Трихомони-има ли излекували се?

• 362 600
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 270
Много,много,много внимавайте къде си правите изследванията !!!
2-3 поста по-нагоре ви описах колко шокирана и изплашена съм от резултатите на приятеля ми ..... Отидохме в друга клиника (частна,специализирана за репродуктивни проблеми), да повторим изследванията и се оказа, че няма и следа от трихомони !!!!!!!! 100 % !!!! А аз вече бях поръчала Орнидазол от Турция !!!

Внимавайте, не се доверявайте от първия път, искайте второ, трето мнение - платете по-скъпи изследвания, но поне да са качествени !!!
 И ... въпреки, че и аз съм все по форумите - апелирам към вас - спрете да четете !!! Наистина , спрете да четете !!!

Успех да всички !!!  Hug Hug Hug

# 271
Ако става дума за София, повечето клиники правят изследванията в частните лаборатории, в частност Цибалаб...Така че,  можеш да отидеш и да платиш скъпо за изследване,а финално самото изследване пак да е в Цибалаб...

# 272
Венеролозите по принцип са специалисти по кожни заболявания и венерологията им е допълваща специалност, не знам доколко и те ще помогнат адекватно .....

Тук си в много голяма грешка. Специалността се води "Кожни и венерически болести", защото голяма част от полово предаваните болести (например сифилиса) се проявяват с кожни симптоми и поради тази причина в миналото се е смятало, че венерическите болести са кожни. И са се лекували като такива. По-късно, с напредването на медицината е станало ясно, че това кожните и венерическите болести имат различни причинители, но от време оно тази специалност е останала с това наименование. Това че повечето такива специалисти предпочитат да се занимават с дерматологични проблеми, защото е "по-чисто" и доходно е съвсем друга тема, но венерологията не е допълваща специалност, в никакъв случай  Peace

# 273
Моля, ако някой е ползвал Фуролин или Орнисид Форт за лечение на трихомоните и лечението е било успешно моля споделете , че вече четири месаца се боря с тях и няма оттърване ,много упорито нещо, за сега съм направил само един курс с Флажил но абсолютно безоспешно , както и интрапростатни инжекции , като последната ми е на 30,06,2010 а също и рефлексотерапия , но явно че няма да има ефект.Тези гадини влязаха в простатата и при мен се получи уретропростатит .Иначе лекаря при който ходя е изключителен специалист при диагностиката и терапията , но явно че проблема е в антибиотика - трихомоните са резистентни.За мъжете , които имат съмнения за трихомони трябва да се вземе простатен секрет освен уретралния  - това е най точното изследване и материалите за изследване се носят веднага в лаборатория , поне моят лекар така прави. Трябва да ви кажа че два месеца ми вземаха само урина и еакулат но резултата беше отрицателен и така се стигна от уретрит до уретропростатит което вече е сериозна диагноза . МОЛЯ НАПИШЕТЕ ОТЗИВИ ЗА фУРОЛИН ИЛИ ОРНИСИД ФОРТ ИЛИ ВЕНОЗНО ВЛИВАНЕ НА АНТИБИОТИК АКО СТЕ ГИ ПОЛЗВАЛИ.

# 274
При кой лекар ходиш? Към М35

# 275
Здравейте , моля някой който се е излекувал от хроничен простатит да каже мнение или доктор.Първо ми откриват трихомони които лекувах с Тиберал -два курса.После след тези два курса на лечение пак се появяват,и ми предписват венозно вливане.Аз решавам да направя консултация с друг доктор,който ми прави изследване и ми открива хламидия,но не и трихомони.Сега пия Z max,но подобревие никакво.Как изчезнаха тези трихомони ,като ми ги откри доктор в ВМА , препоръчана лаборатория.

# 276
Към pfstradal  Аз ходя при Д-р Карачоров , напиши на търсачката името му и ще ти излезе страницата му там ще прочетеш всичко . Моята препоръка към теб е да го посетиш , сега обаче е в отпуска до 20 юли . Много е добър сам ще се увериш , само че това е частен кабинет и всичко се плаща и то доста скъпо , но в крайна сметка плащаме навсякъде и не ни обръщат мнимание само ти вземат парите . Преди да стигна до него ходих при 4 различни пишман доктори дори и уролог хирург и то доста известен дето даже и изследване не могат да ти направят за да започнеш адекватно лечение . Чак когато отидох при него след пълно изследване на половата система излезнаха трихомони и хламидия .Савмо че той при изследването взема урина , простатен секрет , уретрален секрет , уретрална обтривка и после сам носи секретите в лабораторията на някаква доцентка . Аз преминах пълния курс на лечението описано на страницата му , вчера когато ми прави последната апликация ми каза че след такова лечение американците смятат че си излекуван и дори не правят повече и изследване.Освен това изследване мога да направя чак след три месеца , защото антибиотиците вкарани в простатата си изчистват чак след три месеца .Каза игнорирай всички симтоми и живей нормално след това ще видим .Така че дали лечението е 100% успешно ще мога да кажа след три месеца . По принцип всички други симптоми изчезнаха остана само леко дразнене в уретрата , което не изчезва и не изчезва но ще видим какво ще стане . Ти какви симптоми имаш ?

# 277
Здравейте,
А при наличие на трихомони, може ли да се предприеме някаква АР процедура или трябва да мине първо лечението. То като чета това може да отнеме не месеци а години Shocked

# 278
hopche, първо трябва да се лекува! Колкото и дълго да е...Ако ги има и при жената, има големи рискове - аборт, деформации и т.н...При нас имам силни надежди и спермограмата да се подобри след лечението...Според лекарите именно трихономите са били причината за ниската преживяемост на спермотозоидите...Дано това да е причината, иначе спермограмата е ОК...

# 279
Аз мисля, че и при нас те са причината за ниските показатели на спермограмата. Веднъж ги лекува, после се оказа, че пак има. Доктора каза че били хроничини. И поне година трябва да се лекува, по точно една година резултатите трябва да са отрицателни за трихомони за да е сигурно, че се е излекавал.
Иначе аз нямам.Но явно ще трябва да чакаме да се изелкува и той напълно.

# 280
има разбира се ,лек срещу гадините проблема е 4е лекарите така им изнася ,както беше казал някои в саита ние хем си плащаме хем сме живи,зна4и аз ги лекувах близо 2год.-пих кво ли не..........сасипах си нервите, понасях обвиненията на парнтиора си и т.н.заради това 4е някои некадърник -доктор е искал да искара някои лев,за моя сметка.и така мили мои схемата е следната трихомоните при мъжа пременават в уретрит тои е по4ти незабелижим и се лекува с ГЕНТАМИЦИН -ИНЖЕКЦИИ-7ДНИ-ПО 160КУБ. -НА ДЕН-НИКАКАВ СЕКС, СЛЕД 4-5 ДНИ МИКРОБИОЛОЛОГИЯ НА СПЕРМАТА -ЗАДАЛЖИТЕЛНО?АКО СИ НАМЕРИТЕ ,,ФУРОЛИН,, можете да пиете по 2-на ден ,след 5-дни по1 -на ден за профилактика.след 20 дни пак микробиология  при мен вжи4ко е наред .....пожелавам УСПЕХ НА ВСИ4КИ.
И НЕ СЕ ТРОВЕТЕ С ФЛОЖИЛИ,И ДРУГИ ГЛУПОСТИ???????????????

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 17:49 от zdravko777

# 281
Към zdravko 777,  къде си провел лечението. Щото частниците наистина гледат да изкарат само пари и не им пука много за тебе, Аз съм ходил при карачоров на мене каза че съм здрав, да си живея животта. Въпреки че като ми вземаше изследванията каза нещата са зле, А като не откри бактерии о нищо ти няма. Предстои ми операция от варикоцеле след седмица. Отначало имах тежест и в двата тестиса, сега повече в левия. След вече чисти изследвания от трихомони, които откриха само в цибалаб реших да предприема операцията. Никой неможе точно да ме диагностицира Според мене всеки си лекува това от което си разбира. Дано след операцията всичко е наред и адът свърши:(

# 282
И аз имам чувството че нарочно ни карат да обикаляме като шантави като не ни лекуват правилно, дано някой промени нещо в здравната система. Щото проблема е много сериозен, и че се затриеме след няколко години. А иначе всички светила в урологията пишат по вестници , хване ли се навреме проблема се лекува само безхаберието на пациентите води до сериозни проблеми. Е даде ама аз съм похарчил хиляди и досега невиждам напредък и съм ходил при поне 5 уролога . Имам чувството че не съм се лекувал, незнам на кого е безхаберието. Но поне при мене е така

# 283
И аз имам чувството че нарочно ни карат да обикаляме като шантави като не ни лекуват правилно, дано някой промени нещо в здравната система. Щото проблема е много сериозен, и че се затриеме след няколко години. А иначе всички светила в урологията пишат по вестници , хване ли се навреме проблема се лекува само безхаберието на пациентите води до сериозни проблеми. Е даде ама аз съм похарчил хиляди и досега невиждам напредък и съм ходил при поне 5 уролога . Имам чувството че не съм се лекувал, незнам на кого е безхаберието. Но поне при мене е така
аз сам от провинцията -просто отидох на поредният преглед,попитах гинеколога колко 6те ми струва прегледа -тои ми каза 30лв-казах му
-ОК давам ти 100 ,но ако пак имам проблем -ще си ги взема ОБРАТНО?
-И тогава тои ми каза 4е с ГЕНТАМИЦИН лекували родилките на които им предстои раждане,явно да не зарази бебето .........ве4е имам 2  микробиологии и двете са отрицателни не сам специалист казвам как се излекувах ,а що хапове изпих нее истина приател ,така 4е ,моя савет е намери 4итав лекар и се консолтирай    с него? УСПЕХ...............................

# 284
Здравейте!Към автора на тази тема-Да има излекували се-Аз!Темата е доста обширна и не смогнах да прочета всичко,но пак ще повторя аз имах трихомоноза и бях излекувана.Всичко с болеста се случи преди 12год.Нямам спомен с какво съм се лекувала,само си спомням,че и аз и съпруга ми пихме антибиотици.В допълнение аз и използвах вагинални таблетки.Нямам идея как се отразява болеста върху оплодителната способност на мъжа и жената,но ние със съпруга ми имаме две прекрасни дъщери като при това не сме имали проблеми нито със забременяване, нито по време на бременноста.Успех на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт