Да можеше тъй на шега, септември да дойде СЕГА!

• 13 915
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Честито на новите розови гащи!!

Много девойки, или така ми се струва?

За коланите - непременно си ги носете. Това, че е опасно да се носят през бремеността майче само в Българията го има. Ама какво да говорим, като до преди няколко години носенето на колани беше повод за публичен резил. Горната част на колана си е нормално (над корема), а долната под корема.

Luci, колко си качила общо досега? Ти ли щеше да ходиш на посещение до болницата?

# 181
Привет мами!
Направо ви се радвам ск каква скорост пишете. Не мога да насмогна да чета  Grinning

Аз още не мога да усетя човечето, но на ехографа миналата седмица доста буйно беше - то не бяха поскоци, премятания, акробатики. Даже ми се стори, че хълца, много смешни движения прави с главата и цялото се тресе.
Иначе и аз спортувам вече, но съм на специална програма във фитнеса и всички инструкторки ме обикалят като квачки и ме разпитват през 5 мин. как съм.

С интерес ви следя дискусията за количките, ама ми се струва много рано, а до края сигурно всичко ще забравя Sad

Ето сега щях да пиша нещо, но вече забравих.  Embarassed
Приятна вечер на всички!

# 182
Ох сетих се!
За килограмите - голяма грижа са ми, защото по принцип свалям трудно, да не казвам хич, та се тегля всеки ден сутрин и вечер   Blush За сега при мен са само 2, но си имах още няколко излишни от преди забременяването и почти съм се вманиачила. Което не че ми пречи да си хапвам де.  Blush

# 183
  • Варна
Привет,
гледам тая седмица раздават розови гащи - и аз ще се наредя в петък, па дано ме огрее  newsm03
Честито на всички мами които са видяли вече прелестите на бебешорите и добре дошли на новите мами  Hug
Мене нещо ме наболява ниско долу тия дни  newsm78 дано да не е нещо сериозно Peace

# 184
Уважаеми бъдещи родители,

Заповядайте на 13.04.2008 г. в „Еспресо бар”, ЦУМ, етаж 2, на първата по рода си среща за разясняване правата на бременните жени. Ще получите информационната брошура за правата на здравноосигурените бъдещи майки „Аз ще ставам майка”, която съдържа данни за прегледите и изследванията, които са заплатени от НЗОК по програмата „Майчино здравеопазване”; периодите, през които те трябва да бъдат правени; допълнителните изследвания и процедури, покрити от НЗОК в случай на рискова бременност и/или усложнения и др.
Безплатно ще се раздава и дневник – календара за здравословна бременност „Ние чакаме бебе”, който представя систематизирано и достъпно информация за 40-те гестационни седмици на бременността.
Ще имате възможност да се консултирате със специалисти от Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), юристи и лекари.

Срещата ще протече в неформална обстановка, на сладки приказки и сладки хапки, в която всеки желаещ ще може да задава директно въпросите си към нашите гости.

Инициативата се провежда в рамките на кампанията „Ние чакаме бебе”, проект „Печелиш и помагаш” на българската букмейкърска къща „Еврофутбол”.

За контакти:
Дирекция „Връзки с обществеността”
Тел.: 02/81 89 126

# 185
ЗДРАВЕЙТЕ миличччки  мами!
Аз разгледах сайта за детски креватчета на ДИБО И ви го препоръчвам. Направо очите ми изпаднаха, а и не са скъпи. вижте на www.dibobg.com
Аз получавам много информация от Вас като Ви чета, а и нямам много приятелки с малки деца,
сега се уча защото ми е за първи път. Затова Благодаря на всички за всичко което са написали.
Наддала съм 5 килограма досега и съм в 18 седмица и ще мина на салати, плодове и зеленчуци предимно без хляб и тестени неща.

# 186
Привет и от нас Hug
Много съм доволна има мама и от моя град Grinning Bonbonche и аз съм от Габрово
Виждам че обсъждате количките и да се успокоя че не съм само лудата аз отсега да си харесвам и търся,спряла съм се на тези две:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_107&products_id=2371
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_107&products_id=3862

# 187
Sheila, do momenta sum kachila niakude desetina kg. I veche vikam za pomosht. Az kachvam ot lipsa na sport spored mne zashtoto kakto veche spomenah predi v temata biah sviknala na trenirovki 4 puti  v sedmizata po 2 chasa.
Толкова много сте изписали за колички и кошчета, че аз вече забравих откъде тръгвах, какво харесах и т.н. Не е ли рано още за това? Simple Smile

# 188
За килограмите аз съм качила 3кг. почнах от 43кг днес се теглих и съм 46 ама съм нисичка 1.50 така че на мен всеки грам ми личи дано да не заприличам на буре до лятото ама и така да стане после ще свалям все пак аз предполагам че и при раждането поне 4 килограма сваляш веднага то няма как бебето също ще започне да тежи,абе не се тормозете ще ги сваляме после Peace

# 189
Честито на новите розови гащи! Като гледам как разграбвате за нас няма да останат  Joy
Да кажа и аз, че съм шофьорче - винаги с колан. По-хлабав го държа, да не ме притиска, но пък ако се наложи знам, че ще си свърши работата.
Mirkata_21 , според мен всичко е въпрос на суеверие. аз лично не вярвам в такива неща. Едно от първите неща, което ми казаха колегите като разбраха, че съм бременна, е да не нося черни дрехи. Все едно те ще решават съдбата на моето слънчице? Но пък всичко си е въпрос на личен избор.  Naughty
Lucicity , на 100% те разбирам. И аз имам страшен апетит, а същевременно гледам да внимавам какво ям, защото качвам на поразия. Не знам защо се получава така.  Sad Преди не съм спортувала и винаги съм била много яшна, но никога не съм имала проблем с килограмите. Явно метаболизма се променя през бременноста #Crazy
Иринка, не съм спец, но най-добро мнение съм чувала за д-р Димитрова. Защо не се пробваш да я издираш в МД и не говориш с нея? Доколкото знам на 10-ти етаж работи (но така само съм чувала).

# 190
Ирини при предишната бременност доцента във ВМИ Пловдив ми направи забележка, че си галя корема което "дразнело" матка..., та според него галенето не било добро Peace
vilistar, количката е страхотна ама малко соленичка ми се вижда Laughing, а аз ще ходя в Сливен на 4D след неуспешният ми опит с 3D, запазих си час при др. Кънева в Първа Частна.
:Geri:, за мен и децата ми е закон да се слага колана, без тази процедура не тръгваме и вече ни е станало навик.
Janis_J радвам се, че си жива и здрава Hug, но не разбрах защо трябва да плащаш?
Нали си имаш гражданска отговорност? Heart Eyes
Mirkata_21 аз само чакам да чуя някоя "такава" деветиня (за боядисването на яйцата говоря) и запрятам ръкави Wink
И имам две слава Богу здрави деца така, че давай смело без да се ослушваш Peace
Juliko и мен ме наболява от няколко дни, но днес видях бебо и беше наред, само дето се е врътнал седалищно.
Ще започвам май и аз с Магнерот... Heart Eyes
Поздрави от мен на мамите, които знаят  bouquet

# 191
Luci, ама ти си слабичка по принцип? Внимавай с храните и количеството и се разхождай, ако имаш време.

# 192
Иринче, разбирам напълно терзанията ти. Hug И все пак....замисляла ли си се, защо дъртофелници като нас не ги пращат директно на амнио, а правим БХС преди това.../ако се спазва написаното в жълтото листче.... Rolling Eyes/.
Знам, че д-р Димитрова в МД е най-добра, мисля, че и Марков прави. Знам, че бързо се уреждат нещата-от днес за утре!
Веч, амнио в Бг се прави между 16 и 19г.с Най репоръчително в 17 г.с Така, че Иринка не е закъсняла, ако реши.
Аз съм при Марков на 14.04 и тогава ще взема окончателно решение. Няма да е късно, защото тогава ще съм в 17 г.с. все още.

# 193
danip-честита девойка  bouquet
Иринка-амниоцентеза при Димитрова,или Мазнейкова!За Мазнейкова аз мога да ти разясня на лични, а за Димитрова може да попиташ unique.Но трябва възможно най-скоро да я направиш,ако си решила.Все пак имай предвид,че резултатите излизат след 2 седмици...Аз напрявих моето амнио на 16+2 дни.
Веч-в 13с да не говориш за хорионбиопсия?Или там и на двете викат амниоцентеза newsm78
Сега да се оплача как се изумих днес.Нали ви казах,че два дни не усещам беба,е днес отново не усетих ритничета,та се обадих на акушерката да я попитам дали е нормално.И тя вика"Не е нормално,веднага идвай!"Леле....щях да полудея ooooh!Незнам как съм стигнала до болницата и дали съм сложила колан WinkЛекарката ме гледа на уз и дребната си беше съвсем наред,сърцето й бие с нормален ритъм,поразмърда се/без да я усетя!/и се надупи да спи.Е,като ми каза,че сърцето бие-като му ревнах CrazyРева и не мога да се спра,цялата се тресях/можете да си представите какви картини ми минаха през "умната"главица Sick/Ох,сега съм спокойна LaughingАма такай се заканих на дребната,че само да се роди-такъв бой ще й дръпна дето ме побърква така Mr. GreenМилото на мама то! Joy

# 194
uanda, леле какъв яд ме хвана на тази акушерка! То преди 20 седмица не може да се очаква изобщо да се чувства бебето редовно, камо ли да те изплашат така. Аз понеже от рано ги чувствам, та една акушерка ме прие да чуем сърчицето през 18 седмица миналият път, но само за да ме успокои, защото видя че се бях притеснила.
Направо не ги е срам, така да ви плашат. Направо са за бой.

Общи условия

Активация на акаунт