Трихомони-има ли излекували се?

• 362 601
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 255
Това ми е много чудно как става, но при толкова случаи вече съм склонна да повярвам  Sad

# 256
Момичета, според вас гъстото и обилно жълто-зеленикаво течение на тия гадини ли се дължи ?  Confused
Направо не съм на себе си, появи ми се след като използвах бебешки мокри кърпички. И от тогава парене, сърбежи, обриви - някакъв кошмар е направо. На моменти имам чувството, че не мога да стоя от сърбежи чак. Знам, че ще ме посъветвате да отида на лекар, но това ще стане най-рано в понеделник или вторник, преди това няма как.

# 257
При мен течението беше обилно, но бяло или по-скоро прозрачно. Възможно е да са други гадини. Без изследване няма как да си сигурна. Дано се окаже нещо далеч по-безобидно! Успех ти желая!  Peace

# 258
До пострадал-от къде си набавяш Тиберал,че моя иска да започва с него.

Никакви подобрения няма,болките са кофти Twisted Evil

# 259
Да ти кажа ,аз от Тиберала нямам подобрение , даже се увеличава.Вече незнам какво става.Каква е другата инфекция на мъжа ви.Но искам да кажа ,че болките от простатита по принцип не отшумяват след излекувана инфекция,простатита е много трудно лечим ,така казват докторите ,така ,(че да да не почва тиберал преди да сте направили изследване.Аз четох тук във форума за подобен проблем с хроничен простатит на едно момче и се еизлекувал с Фуролин -продават го в Гърция.
Той пие ли алкохол , бира ,и т.н ,защото е забрането.Накрая и аз ще ходя до Гърция ми се струва.

# 260
Да,да непременно изследвания след седмица.не сме мислели за Тиберала преди изиследвания:)
Има някаква инфекция от бронхо глупости/забравих й името/за целта пие Таваник 5 дни.
Не пие алкохол!Спортист е

# 261
относно фурилона-бях купила от германия фурадантин,което Бъчваров каза,че бил обикновен диуретик и нищо повече Rolling Eyes
незнам колко продължително трябва да го взема

# 262
Здравейте,никой не споделя мнения.
Аз направих второ изследване и се откриха еденични неподвижни трихомони ,но дискомфорта продължава.Вече незнам какво става.

# 263
При нас още няма нищо за споделяне, остават още 3 дена от венозното, 10 дена след това пак изследване и тогава ще споделям...надявам се хубави новини  Grinning

# 264
При мене има резултати но подобрения също няма:( .Преди месец и половина ми излязоха отрицателни трихомоните, но се показаха стафилококи които премахнах след антибиотик за 5 дена и от две семици са ми чисти изследванията. От тия лечения се става по зле, и ако ти изчезнат симптомите  си голям късметлия. Сега вече мога да пристъпя към операцията от варикоцеле. Но пак трбва да сменям доктора, понеже бъчваров заминавал за чужбина за три месеца. А пък на мене не ми се чака толкова време, защото нещата не стават по добре. Незнам вече на кой доктор да се доверявам или да не ходя някъде в чужбина да се лекувам. Щото наистина да ти откриват трихомони само в една лаборатория-цибалаб, а в други 5 да ти казват че ги няма е недопустимо. И докторите които залагат на тия 5 да казват че не вярват на цибалаб, понеже лъжели. Неможе да има толкова противоречиви мнения, гледам че инвитро центровете се увеличавт в бг, може пък затова да не те лекуват за да станеш абонат на инвитро. Пък и това си е доста доходоносен бизнес. Няма да се учудя какво ли не се случва в бг, ама кво да правиш съдба.

# 265
До отчаяна двойка
Споделете мнение след лечението,имаше ли резултат венозното вливане.

# 266
Здравейте ........

Ужасена съм от мащабите на този проблем ..... При нас за първи път се диагностицират , т.е миналата седмица се изолираха при приятеля ми... Аз веднага отидох на преглед (ходя в София при доцент Елиан Рачев в "Асцендент") и след микроскопско изследване той многократно ми гарантира ,че нямам трихомони !!! Също така твърди, че не е необходимо лечението на двамата ,тъй като не е задължително и двамата да сме заразени ...
Както и да е, ужасена съм ......
Не знам към какъв специалист да се обърнем - уролог, андролог,венеролог,паразитолог , а това е изключително важно тъй като тепърва ще започваме третиране на трихомоните , а от това , което прочетох като информация , неадекватното лечение гарантирано ги прави "безсмъртни" . Последователността вече ми стана ясна - Флажил, Фасижин, Метронидазол, Тинидазол,Орнидазол и като краен вариант - венозно вливане, само че когато се стигне до него вече е късно !!!
За първи път се сблъсквам с трихомоните ..... Не искам да допускаме да хронифицират !!!
Искрено ви моля, всички вие , които вече имате опит посъветвайте ме към какъв специалист да се обърнем - очевидно гинеколозите и уролозите не са достатъчно компетентни и изписват банално лечение . Урологът, при който приятелят ми отиде (Абушев - Варна) му изписа Офлоксин 200 (което се оказа,че изобщо не лекува трихомони) и му каза, че не е необходимо да ходи на контролен преглед, и не е нужно аз да се лекувам щом нямам ....
Венеролозите по принцип са специалисти по кожни заболявания и венерологията им е допълваща специалност, не знам доколко и те ще помогнат адекватно .....
Замислям се за паразитолог , тъй като трихомоните за протозои (паразити някакви) .....
Мислех да ходим в една специализирана клиника за репродуктивно здраве (Център за асистирана репродукция Варна при проф. Козовски) , но какво ще ни помогнат те - ние не искаме ин витро, ние искаме да се спасим от трихомоните ....
 Единственото ,за което се моля е да сме ги открили навреме - при никой от нас не са диагностицирани досега , липсват всякакви симптоми (знам, че това е нормално) , но при мен не само че не се откриват - аз нямам НИКАКВО течение, бяло дори ...
Пак станах многословна ..... Моля дайте съвет за специалист преди да е станало късно и при нас ...

# 267
user_forum , ние сме при д-р Бъчваров, в клиника Щерев. Той е ХИРУРГ-УРОЛОГ...Но ние по принцип посещаваме клиниката, заради репродуктивни проблеми. Той обаче май доста често лекува трихономи...Даже наскоро беше ходил на семинар по темата във Франция. Оказа се, че проблемът с трихономите е доста мащабен, лекарството не са достатъчно добри, за да го убият и  въобще си и е проблем...При нас лечението до момента е 1 курс Флажил таблетка 12 дена...Неуспешно...След това дирекно на венозно Метронидазол...Резултатът ще излезне в четвъртък. Проблемът е хроничен при съпругът ми, без никакви симптоми...При мен само веднъж излезе положителна посявката, след 1 курс Флажил и Фасижин уж е отрицатена. Пак ще се изследвам обаче. Явно не всеки път успяват да се изолират като хората, затова няколко изследвания са задължителни...Аз също нямах никакви симптоми.

# 268
Да кажа, че след венозното лечение на съпруга ми, според микробиолотията  вече няма трихономи. Отдолу се появи нова, уж по-безобидно инфекция, която ще лекува с 5 дена антибиотик на хапчета. След тона обаче пак микробиология и пак проверка за трихономи....Дано, дано, дано наистина се измъкнем от тези проклети гадини... Praynig

# 269
Здравейте отново , моля да споделите мнение за лабораторията на д-р Чалашканов.Аз днес получих резултати от друга лаборатория които са коренно различни от тази в ВМА.Направо съм потресен.Вече незнам какво става.

Общи условия

Активация на акаунт