Да можеше тъй на шега, септември да дойде СЕГА!

• 13 930
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря на всички, които се сетиха за празника! Hug
Има ли сред вас вече започнали да приемат магнезий?[/u]
Има, има....вече от 3 дни пия Магнерич- 3x2 /понеже за момента нямаше Магнерот/, но от утре минавам на немския вариант. Определено има ефект...е, като изключим днес следобед, но имах напрежение, друсах се в автобус, трамвай...изобщо деня беше дълъг и имах малко дискомфорт...но като цяло се усеща ефекта ...
И моята плацента е висока задна, което е добър вариант, имайки предвид, че съм раждала със секцио и след него се наблюдава склоност към по-ниска плацента около цикатрикса. Дано д-р Янкова не е сбъркала, но в понеделник/14.04/ съм при Марков и тогава ще чуя пак къде е.

# 106
  • София
Суиткидс, защо ти е да се въртят задните колела Thinking

Де да знам, бе, Асе, не е ли по-маневрена, като й се въртят всички колела?  newsm78

Цитат
А наистина не ти трябва обръщаща дръжка, още повече, че няма нужда непрестанно да гледаш бебето Grinning И сама знаеш това Grinning

Хич не примирам постоянно да гледам бебето, ами заради слънцето, защото е много удобно, когато свети право в очичките на бебо, просто да обърнеш дръжката и да го возиш на сенчица.  Laughing

Цитат
Кортината дуо на Чико е много хубава количка. 10 кг. е, което за комбинирана си е добре на тежест Grinning С кошницата е малко по-тежка, но пък се ползва само докато бебочето е по-лекичко Wink Зимен кош няма.

Да, разгледах я- http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1222. Хареса ми, още повече, че една приятелка ми обеща за ползване бебешка кошница, така че всъщност екстрата на по-скъпия модел (Дуо-то, което се продава с кошница), ми е излишна на практика....Иначе липсата на зимен кош не ме притеснява- както писах на Иринчето, дъщеря ми я разхождах през зимата без кош, с портбебе и дебело одеяло.  Simple Smile

# 107
Irinii,дано всичко е наред,ако трябва пии си магнеzий,кво толкоz..Бравос zа девойчето,екстра ни се подреждат нещата newsm10 Аz обаче ще си чакам до другия път(30 апр.),че да съм по сигурна..Все ми се вижда прекалено хубаво,zа да е истина,да искаш момиче и момиче да стане  yesyes живи и zдрави да са всички..
Суидкидс мама,мен пък тая количка много ми хареса,Бертони ли беше.Не ги zнам,ама zа външен вид на таzи  newsm10..Много красива,оранжева,екстра..Е,аz със сигурност съм поиzостанала,все пак съм имала количка чак преди 8г.А това Чико дуо не ми харесва,поне на вид.Със сина ми иzкарах само с една количка Чико беше,и не че не се окаzа zдрава но май повече не искам Чико..Сега ми допадат Куини,Макси коzи.А оня ден на връщане от доктор харесах една Есприт,много красивичка(момичешка smile3508)но нямам представа добри ли са,или само иzглеждат добре..А и колко още има да харесваме..

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 00:49 от desi manova

# 108
Честито на всички където са намерили гащите Wink

Irinii, ти като по поръчка - мъжко и женско.
И защо се плашите толкова от тези контракции? Аз си ги имах с всяка бременост и никога не сме правили нищо специално. Те са си нормални, освен ако не изтъняват шийката майче.

Els, мерси мила! Ще го пробвам задължително.   bouquet

Mirkata, този доктор нещо... плацентата се заформя от самото начало от същите клетки които правят бебето, докато не поеме захранването и грижата за него изцяло около 12 г.с.

Снощи почувствах бебока от вънка! За съжаление бях единствената будна, та само аз му се зарадвах, но децата ще полудеят от кеф да усетят. Те са като малки пчелички около мене - целувки, лека нощ и прегрудки за новата девойка. Сладури!

# 109
И защо се плашите толкова от тези контракции? Аз си ги имах с всяка бременост и никога не сме правили нищо специално. Те са си нормални, освен ако не изтъняват шийката майче.
Те момичетата не искат да се плашат. Ама докторите тук вземат нещата много сериозно, като стане въпрос за контракции. Виж при Ирини явно е имало проблем, щом и до болница се е стигнало. Иначе наистина контракциите са нормално нещо Peace Стига да не са повече от десетина на ден.
Суикидс, не, не става по-маневрена когато й се въртят всички колела. Венеция на Пег-Перего е така направена и тази на Бертони имитира нея. ПРосто това е вариант, когато има въртяща дръжка, за да се освобождават ту едните, ту другите. Но наистина няма смисъл. А едно тензухче или чадърче спират слънцето достатъчно добре Peace

# 110
Асе, точно това си говорих с мъжот по обяд, как ви стряскат там много. Той мисли че е да правят повече пари, аз си мисля че още имат стари подходи към този нормален процес.
Както и да е, понякога си има нужда, така е.

А за колелата - с мърдаща се дръжка сигурно го правят за да може винаги да имаш предните колела движещи, а задните заключени. Така е най-лесно и удобно да се бута. Ако всички се въртят, малко какафония ще стане.

Тука е прекрасен ден днес. Фитнеса е свършен, голяма салатка за обяд и се чувствам чудесно. Имам само малко глупости да свърша сега и свобода след това.
Добро утро на всички мамета!

# 111
irinii-е,сега вече спокойно мога да те пиша в розово HugЧестита ти девойка  bouquetИ дано не те стряскат повече такива контракции Praynig
Мирка-я виж колко сме,дето приемаме магнезиеви препарати.Аз пия магнерод от 3 седмици.
Шийла,така ме яд,че нямам време за спорт...А и се страхувам малко честно казано Mr. GreenОбачеееее-като родя/живот и здраве Praynig/започвам фитнеса здраво,че не мога да се гледам такава #Cussing outХайде-лек ден от мен и много усмивки JoyИ да видя хубави новини довечера Peace

# 112
Уанди, то бива Магнерот и фитнес Crossing Arms Тц! Или едното, или другото. Предния път ходех редовно на гимнастика от четвъртия до шестия месец. После ме захванаха крампите и разредих леко. А като зафатих магнезия и поспрях. Но за сметка на това пътувах до откат. И както съм ви казвала бях кума в 8-мия месец и освен, че водих всичките хора (младоженците хич не се справяха) и за торта се надигравах на ръченица Wink Пък и другото го има - пиеш, пиеш магнезий и после - хоп вземеш, че преносиш Sunglasses Такива много познавам. А то тук става точно поради фактът, че лекарите предпочитат да си вържат гащите, вместо да напрваят обстоен преглед и да видят има ли изобщо почва за тревоги... Ама това си е нашата действителност... И както каза Фънки миналата вечер (аз съм му фен) - Абсурдистан. Поне знаем, че всичко може да се случи тук при нас. И да метнеш някого..., и теб да те метнат... но пък ни е забавно Wink Hug

# 113
пиеш, пиеш магнезий и после - хоп вземеш, че преносиш Sunglasses Такива много познавам. А то тук става точно поради фактът, че лекарите предпочитат да си вържат гащите, вместо да напрваят обстоен преглед и да видят има ли изобщо почва за тревоги...
Цитат
Добро утро и от мен!
Магнезиевият препарат се спира като влезеш в 9 месец. Не би трябвало да е предпоставка за преносване. Аз поне не позавам такива.

# 114
пиеш, пиеш магнезий и после - хоп вземеш, че преносиш Sunglasses Такива много познавам. А то тук става точно поради фактът, че лекарите предпочитат да си вържат гащите, вместо да напрваят обстоен преглед и да видят има ли изобщо почва за тревоги...
Добро утро и от мен!
Магнезиевият препарат се спира когато влезеш в 9 месец. Така, че не би трябвало да е предпоставка за преносване. Аз поне не познавам такива.

# 115
Aсе, предлагам ти най-отпред да слагаме за в бъдеще линковете към Смешната и Маймунската тема.
Петка80, ето ти линка към Смешната тема - 39 страници е
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0
Аз съм от няколко дена на магнезий, защото ме беше страх след амниото да не стане някоя беля.
Освен това почнах и йога за бременни и автогенен тренинг, за да намаля дозата на магнезия.
Ирини, браво на майстора, че е изпълнил поръчката! Hug

# 116
Асе-знам мила,че не вървят заедно фитнеса и контракциите/т.е магнерода/Казвам,че след като родя започвам фитнеса.Сега само мога да въздишам по него Mr. Green
Веч-че и ти с майстор живееш,слънце LaughingОще ли не знаеш какво сте го сътворили?Или чакаш резултата от амниото newsm78

# 117
Моят мъж вече ми обеща да купи велоаргометър наесен #Crazy

# 118

Веч-че и ти с майстор живееш,слънце LaughingОще ли не знаеш какво сте го сътворили?Или чакаш резултата от амниото newsm78
Ми уж протича до момента както с щерката, ама знам ли? Гризе ме някакво съмнение, че гащите може и да са сини, въпреки розовата поръчка hahaha
Ще си кютам докато дойдат резултатите. На УЗ не се видя досега ooooh!

# 119
Добрютро дами и бебета Joy ...

Общи условия

Активация на акаунт