Трихомони-има ли излекували се?

• 362 960
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 570
Аз след години носителство ги излекувах така:
20 дни прием на Секнол по 1 на 48 часа, 10 прахчета
6 дни почивка
15 дни прием Орнизид Форте 3 х 1 таблетка на 24 часа
3 дни почивка
10 дни прием на Флажил 3 х 2 таблетки на 24 часа
и последен ден - Орнизид форте - 4 таблетки ударна доза.
Лечението продължи общо 55 дни.

Това лечение беше преди година. От миналия месец имам още едно отрицателно изследване от Окръжна болница, София. Не се отказвайте хора, има лечение, просто при всеки действат различни схеми и лекарства.  bouquet
Сега кажи, че някой лекар ти е предписал успешната схема. Дай му името и ще те благословя всеки Божи ден до края на живота ми.

Партньор имаш/имаше ли ? Той имаше ли симптоми и прави ли изследвания?
Поздрави

Не забравяй че при жените се лекуват по-лесно

Не забравям. Нали затова питам дали е имала партьор, за да разбера евентуално той какво лечение е правил, ако е имал оплаквания. Simple Smile

Интересно ми е лекар ли е предписал схемата,но по ми изглежда на самолечение

# 571
Някой може ли да удари рамо да се снабдя с Орнизид и Секнол?

# 572
Здравейте,преди 6 месеца лекувах трихомони,след лечението микробиологията беше чиста.Но преди седмица си пуснах нова и пак показа трихомони,сега лечението протича с флажил хапчета и вагинални.Но от прочетеното в темата разбирам,че няма резултат от флажил.Има ли някой който е пробвал с хомеопатия и има ли резултат.

# 573
Здравейте,преди 6 месеца лекувах трихомони,след лечението микробиологията беше чиста.Но преди седмица си пуснах нова и пак показа трихомони,сега лечението протича с флажил хапчета и вагинални.Но от прочетеното в темата разбирам,че няма резултат от флажил.Има ли някой който е пробвал с хомеопатия и има ли резултат.

Със химия нестава какво да говорим за хомеопатия . Много устоичив паразид е трихомона ,попаднал в благоприятната среда трудно напуска гостоприемника си

# 574

Със химия нестава какво да говорим за хомеопатия . Много устоичив паразид е трихомона ,попаднал в благоприятната среда трудно напуска гостоприемника си
ами нямам избор освен да продължавам да опитвам,дори и с хомеопатия,трябва да ги преборим тези гадини

# 575

ами нямам избор освен да продължавам да опитвам,дори и с хомеопатия,трябва да ги преборим тези гадини

С Флажил и Трихомонацид е невъзможно.

# 576

С Флажил и Трихомонацид е невъзможно.

Като наи-надеждни дават тиберала и секнола

# 577
Хора препоръчайте добър венеролог в Бургас.

# 578
най добре да идеш при чалашканов, той разбира най-много,не че със сигурност ще се излекуваме но поне трябва да опитаме всичко

# 579
най добре да идеш при чалашканов, той разбира най-много,не че със сигурност ще се излекуваме но поне трябва да опитаме всичко

Тиберал  или Секнол . Не съм чул да предписва друго

# 580
Някой опитвал ли е лечението, описано в статията?

http://www.credoweb.bg/lechenie-na-infektsii-predizvikani-ot-tri … ontent-19328.html

Поразрових се в нета и открих още публикации за провеждани успешни лечения с nifuratel (Macmiror®). Мнения?

http://en.cnki.com.cn/Article_en/CJFDTOTAL-YYGZ201313043.htm
http://www.ndrugs.com/?s=macmiror%20complex%20v&t=actions
https://www.researchgate.net/publication/260440831_Treatment_of_ … _and_what_we_miss

# 581
Aбсурд macmiror ! От опит го казвам Само секнол, тиберал и Чалашканов са истината!

# 582
Aбсурд macmiror ! От опит го казвам Само секнол, тиберал и Чалашканов са истината!

И аз така мисля,макар че засега водя неравностойна битка с тези смотани буболечки

# 583

И пак не е сигурно дали ще се излекувате

# 584

И пак не е сигурно дали ще се излекувате

Поне има излекувани.за разлика от метронидазол и т.н

Общи условия

Активация на акаунт