвам последното изследване на вагинален секрет, в което има съмнение за трихомони. Правила съм преди години изследвания за трихомони, но бяха отрицателни. Според вас дали е възможно просто да не са ги хванали в изследванията и тази постоянна бв да е резултат от наличието на трихомоните? Бихте ли препоръчали специалист, който би ми помогнал, защото вече не издържам Sad

Къде е тази професорка?

Моя опит. без оплаквания Чалашканов ми намери Трихомони и нищо друго. Според Геника нямах Трихомони и според Бодимед също. Там PCR тест които според Чалаша е тотална пародия и е за много малко заболявания подходящ. Трябвало микробиология на око! Пих Флажил 7 дни и отивам Втори път при него. Пак. После 10 дни Орнизид от Турция и пак нищо. вика да пия Секнол. за малко да си го взема. През цялото време съм без оплакаване, но уж ги има и при всичките 4 изследвания ми намира високо ниво на левкоцити, което е признак на инфекция. Пак  казвам, че нямама оплакване. Препоръча ми да си направя Спермограма в Щерев или Надежда. Отивам , давам 160лв и изследванията излизат. само 3 левкоцита на поле, което в противовес с неговите писания за масово левкоцити. Общо съм му дал поне 300лв за т изследвания само при него...           
Отивам в 1ва АГ при доктор Ботев мисля и той ми разправя, че няма човек на който чалаша да не е намерил Трихомони и даже двойки са щяли да са разведат пред него, понеже ужким някой изневерявал от двамата. разка за ми за не 1 случай. Ботев ме прегледа - просатата, опипа + ехограф или там каквото беше и ми каза, че съм се побъркал заради Чалаша и че ми няма абсолютно нищо. Даже се подписа на един лист, че нямам Трихомони. Спомена, че ако съм имал едва ли не е щял да забележи с ехографа някакви нарушения... И ми каза да забравя какво ми се е случило през последните месеци, че може да откама иначе.....  Аз много много не се вслушах в него и отидох при Лесева. И при нея 4-5 изледвания, но с нормални нива на левкоцити до 6-7, а в някой случай по 1-2 само и единични Трихомони най-често. Това в рамките на 3-4 месеца като съм провел алтернативна форма на лечение докато си правех изледванията при нея в Поликлиниката, а не в Пирогов! На 6-тото изследване, понеже тя ме научи, всеки месец нося сперма ме посъветва да си направя ТВ 4 посявка за трихомони и за хламидии и още нещо. Всичките тези Хламидии, Уреплазми и прочие Чалашканов не ми ги намираше, а уж е много добър. И си викам това са само съмнения на Лесова или препоръка. Явно в поликлиниката не разполагаше с необходимата техника. Едно от 5-6 те изследвания беше отрицателно при нея. Тя ги правеше за 1-2 дни а Чалашканов за 5-6!   Реших да отида в центъра по Паразитология и там в тяхната Паразитология, все  пак Трихите са Паразити и там трябва да е меката ми направиха ТВ4 посявка + си поисках изследване по метода на Романовски-Гизма. Това било най подходящото според това , което прочетох. Романовски-Гизма било някакво оцветяване доколкото разбрах и излизали ясно ако ги има. И двете изследвания бяха отрицателни! И стигнах до заключението, че никога не съм имал Трихомони...     Моя съвет е отидете в Центъра по Паразитология, в самата им паразитология на 4 етаж и направете ТВ4 + Романовски-Гизма. Общо е под 50лв!!!............   ИНАЧЕ ЗА ОТЧАЯНИТЕ мога да препоръчам един алтернативен метод на лечение за който не мога да дам 100% гаранция, че ще свърши работа, но не е скъп и си струва да се опита в краен случай. Има един специалист, които поставя диагностика за почти всякакви болести с един апарат, дето пуска различни честоти през тялото и прави диагностика. Лечението се състои с пускато през тялото на определена честота ток, който според лекара кара всичките тези бактерии, паразити и прочие да гърмят и трептят на определена честота. Необходимо е да се държат в ръцете 2 тръбички по които минава ток на определена честота и на краката се слагат 2 други жици за да циркулира тока през цялото тяло. Операцията е напълно безвредна. Правил съм я 4 пъти като след единия път според Лесева нямам Трихомони вече. Иска се да се седи неподвиждо за около 45 минути - най добре 2 пъти на ден и да се върже човек към апарата , които генерира ток на определена честото в зависимост от проблема. Това се прави в домашни условия. Човека има медицинско образование и се водеше Радио някакъв специалист, а може и да му бъркам точната специалност! Прегледа струва 50лв, а уреда още 50 и като приключат процедурите се връща. Хубаво е да се направят поне 15 такива по 2 на ден или общо за 1 седмица!  Аз съм стигал до 28 процедури за 10 дни.  На едни пациент му лекуваше Херпес на оная работа и още какви ли не заболявания. Човека не е шарлатанин, но не мога да ви кажа на 100% че ще ви унищожи трихомоните с такива процедури. Все пак не е скъпо и не пречи да се пробва. Не се пият химии, антибиотици и прочие....

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 20:06 от HenryK

# 1 060
HenryK, интересно как реши, че този не е шарлатанин? Всеки си вярва в кяквото иска... Ако имаше истински проблеми и ти се подуят тестисите със страшни болки дали щеше за отидеш при този "лечител"? Ти сам каза, че си нямал никакви симптоми, така е лесно. Все пак без симптоми си се побъркал, представям си ако имаше много симптоми... Всеки си дрънка каквото му падне! Препоръчвам ти ако се разболееш от сериозна болест (туберколоза) отиди този "лечител" да те оправи! Има много некомпетентни лекари и такива нещастници като Чалашканов, но и този твой "лечител" не е по-различен!

# 1 061
Всичко до там където обясняваш за гимза изследването е ОК.

След това за шарлатанина който те е "лекувал" - надявам се да не се разсърдиш, но ми стана смешно Simple Smile

Най-добре си изтрии поста, че тук всякакви хора четат някой ще отиде да си прави "процедури" при този мошеник.

# 1 062
Пуснах си теста Фемофлор плюс в Геника. Трихомоните излязоха отрицателни. Достатъчно достоверно ли е това изследване, да считам ли че нямам?

# 1 063
Не. ДНК в Геника не хващат трихомони. Проверено от личен опит няколко пъти. Доколкото съм чела коментари тук, и при други хора е било същото.

# 1 064
Пуснах си теста Фемофлор плюс в Геника. Трихомоните излязоха отрицателни. Достатъчно достоверно ли е това изследване, да считам ли че нямам?

PCR тест за Трихомони определено не е достоверен! Това показва натрупания опит на всички препатили. Може би единствения човек по тези форуми на слкойто му е излезнал положителен за трихомони на такъв тест съм аз - PCR в Цибалаб. След проведено лечение и нов PCR тест в Цибалаб беше отрицателен. Направих нов тест в Окръжна 5 дни след това на посявка в ТВ4 среда и беше положителен. Най-доброто изследване по мое мнение е посявка на ТВ4 среда. Професор Лесева в Пирогов ви препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт