Трихомони-има ли излекували се?

• 363 203
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм много отчаен вече,ще се радвам да споделяте и успех!!!

# 211
А този тиберал от къде го взехте? Нали го няма в Бг или греша?
Прати ми телефона му на лични  Praynig

# 212
Недей да се отчайваш,за всичко си има решение.Песимизмът не бива се превръща в начин на мислене...моят ми говори,че щяло да се мре,краййй,ами сега рак щял да хване...незнаел....сякаш не вижда положителното развитие на нещата,няма начин венозно да вкарваш най=добрият антибитоик за целта венозно и да няма резултат.не сме първите,нито и последните.
Горе главата,ще видиш,че всичко ще се нареди:)МИнат ли 20 дни от последният прием на антибитоик си свободен да се бодеш венозно.Оралният прием не е надежден особено за хронични случаи,защото едва 30 % приблизително се усвояват,а другите се изхвърлят...няма смисъл.Венозното е 95%БАМ,ВЯРВАЙ МИ!:)

# 213
При мен, след приема на флажил, излезе отрицателна за трихономи микробиологията....Чакам да видя със съпруга ми какво става.. Confused

# 214
Радвам се че споделяте, при мене резултата ще излезе в понеделник при доктор Чалашканов за трихомони. Пиенето на хапчета непомага, аз като пия хапчета ставам по зле, и физиотерапии съм пробвал от 8 месеца мъки. Наистина песимизма вреди, но пък и е трудно да се настроиш положително. Особено ако непопаднеш на подходящия доктор,имена няма да споменавам но някой ако иска може да му пиша за да не повтаря мойте грешки. Неможе да те отпращат че си здрав, и като си направиш спермограма след месец да видиш че тя е трагична.  Аз имам и варикоцеле, което трябва да оперирам. Но трябва да се преборя с трихомоните първо, и тогава операцията. Матиран съм от някога месеца, но все си мисля че има някаква надежда да се оправят нещата. И аз съм за венозно, ако от това не се почуствам по добре другия вариант е инжекции в простата но в България не бих се подложил на такъя експеримент:))  Доктора който ги бие в бг ми каза че съм здрав преди месеци

# 215
Хронично е,с хапове нема да стане...само си тровиш черния дроб.Нас ни мотаха година и половина венеролози,гинеколози.Сега надеждата ни е в Бъчваров.Насочихме се към него като последна опция препоръчан от един мъж тук/не помня никнейма/.

Доста пари са,но целият този период ще ми е като значка занапред.

незнам дали знаете Кантарджиев в националния паразитологичен център,изкара ни не само здрави,но и психари.прати ни да пием водка с повече секс-представяте ли си/там оставихме над 200лв/.

После един венеролог,който твърдеше,че веднъж влезнали няма да излезнат от човешкото тяло....веднъж станали хронични трябвало да се сведат до минимум-така една година мина в пиене на всички видове като ги редувахме.накрая моя мъж вече започна яко да го боли черния дроб...докат не намерих една вечер този форум и изчетох цялата тема наведнъж.бях решила да намеря изход от тази каша,която ни бръкна с хиляди левове за лекарства и изследвания.

Иска ми се да вярвам на Чалашканов/пподписа се с двете ръце,че съм чиста/,но мъжа е много зле.При него ще е трудно и доста токсично.Тъпчи се с Трансметил,есенциале форте,за да бъде подготвен следващата седмица на всеки 8 часа с абокати на ръка ще си ходим.

Дано това да е края Thinking

# 216
Чудя се дали е нужно да си направя и ДНК-изследване на еякулат?
Досега винаги съм правил ДНК-тестове на урина.Времето между последния(отрицателен) и предпоследния тест(положителен) беше 2 месеца.

# 217
От утре сме на венозно,аз 7 дни с немски метронидазол,мъжо 12 дни.Аз сутрин и вечер,той по 3 пъти.
От аптеката точно до болницата поръчахме.Едно шишенце е 3,50/мисля,че толкова беше,но не съм сигурна до стотинка:)/.
Ще си ходим с абокати,които не бива да мокрим по никакъв начин,никакъв алкохол,защото се получават страшни натравяния....
Бъчваров каза днес нещо много интересно,че мъж с хронични трихомони неможе да предаде инфекцията..но идва един въпрос защо тогава секса е с презарватив..хммм.
След лечението се прави почивка и на изследвания пак началото на юни при най-точния микробиолог Чалашканов!

# 218
Към отчаяна двойка, Искам да попитам, дали ти назначиха венозно антибиотик след като не са ти открили трихомони. На мене днеска ми излязоха отрицателни резултатите за трихомони при чалашканов. На мене малко ми се струва съмнителна цялата работа. Преди месец и половина ми откриха трихомоните в цибалаб, и след един курс с фасижин от 14 дена ги утрепах, ако наистина съм ги имал  си ги влача от две години, а пък може изобщо да не съм ги имал и цибалаб наистина да лъжат. Щото да се отърва толкова лесно от тях невярвам Thinking Симптомите са ми типични за простатит, болки в тестисите и корема, сърбеж по половите части, и течение имам сутрин. Остава от варикоцелето да са ми симптомите. но доколкото съм чел не би трябвало да има толкова много симптоми. Което го отлагам като операция заради тия трихомони. Знам че медецината не е точна наука, ама ми се струва доста гадателска наука Sad Или аз все попадам на екстрасенси. Единствено последния ми се струва че мисли малко логически

# 219
Мерси за отговора, много бързо Simple Smile

# 220
И аз ту ги имам-ту изчезват. Така вече 10 г. изтровихме се с хапове с мъжа ми. Аз се притеснявам иначе дали не може да се предадат по бельото на децата от пералнята. На тях пера отделно. Но на 40градуса. До колкото знам бактериите умират на 100гр., знам ли? Има ли опастност? Вие как перете?

# 221
Дааа,защото бактеруалната вагиноза се лекува пак с метронидазол,само че курса на лечение е по-лек.
Питах Бъчваров дали може да се има доверие на Чалашканов-той казва,че няма по-прецизен в тази област.Аз също едва повярвах,мче нямам,но ми казаха,че ако имах би трябвало да имам доста повече оплаквания и поне запушена маточна тръба...а то всичко си е чисто нагоре.Моето си е чисто банална женска инфекция.
НО МЪЖО е в критично състояние,молим се да издържи черния му дроб..има вероятност да откаже и да се наложи да спре лечението/което е много лоша опция/,защото си има хроничен простатит.Носил си трихомоните от години.

Ако имаш хронични те се виждат веднага на изследването/нали еякулат си дал/!?
Ако не са хронични са трудни за откриване.Надявам се напълно чист си се изследвал,а не под влияние на антибиотици или някакви други лекарства!!!!!!!!!

# 222
Не съм давал еякулат за ДНК-то.Точно това казвам.Само урина съм давал досега.Първите 3 пъти все беше положителен резултата.След това направих курс с Тиберал,след което вече излезе отрицателен.3-4 дена преди този тест бях спрял да пия уринал акут,който пих в продължение на около 5 дни.Но не вярвам той да окаже някакво въздействие?
Просто не знам дали мога да разчитам на резултата от урината или за по-сигурно е нужен и тест на еякулат?

# 223
За да си спокоен пусни и еякулат. На съпруга ми след лечението урината беше Ок,  почти месец по-късно изследвахме и еякулат- пак беше чист. За да си спокоен, направи си изследването  Peace

# 224
Ти се бъзикаш ква урина Stop

ЕЯКУЛАТ ВИНАГИ показва всичко!
КВото имаш,квато и да е инфекция....

Пера отделно,само моето бельо си:)

Общи условия

Активация на акаунт