Да можеше тъй на шега, септември да дойде СЕГА!

• 13 932
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Иринче, няма летни колички с обръщаща дръжка Peace
Всеки детайл по количката я прави по-тежка, а за летните това е недостатък и затова се стремят да ги правят максимално опростени.

Това значи - ИДЕАЛНО! Висока, означава, че не е до изхода, което би затруднило раждането. Задна - значи, че е разположена по задната страна на матката, което пак е по-благодатния вариант от предна плацента. Та с една дума - съвършеното положение на плацентата Hug Браво на вас с бебето Heart Eyes

# 91
На мен на един от прегледите на УЗ ми пише - плацента - висока задна. За резил да питам - кво значение има и кво значи това? Embarassed
Важно е да не е ниско прикрепена/т.наречената-плацента-превия/Твоят случай е най-благоприятен Peace
Асе,аз понеже все още не си слагам в главата колички,легълца и др.бебешки принадлежности,та си запазвам правото да те разпитвам за тях в по-късен етап/живот и здраве Praynig/

# 92
Е сега ме хвърлихте в мноооогоооо големи размисли! newsm78 newsm78Оня ден доки каза че за плацента било рано да говорим #Crazyказа че съм нямала плацента още  ooooh! ooooh!аз не се съмнявам в професионализма му...но ми каза че е много рано да говорим за плацента! #CrazyМомичета какво да си мисля!До третия месец нямало плацента и за това бебето не било защитено от нищо за това били толкова важни и опасни тези три месеца! newsm78оки де ама аз попитах къде ми се намира плацентата след като всички знаят а само аз да не знам  Twisted Evilеми не получих отговор и сега се чудя какво да правя!Евентуално ще получа отговор на всички въпроси чак  на 9ти май когато съм при Марков

# 93
Добър вечер мами,малката е болна и докато се включа вие вече сте изписали старата тема и преполовили новата,браво Hug
Искам да питам имали мами с главоболие,аз съм човек който по принцип не страда от главоболие но вече втора седмица няма оправия не смея да пия никакви хапчета и просто се чудя от какво е това чудо

# 94
ninka3103 пусках такъв въпрос някъде напред.Вариантите са два - или парацетамол /на мен ми помогна/ или но-шпа.
момичета, я да ви питам, аз лаика - в Узи то ми пише - "Плацентата е разположена по предна маточна стена, 0ст. зрялост." - какво ще рече това  newsm78

# 95
Мирка- #Crazyтвоят доктор ме изуми ThinkingАми,слънце-другата седмица влизаме в 5 месец!как да няма плацента?Да не би ти да не си разбрала нещо,щом казваш,че е професионалист?
Нинка-не мога да ти помогна от опит с главоболието,но защо не опиташ с хомеопатични средства?Следиш ли си кръвното налягане?Трябва да има причина това главоболие,вече 2-а седмица?
Стелче-ще рече,че имаш като моята плацента Mr. GreenИма значение за амниоцентезата,ама добър специалист няма да те повреди Peace
А 0% зрялост е о.к:)Това е стареенето на плацентата,което се измерва в степени/0,1,2,3/Нормално е за този срок на бременността да е такава цифра PeaceО.к си  bouquet

# 96
Ами така каза #Crazyказа че първите три месеца няма плацента...е аз за сега го питах ама не ми каза нищо...той не ме и гледа на ехографа де!Само го пусна за да снима главичката и бедрената кост на бебето и това беше newsm78може би за това да не е искал да се обясняваме много!Че му почваше работния ден и го чакаха вече жени за прегледите!Еми ще чакам докато ми кажат за какво става въпрос няма как!Явно че и с плащане за лекар който да ти следи бременността не става ами трябва на частно да си се ходи и това е положението!Аз и пола ще го разбера като ида на частно на ФМ

# 97
[Стелче-ще рече,че имаш като моята плацента Mr. GreenИма значение за амниоцентезата,ама добър специалист няма да те повреди Peace

Ох дано, че много ме е страх.И като е предна плацентата , това значи ли, че лекото побутванте от време на време не е беб, а моя измишльотина? newsm78

# 98
Беб е!Какво да те потупва,ако не е той? LaughingГазовете трябва да си ги разпознаваш вече Mr. GreenИначе само с тях може да го объркаш JoyИ няма да се плашиш,чу ли NaughtyВсичко ще е наред Peace

# 99
Привет момичета. Ето ме и мен с голямата новина - бебчо е добре - прегледахме щателно органите, крайниците...всичко и ...

За пореден път си казах, че изборът ми да ходя при д-р Марков е супер правилен и отново го препоръчвам на всички!Имам филмчета и снимки  Heart Eyes
Благодаря за стиснатите палци и за вниманието, Уанде!
newsm78 newsm78Оня ден доки каза че за плацента било рано да говорим #Crazyказа че съм нямала плацента още  ooooh! ooooh!аз не се съмнявам в професионализма му...но ми каза че е много рано да говорим за плацента! #CrazyМомичета какво да си мисля!
Лично аз сериозно бих се усъмнила в професионализма на твоя доктор! Плацентата е образувана в края на 12 седмица, като окончателно и напълно започва да изпълнява функциите си към 14 седмица.
Количка- аз имам Куини Бъз с Дрийми кошче -- не са мръднали - супер доволна съм и ако трябваше да избирам отново бих взела същата. Лятна олекотена не съм купувала,защото щов започна даправи опити за ходене със Спаси зарязахме количките - а и аз се движа постоянно с автомобил.
Алкохолец не ме влече когато съм бременна - от самата миризма ми става зле - включително и от бирата, но като кърмя....мммм няма такава пиво консуматорка. Цигарите, слава Богу гиспраях преди поне 6-7 години.

И сега да се оплача леко - супер кофти, но май отново се започва с контракциите при мен... Все се надявах, че ще е по-нататък, ама на...снощи ме преряза корема и се стегна на топка...притесних се много... Днес през деня бях ок - и от 2 часа пак усещам напрежение... Ще се почва с магнезия, но пък ми е кофти, че може да се трябва да отложим майската почивка в Гърция, а така ми се ходи... Има ли сред вас вече започнали да приемат магнезий?

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 23:09 от irinii

# 100
Уандичка Hug
Ирини някъде назад Асето беше споделила, че яде банани по този повод, макар, че не ги обичала.Питай нея.И честити розови гащи   bouquet
И пак по този повод, задължително ли се появяват тези контракции, толкова рано newsm78 и се пие магнезии.Док. въобще не е говорил с мен по темата?

# 101
Честито за  stork-boy stork-girl
Аз съм в сряда на лекар и ще ми правят и този скрининг в 16г.с. Дано всичко да е ок и да разбера и аз пола вече.
На мен ми казаха за плацентата, че е по предна стена.
А бебчо мисля че го усетих няколко пъти като гъделичкане, но не съм сигурна.

# 102
little G бебчо е.
Абе  момичета, тя тази количка - Стоки е 1200 евро бе.Иначе много ми харесва, ама  newsm78 толкова пари

# 103
Стелче, хич не са задължителни тези контракции отсега,напротив. Но пусто душата чувствителна, матката- също  Wink За съжаление мен банани не могат ме оправи, но поне дано не се стига до болница,като предния път...  Tired Абе ще гледам оптимистично  Peace -всичко ще е както трябва да е! Hug

# 104
irinii  fingerscrossed Всичко ще бъде наред.Ти само спокойно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт