Трихомони-има ли излекували се?

• 363 232
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 195
Поръчах го от pharmacy1010.com.Лекарството оттам е оригинално,не е генерично.Имаше и един друг сайт където даже беше малко по-евтино,но не помня кой беше.Не искат рецепта.

# 196
Здравейте искам да споделя че моите проблеми започнаха преди две години след като лекувах Кандида, след лечението симптомите отшумяха. Година и няколко месеца по късно симптомите се появяват и всичките изследвания чисти, единствено в цибалаб ми откриха трихомони преди месец. Оказва се че си ги нося две години:(, ако наистина ги имам и май много малко доктори ги хващат и лекуват. От всичко прочетено виждам че в омагъосания кръг има много хора. Току що завърших курс с Flagyl и никакво подобрение. Искам да попитам отчаяна двойка направиха ли изследванията при доктора от пирогов и какви  са им впечатленията защото и на мене ми го препоръчаха.

# 197
Аз съм в Германия в момента,края на месеца ще ги правим изследванията,малко преди да почнем лечението.
Мен по същия начин ме влачиха години наред с кандида уж:(

# 198
Иска да споделя и моя проблем.От 6 месеца имам хроничен простатит.Преди седмица след поредните изследвания ми откриха хронични трихомони.Уролога каза че този дискомфорт е от тях е те са атакували простатата.Просто не се издържа ,незнам дали друг е имал подобни проблеми.Предписа ми Тиберал,които намерих и започнах да го пия.Но вместо подобрение,аз се чуствам още по зле.Мнението на доктора е ,че това е нормално тъй като трихомоните умирали.Въпреки всичкопродължавам лечението с него.Моля за мнение ....сблъсквал ли се е някой с подобен проблем

# 199
Да,моят мъж е така!Болят си го тестисите и уринира доста често!Тибералът не ни помогна!За това края на месеца сме на венозно!

# 200
Така,днес станаха изследванията  и на двамата ни-аз съм с вагиноза висока степен,той с хроничен простатит от трихомони и няква чревна бактерия.

Понеделник сме в болница Щерев за насрочване дата на венозно лечение с Тиберал 10 дневен курс.Никакъв секс през този период.
По принцип вагинозата е 10 дни лечението,а за трихомните се налага и повторен курс./а и повече,зависи от случая/.

Дори да се изчисти от трихомните трябва година  след всички изследвания ако са отрицателни,да махнем кондома,защото при мъжа  е по-трудно и дълго лечението/все пак е отишло в простата/.

Орален секс може да се прави,защото от устата към половата система няма нищо общо-това ми го обясни един много добър микробиолог/който прави всъщност изследванията ни/.

Ще ви държа в течение как се развиват нещата,ако някой има въпроси да пита:)

# 201
Къде и как си направи толкова подробно изследване?

# 202
Здравейте отново,искам да ви попитам в болница Щерав ли ще ви правят венозното вливане с Тиберал.

# 203
Чалашканов-Пирогов,който работи и във ВМА,ако искаш телефона му кажи:)Прати ме при него доктора от Щерев

# 204
към пострадал-ДА,ТАМ:)

# 205
Аз също си ги правих при Чалашканов,надявам се да е добър микробиолог там ме изпрати д-рБачваров.Приключих с тиберал на таблетки и сега ще правя нови изследвания.Проблема е ,че при мене е засегнало простата и не издържам вече.Дано има лечение това чудо.Вие доволни ли сте от Бачваров,и къде ще ви се правят венозните,а дали има и гаранцияслед тях.

# 206
Казват,че бил най-добрият.При мен резултатите от микробиологията показа ,че съм чиста.Аз казах не вярвам,имам оплаквания.Той лично ме прегледа и на микроскоп с 2 препарата откри,че имам само вагиноза.Ни един трихомон.Simple Smile

Бъчваров искал да види изсследванията първо в понеделник и дано вторник вече започнем.

# 207
Моят не се оправи с тиберал на таблетки,единственият шанс казаха и Калашканов и Бъчваров е венозното,инфекцията е в простата и друх изход просто няма.!!!!!!!

# 208
А при мене ако ги има отново хроничните трихомони,със сигурно може би ще го правя и аз.А венозния антибиотик трудно ли го открихте?

# 209
Бъчваров каза,че е негова грижа да се поръча:)Нали за тва им се плаща да си вършат работата.Ние сме клиенти-пациенти:)

Общи условия

Активация на акаунт