Трихомони-има ли излекували се?

• 363 396
  • 1 192
  •   2
Отговори
# 510
Моят съпруг се излекува със Секнол.Пи какви ли не лекарства, но само от него имаше ефект.Трихомоните бяха хронични, след 9 месеца борба, по препоръка на Бъчваров го пи един курс от 10 прахчета през ден и имаше резултат.Пробвахме и два курса на лечение с Орнисид от Турция без ефект.
Дай боже, всекиму излекуване!

# 511
Да,само дето и аз изпих 10 прахчета секнол без ефект! Радва ме мисълта, че все на някой е помогнал!

# 512
Здравейте,
малко късно , но да помогна. След употребата на тиберал, веднага не се правят изследвания. Особено при жените. Изчаква се цикъла, и няколко дни след него може да се направи контролно изследване. Да обясня защо, принцип влагалището има способността да се самоизчиства по време на цикъл. Ако след приема на Тиберал имате още осещания на парене , дразнене и др. подобни е защото тотално сте убили нормалната флора на влагалището. Орнидазола е много силен антибиотик, подобно на всички антибиотици унищожава всички полезни бактерии както в стомаха, така и във влагалището. В момента в който нямате лактобацили средата стана благоприятна за развитието на различни бактерии. Имунната Ви система също е отслабена от антибиотика. След тиберала на първият ден от цикъла пих следната комбинация от лекарства.  По принцип неискам да Ви давам този съвет, но пих  1грам азатрил /две таблетки от 500мг + миконазол 1 бр от 150мг/. Посъветвайте се с вашият лекуващ гинеколог преди да направите тази комбинация. Идеята е да се унищожат всички гъби и същевременно да се убият всички бактерии. Същевременно тази комбинация  оправя остатъчното възпаление на самата матка. След това разбира се задължително се прави един курс с гинофлор - вагинално.
Преди да се самолекувате намерете добър венеролог и се консултирайте с тях.

# 513
А вие само един курс с орнизид ли минахте и колко време продължи той? Благодаря Ви за съветите! Всеки пост тук трябва да носи надежда за изцеление! bouquet

# 514
# 515

Това съм го чел не веднъж, ако обаче вникнеш в нещата и прочетеш останалите мнения на батемефо ще стигнеш и до този пост:
Цитат
имам огромно подобрение от фуролина. след курса на лечение бях без никакви симптоми. но полека лека малко се влоших. Но съм на дереджето ми от преди 5-6 години де...Трябва по-дълго да се пие този фуролин. аз пих само 25 дни.
Понеже не ми се гълтат пак през устата разни отрови-затова ще търся локален метод- инжекция в простатата или електрофореза

# 516
Малееее ужассссс, просто съм ужасена от мащабите на проблема!!!! И какво остава... Да разчитаме на чудо да се излекуваме.... Какво доживях....

# 517
# 518
Незнам за авторката, но аз се излекувах  с Орнизид форте.
Да ден днешен съм здрава и нямам никакви оплаквания. Успех на всички!

# 519
Здравейте! Искам да се отчета с моето лечение:
20 дни прием на Секнол на 48 часа, 10 прахчета
6 дни почивка
15 дни прием Орнизид Форте 3 х 1 таблетка на 24 часа
3 дни почивка
10 дни прием на Флажил 3 х 2 таблетки на 24 часа
и последен ден - Орнизид форте - 4 таблетки ударна доза.
Лечението продължи общо 55 дни. След 10 дни съм на изследване и след 14 дни ще пиша за резултата.

# 520
Здравейте. Преди миналата година получих оплаквания. Отидох на един, на втори ,на трети доктор. Накрая в болница с гентамицин. Нещата не се оправиха. Септември пак в болница. Венозно метронидазол и амоциклав по трипъти на ден. Преди това жена ми имаше проблеми и пихме флажил. На нея и помогна сякаш но на мен не. Направих един куп изследвания и ми откриха трихомони. Исписаха ме и сякаш всичко свърши. До януари когато реших да правя без презерватив нещата. И след един два дена болки парене грижи и всичко отначало. Върнах се в болницата и сега ми е трети ден на метронидазол и амоциклав венозно. Жена ми твърди че и няма нищо но аз не съм сигурен че е така. В понеделник ще ходи на генеколог. На мен всичко ми е наред. Микробиология, кръв, орина, стерилна орина и уретрален секрет. Казаха обаче че тестовете не откриват трихомони винаги. Трябвало да се направи специялно изследване на уретрален секрет с днк тест за да се види с точност.
Незнам какво да правя вече но явно с флажил и фасажин не става. Съмнявам се и с този метронидазол дали се получава. Или пък след контакт с жена ми пак съм ги лепнал. Може ли да се намерят тук някъде по сигурни и добри медикаменти? Имало в турция в гърция ноо тук няма… помагайте че ще се мре!

# 521
Забравих да кажа,секс само с презерватив...даже 2:)Много е сериозно и особено при мъжете може да има много усложнения.Препоръван др.Бъчваров от клиника Щерев,Поздрави

# 522
Тая тема не знам от кога е, но се разраства прогресивно с нови и нови попълнения...броя на заболяващите се увеличава драстично...  Хора пазете се !! Само кондоми ползвайте...не че ще ни спасят  Mr. Green

# 523
Здравейте!!! Днес д-р Чалашканов ми изпрати резултатите и влизам, за да се похваля! Здрава съм!!! Подробно съм описала курса, с който ги убих! Желая на всички скоро да се оттърват от гадовете! Вярвайте и не се предавайте!!!!  Hug Hug Hug

# 524
Здравейте!!! Днес д-р Чалашканов ми изпрати резултатите и влизам, за да се похваля! Здрава съм!!! Подробно съм описала курса, с който ги убих! Желая на всички скоро да се оттърват от гадовете! Вярвайте и не се предавайте!!!!  Hug Hug Hug

А мъжа ти с какъв курс ги уби?

Общи условия

Активация на акаунт