Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
-
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
-
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
-
Какви са възможностите за помощ на бебето, ако се установи проблем след скрининг по време на бременност?
-
Оправдано ли е да се инвестира толкова много пари в детска количка?

как ще се чувства 150 грамовото бебе вътре.
от вчера вечерта не съм го усетила!!няма място за безпокойство!Според календара на бг мама трябва да го усетя от 13 до 27 април
ее аз малко го усетих вчера почти навреме според мен!Но не е такова каквото си го мислех!Не е непрекъснато и силно или нещо такова
Само да не беше глупостта ни да я оставим да ни я откраднат..... 
Според него трябва да усетя бебето в периода между 24 април и 8 май.
До сега писах и тва чудо ми батиса съобщението някъде. Та сега набързо. Виждам че ни вълнуват еднакви неща. Аз също се напрягам да разпозная движенията на бебето от другите действия и процеси протичащи в тази част на бодито и тамън съм почти сигуреско че е бебешора и земе че излезе някой газ
та земе че обърка тотално всичко и целият процес на дебнене започва от начало. Малко ме хваща срам от мене си, че още не съм сборила това усещене, но се успокоявам с това че предният път беше
Тъкмо да започна да мрънкам,че от миналата вечер не усещам дребната да ме рита и се поуспокоих,че не съм единствена.Цял ден днес ми е изнервено за това.Дебна,ослушвам се,навеждах се да я разбутам,ама-не
Да са ви честити малките пишльовци
Бертони - НЕ! Мони - НЕ!

А!И днес пак влезнах в чуденка.Моят лекар ми каза,че плацентата ми е в ляво,към задна стена на матката,а днес като си разгледах листа от амниоцентезата,пише;"Плацента по предна стена"
Е,това вече не мога да си го обясня