Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
-
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
-
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
-
Какви са възможностите за помощ на бебето, ако се установи проблем след скрининг по време на бременност?
-
Оправдано ли е да се инвестира толкова много пари в детска количка?

И сама знаеш това
Зимен кош няма.
Аz обаче ще си чакам до другия път(30 апр.),че да съм по сигурна..Все ми се вижда прекалено хубаво,zа да е истина,да искаш момиче и момиче да стане
живи и zдрави да са всички..
)но нямам представа добри ли са,или само иzглеждат добре..А и колко още има да харесваме.. 
Стига да не са повече от десетина на ден.
Хайде-лек ден от мен и много усмивки
И да видя хубави новини довечера
Тц! Или едното, или другото. Предния път ходех редовно на гимнастика от четвъртия до шестия месец. После ме захванаха крампите и разредих леко. А като зафатих магнезия и поспрях. Но за сметка на това пътувах до откат. И както съм ви казвала бях кума в 8-мия месец и освен, че водих всичките хора (младоженците хич не се справяха) и за торта се надигравах на ръченица
Такива много познавам. А то тук става точно поради фактът, че лекарите предпочитат да си вържат гащите, вместо да напрваят обстоен преглед и да видят има ли изобщо почва за тревоги... Ама това си е нашата действителност... И както каза Фънки миналата вечер (аз съм му фен) - Абсурдистан. Поне знаем, че всичко може да се случи тук при нас. И да метнеш някого..., и теб да те метнат... но пък ни е забавно