Трихомони-има ли излекували се?

• 362 638
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 225
Сега се присетих какво каза Чалашканов,че 1 година изследванията трябва да са отрицателни,за да се констатира диагноза ЗДРАВ!!!

# 226
И моят мъж минава венозно на метронидазол .... При мен излезе след флажила и фасижил, че съм изчистила мойте трихомони...ама не знам дали да вярваммм..А иначе нямах и симптоми...Не знам...Антибитиоците пък почнаха да избиват трихомоните на мъжа ми, но естествено не успяха...а даже освободиха пътя да се понаже и някаква скрита инфекция...Та първо той ще е на мускулни  инжекции за нея, а после венозно за трихономите. Иначе и той е без симптоми. Дано успеем, а и след това спермограмата да се пооправи, че преди това нямаше нито един преживял плувец при разширената спермограма...Стискам палци на всички да преборим кошмарната гадост! #2gunfire

# 227
Има някакво противоречие,което ни фрасна доста силно....доктора е почти убеден,че един курс от 12 дни с този метронидазол ще излекува мъжо,а от другата страна са фактите,които каза мед сестрата.Че това е доста слаб антибиотик Twisted Evil
Хора масово с Тиберал се връщат за още курсове на лечение Shocked
А знаете,че в цял свят има само няколко за трихомони,а Тиберала е най-доброто за сега,на стойност 1000лв Shocked Shocked

# 228
МОже би тиберала е по щадящ организма...Но той е на хапчета, нали?
А колко ще излезе курса с метронидазол ?

# 229
Не,на хапчета няма смисъл.Има и за венозно.
Ами за едно преливане 3,60/едно шишенце с немски на фрезениус/,3 пъти на всеки 8 часа по 3,60+работата=30,80лв.на 24 часа за него.12 дни по 30,80=369,60лв.Това е за лечението,а отделно се тъпче с хапчета за черния дроб.

# 230
Ами дано успее с този курс, само това ще кажа...Стискам ви палци и ще ви следя да видя как се развивате..Успех!

# 231
Надявам се,нека всички се излекуват и бъдат здрави.успех на всички. Hug
Ние след малко пак отиваме за второто вливане..брбб.Много дразни този абокат...един дълъг,дебел и метален.Вече ще си купуваме хубави от аптеката!

# 232
При мене курса с Тибелал приключи , днес в изследванията отново ги има тези трихомони.Споделете мнение след венозното вливане има ли резултат или не.В понеделник съм при Бачваров онтово да ми назначи лечение.

# 233
Трябва да минат минимум 2 седмици,за да се правят изследвания!А ние сме едва 3 ден на венозно.Юни месец ще споделим резултатите.
А това,че не ти е назначил веднага венозно ме учудва,та нали си хроничен...сигурно е искал да пробваш с Тиберала на хапове-за тва/има се за най-доброто уж/.

# 234
На какъв режим на вливане е мъжа ви , и чуства ли подобрение имам впредвид симптомите и дискомфорта.

# 235
На всеки 8 часа,спряха да го болят тестисите-тва мисля е подобрение.

# 236
и на всеки 8 часа ходите там ,или?
А има ли процедура през 12 часа,защото ако ми се наложи нямам представа как ще правя през 8 часа.

# 237
Да,доста задължаващо,но трябва да се съобразяваме с графика на мед. сестрите,на които основното задължение са им родилките и бебетата!
Примерно аз съм на 12 часа,но не лекувам трихомони,а мъжо да и се налага да ходи сега сутрин в 8 часа,после следобед и преди полунощ пак.

# 238
Чалашканов каза,че има вероятност да е резистентен към метронидазола от предишните изпити количества на хапчета Sad
Тест за резустентност в България няма,а най-силните лекарства за трихомони са в Америка:(,които незнаем как и по какъв начин могат да се доставят до бг:(

Предвид силните болки в тестисите и простата вече съм почти сигурна,че няма да се излекува от този курс на лечение,сестрите също се съмняват.Десетки хора ходели систмено да им вливат..........

# 239
Добре де, а при предишните изпити лекарства поне някакво намаляване на трихономите не се ли е установило?

Общи условия

Активация на акаунт