Трихомони-има ли излекували се?

• 362 911
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 1 065
И на мен PCR не ми ги хвана.Не се откриха и в простатния секрет при мен.Единствено РЗИ ги намира в урината под директна микроскопия.
Продължавам да се лекувам.Приключих курс със Орнисид форт преди около 3 седмици.Сега ще направя почивка малко.Не съм се тествал да видя какво е положението.Ще го направя началото на август.

# 1 066
Thereason1, къде си изследвал простатен секрет?

# 1 067
И на мен PCR не ми ги хвана.Не се откриха и в простатния секрет при мен.Единствено РЗИ ги намира в урината под директна микроскопия.
Продължавам да се лекувам.Приключих курс със Орнисид форт преди около 3 седмици.Сега ще направя почивка малко.Не съм се тествал да видя какво е положението.Ще го направя началото на август.

Къде точно в РЗИ са ти ги правили изследванията?

# 1 068
Здравейте,обясниха ми,че и двамата партньори трябва да се ваксинират задължително с 3 дози.Мисля,че дозите се слагат през 14 дни.За съжаление няма аналог,който да съм намерила,но фармацевти от Германия ми обясниха,че се очаква отново да започнат да я произвеждат

Здравей, пише ми че си изчерпала лимита си за съобщения, би ли проверила че искам да питам нещо?

# 1 069
Хора, има ли някой който е носил трихомоните дълго и излекуван, тук май само за един случай се сещам? Някой да сподели? От последните 4-5г говоря. Споделете успешна история за да се надъхаме.

# 1 070
А защо само от последните няколко години?
Наистина аз не се вписвам в този критерий, защото моята сага приключи преди 10, но чисто любопитство - при положение, че сега и чужбинските лекарства се намират по-лесно, какво се случва? Някаква всеобща резистентност ли се наблюдава?
Иначе - поне за Метронидазол и Тинидазол ми е ясно, че не вършат работа…

# 1 071
Хора, има ли някой който е носил трихомоните дълго и излекуван, тук май само за един случай се сещам? Някой да сподели? От последните 4-5г говоря. Споделете успешна история за да се надъхаме.

Едва ли да получиш положителен отговор, братле!

# 1 072
А защо само от последните няколко години?
Наистина аз не се вписвам в този критерий, защото моята сага приключи преди 10, но чисто любопитство - при положение, че сега и чужбинските лекарства се намират по-лесно, какво се случва? Някаква всеобща резистентност ли се наблюдава?
Иначе - поне за Метронидазол и Тинидазол ми е ясно, че не вършат работа…

Пих всички "чужбински" лекарства в какви ли не дози, пих и местните. Курсове които на повечето тук им е трудно да си ги представят. Метронидазол и Тинидазол може да не работят, но същото се случва и със секнидазол и орнидазол.

# 1 073
Вижте нещо, на което попаднах скоро в група на Айдън Мустафов, може да е от полза, след като другите лекарства не действат:

# 1 074
Вижте нещо, на което попаднах скоро в група на Айдън Мустафов, може да е от полза, след като другите лекарства не действат:

За жалост това лекарство го има само в Бразилия.

Група в телеграм за обсъждане на трихомоните и простатит:
https:-spam302-/trichbgchat

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 15:57 от bluntt

# 1 075
Привет!Отдавна не съм се включвал.
Направих лечение със 5 бр. Секнол (по 1бр. през ден) за 10 дни общо и още 15 дни (2х1 таблетка Битерал от Турция)

Та общо 25 дни лечение.След 17 дни пуснах изследване и беше орицателно.Вчера станаха 2 месеца от лечението и пуснах отново изследване,което също е отрицателно.
Преди отрицателните резултати отидох при Микробиолога от Търново,за който често е писано по форумите.Взе ми простатен секрет,но бяха минали 4 дни от края на лечението ми и имаше трихомони според него,откри ми Клебсиела пневм. на гланса,имаше я в простатния секрет,също и Стафилококус ауреус.По принцип знам,че след лечение трябват да минат поне 14 дни и тогава да се направи изследване.Затова изчаках и пуснах урина за трихомони в РЗИ.И както казах вече 2 последователни месеца съм отрицателен.
Според микробиолога от Търново,имам хроничен простатит.Тъй като имам леко дразнене по каналчето,болка много ниско в корема,както и усещане за дискомфорт,топлина и на моменти болка в ануса.За бактериите пих Бисептол 10 дни по схема,според антибиограмата.Струват ми се малко.За трихи повече нищо не съм пил.Остават обаче оплаквания при мен.Една година се лекувах от трихи,като през цялото време имах оплаквания.Сега е една идея по-добре,но остава появяването на едни зачервявания на места по главичката и повече по самата кожа отвътре.В смисъл в забелено състояние кожата е зачервена.Последния път се избърсах с мокра кърпичка и на минутата се зачерви.Също отвора на върха на пениса е леко зачервен и изпъкнал.Ту е така,ту не е.Червените петна,ту ги имам ту ги нямам.След като се появят веднага се измивам и за няколко часа изчезват и така.Вчера бях на дерматолог,показах за какво става въпрос.Макар и с отрицателни трихи.. не ми минава от раз.Според нея става въпрос за дисбактериоза.Изписа ми бебешки крем за кожни раздразнения,бебешки измивен гел и ми препоръча да се измивам веднъж дневно с бледо-розов разтвор на калиев перманганат.Пия също и Уростим. Та.. това е при мен.Явно ще се влача още.Най-ме притесняват тези зачервявания и лекото дразнене и насърбяване на моменти.Стресира ме гледката.И още повече,че след като измия пениса се махат и след това пак са налице.Просто не знам вече.За сега ми се иска да изкарам празниците без хапчета и антибиотици,така и ще направя.А до година ще продължа,да търся причината и лечението.. за да ми стане пак всичко както преди.

# 1 076
Здравейте и от мен. След половин годишна борба с Трихомоните останаха симптоми като зачервяване на уретрата след еякулация. След което след известно време се успокоява. Иначе минах през няколко стадия според това което усещах като дискомфорт. Първоначално бях диагностициран с Уреаплазма и трихомони. Единствено от Орнидазола мисля че имам някакво подобрение. Като го пих 10 дни на 8 часа по 1. Иначе като лекари съм бил при Чалашканов и Ласева. Като последно Ласева не откри нито трихомони нито уреаплазма. Не знам дали Ласева не е вдигнала ръце от такива пациенти като нас и нарочно пише отрицателни тестове за да не се занимава. Може ли thereason1 да каже къде е правил тест за трихите?

# 1 077
Здравейте и от мен. След половин годишна борба с Трихомоните останаха симптоми като зачервяване на уретрата след еякулация. След което след известно време се успокоява. Иначе минах през няколко стадия според това което усещах като дискомфорт. Първоначално бях диагностициран с Уреаплазма и трихомони. Единствено от Орнидазола мисля че имам някакво подобрение. Като го пих 10 дни на 8 часа по 1. Иначе като лекари съм бил при Чалашканов и Ласева. Като последно Ласева не откри нито трихомони нито уреаплазма. Не знам дали Ласева не е вдигнала ръце от такива пациенти като нас и нарочно пише отрицателни тестове за да не се занимава. Може ли thereason1 да каже къде е правил тест за трихите?

Иди да направиш тест в лаборатория Медирс - обаждаш се предварително да разбереш кога ще е там микробиолога и отиваш. Пробата я дай на място, там има тоалетна, като преди това се изкъпи у вас и си носи сапун и кърпа там да се измиеш. Въздържание 3-4 дни преди това.

Искаш директна микроскопия за трихомони + посявка.

Ако искаш влез в телеграм канала където се събираме повече хора да обсъждаме тези проблеми:
https:-spam302-/trichbgchat

# 1 078

Да,РЗИ Габрово - Паразитология! "Морфологично изследване за трихомоназа" Гледа се на микроскоп от Д-р Иванка Сярова,която е Паразитолог.
Първа струя,на първа урина за деня! От 7:30 до 9:00ч. се дават пробите там на място,има тоалетна.
Резултатите излизат в същия ден,след 11:30ч.,като описват също и съсътоянието на трихомоните "единични,неподвижни... Описват броя на левкоцитите,наличие на слуз, наличние на епителни клетки,кристали или пикочна киселина." На мен на втория отрицателен тест са ми написали 4-5 левкоцита,еп.клетки,слуз,пик.киселина.
На първия отрицателен месец преди това имах 3-4 левкоцита,пак епителни клетки,пик.киселина.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 09:26 от thereason1

# 1 079
На мен в Медирс не са ми хващали трихомони от 2017та. Само вднъх в 2020 хванах а пускам на всеки 3- 6 месеца пакет Б. Симптоми си имам, щях да питам къде пускате къде е най сигурно че ще ги хванат, за СОФИЯ.
Медирс мисля, че не стават. Там лаборантката ме знае по име и имам чувствотото, че нарочно ги пише отрицателни, че 3-г бяха само положителни :Д някъде преди 2017та.
Отделно каква е тая мания с биорезонанс и кой в излъга че това действа?

Общи условия

Активация на акаунт