Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
-
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
-
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
-
Какви са възможностите за помощ на бебето, ако се установи проблем след скрининг по време на бременност?
-
Оправдано ли е да се инвестира толкова много пари в детска количка?
.
и да не забравя да звънна на свекито 
Живот и здраве като се заровя по магазините ще ви помоля за мнения - много е хубаво като имаш хора с богат опит да помагат. Днес е толкова слънчево че чак да не повярва човек вчера какво беше.
..какви ще са тези наши бебчета 

не знам защо...
на новите маменца / че все забравям да кажа, а стават все повече /
направо е суперско времето а като се сетя вчера какво беше та се чудя и мая на тая пролет как всяка секунда се променят нещата
За тези колички с трите колела съм чувала много противоречиви мнениея и мисля че се отказвам от тази нова мода..не мисля че са много стабилни но това е лично мнение