Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
-
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
-
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
-
Какви са възможностите за помощ на бебето, ако се установи проблем след скрининг по време на бременност?
-
Оправдано ли е да се инвестира толкова много пари в детска количка?
Ей, пияници 
И бременни, и небременни 
Благодарим за отзивчивостта и за това, че сте се нагърбили с такава тежка работа 
може така а звучи ама това са ми казали!За фарфароските/цигарите демек/съм изпушила /признавам си линчувайте ме
/2 откакто съм бременна-един път в една дискотека и не я допуших и втория път на кафе и пак не я допуших!Имам си две кутии от едно време в нас седят но не припалвам!ААА аз и кафе си пийвам от време на време!Малеее май само тревата спрях
шегувам се разбира се!
замислям се понеже аз бебчето съм решила да си го родя и бих направила тези изследвания само ако по някакъв начин може да се помогне иначе не виждам смисъл, бременноста си няма да я прекъсна и ако ще е само за да си знам от по рано за проблема не мисля че ще ги направя. 
.
дано да се чувствам добре. Иначе съм предупредила, че никъде няма да ходя, защото работата ми е свързана с много пътуване в града и извън него. Ще си кротувам пред бюрото и ще правя статистики и др. скучни неща
Още малко да се постопли и щурмувам магазините да събирам мнение
мисля да вземем количка със зимен кош на не с кош за новородено!Със зимния кош са по затворени и ще му е по-топло според мен!Замислих се за един модел на Кенгоро Ексклузив мисля че беше но дано не бъркам пак ще погледна!!!