КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 16

• 19 706
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Габи Жабчето ще идва в началото на май в Бургас.
До тогава ще се свържим с теб да се съберем.
Ха Ха трите на среща ама с дъх на море.

# 121
  • Кубрат/ Пишурка

Я да питам,ама да не ми се смеете! При вас как е? Аз като напиша отговор и натисна "публикувай" след това не ме пуска да се върна назад,нито в начало.Трябва да го изключа от горе,а то ме връща на иконите.И всеки път започвам отначало: влизам в Нета,посли във форума,после в Дом и семейство и т.н.А вие успявате хем бързо да отговаряте,хем едни красотийки да пускате,дето не са в моите умения!Как става тъйзи работъ?

# 122
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
А да се разпиша за днес и Я.  hahaha
Изкарахме супер , а Зичето нЕма да ви разправям как се беше приготвила ..... Ядене и пиене с разкопчани гащи си дойдохме до София.  Crazy
А да се поФаля от утре до събота шЪ съм на гости у Миша и Зиче.  Hug
Иначе неможе да се наклюкаме.  Joy
Янеее , пак го закъса , нЕма такива сладки... пиша , публикувам и съм си на страницата дето ми е побликуван постинга.  Peace

# 123
  • Пловдив
Янче запаметила ли си темата в Аdd Favorit newsm78 newsm78 newsm78

# 124
Ха здравейте и от мене аз сега сколасах да седна пред компа

Днес си изкарахме супер и Мамата на блатото (тя ви е ясна де ама пак да кажа) и жабочетата се супер готини
особенно Фронтовия, а малкият Краско е такъв сладур че направо ти идва да му схрускаш бузките

Виждам че сте добре всичките най вече на дидийка внучето  Hug Hug Hug Hug Hug

ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИТЕ

# 125
moni4ka,много ще се радвам да се видим Hug,айде лека и спокойна от мен smile3524

# 126
Габи , дойда ли у Бургас нЕма да ти се размине кИфенцето.  Hug
Лека нощ и хубави сънища , Габи.

# 127
Лека нощ Габи  Hug

# 128
  • Кубрат/ Пишурка
 Зиче,кескъ се Add Favorit ? Ще чакам да ми кажеш и после съм нани-нани! 

# 129
  • София
      Здравейте момичета! Много късно се появявам, но днес ме настигна голяма беда.Откраднаха ми чантата с 200лв.,два телефона, диктофон, дебитни карти,лична карта....Цял ден бях по банки,мобилни оператори,полиция...От утре съм на работа и днес ърябваше да направя едни хормонални изследвания, но всичко се обърна с краката нагоре!

# 130
Ооооо Яжке , много съжалявам , мила.  Hug
Къде и как се случи , бе? Ей мръсни гадове....

# 131
  • София
Жабче, в един магазин си оставих чантата на гардероба/правила съм го много пъти/.И когато трябваше да си взема чантата,за да плащам,се оказа,че номерчето ми го няма в джоба- но и чантата я нямаше, т.е. не съм усетила,че са ми взели номерчето от джоба.Чантата ми е много тежка и като пазарувам я оставям,за да не ми пречи.Но вече съм сигурна,че е било за последно...След дъжд - качулка...

# 132
Явно е , че са те проследили. Ма поне кесията да си беше взела с теб. Ей , апаши бе , незнаеш от къде , от кой и как да се пазиш. Блокира ли поне картите?
Да го е страх човек и навън и в къщата да е. ooooh!

# 133
  • Пловдив
Яге съжалявам много мила за случилото се.
Преди много години и на мен от гардероба ми тафтиха чантата и дукоменти пари всичко отиде по дяволите .След една седмица ми се обадиха че са ми намерили дукоментите подхвърлени в един автобус та от там поне спестих парички за глоби и изкарване на нови.

# 134
  • Пловдив
Момичета лека ви нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт