КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 16

• 19 690
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Къде сте бе хора? newsm78

# 106
Светле аз съм тука,ама другите дават фира....Няма ги Зиче и Жабче и дружината се разпада..... Joy Joy Joy

# 107
  • Кубрат/ Пишурка

Аз готвих до сега и си гледах "Дивата котка".Пък и мъжо се върна и трябва да му отстъпя - все пак цял ден съм пред компа.Използвам,докато излезе за малко,че да се обадя.Ще се включа по-късно.За сега - бай!

# 108
Диде,как е детенцето?Изписаха ли ги вече?

# 109
                             Шапка ви свалям,баби и млади писателки. Laughing Докато аз тичам из София вие сте изписали две теми.Все пак ви открииииих!!! Laughing
                             Завиждам ви за срещичката /благородно-ако има такъв термин  Laughing/ и аз бях  по това време съвсем близичко,ама сърчицето ми на топчица и някак си нямаше да се впиша във вашата весела компания.Пък да ви развалям настроението кофти. Sick Готини сте всичките и сте си мацки  Laughing
                             Чета ,че и пътешествия ще предприемате.Весело изкарване и приятен път /ако разбира се не съм закъсняла/. Буболинкото ми е още в болница и хич нито ми се пише,нито ми се спи като вампир пуша и обикалям из къщите.Ту горе,ту долу,а нощем из хола.Отгоре на всичкото в събота и неделя не можах да отлепя като , че ме хванаха всички вируси.Ту топло,ту ме тресе.Ама нали съм баба устоях и пу,пу сега нищо ми няма и пак тичам по задачки.
                              Радвам се ,че сте със същото весело ,пролетно настроение.И поздрави от мен. Laughing

# 110
Ама какво казват доФтУрите?

# 111
                             Мастърче, току що ми се обади дъщерята,че малчото е ял като ламя. Laughing До сега само цокаше и по една-две лъжички от храната,която му носим ,а от болничната нищо.Малката щерка му прави пюрета и ги занесе преди 1 час и нашия за първи път си е хапнал доволно.
                             ДоФторите дето са в отделението , за да кажат нещо трябва с ченгел да им го теглиш от устата.Добре,че намерихме един ,който се оказа шефа на болницата и е адски готин и за сега нещата вървят към оправяне ,но още има да постои.Може би 3-4 дни.Надявам се бързо да се възстановява,че нервата ме гони отвсякъде.Пък и доктора си прави кабинет в един нов блок до нас и се надявам да ни е под ръка /дано нямаме нужда/ ама ти трябва специалист.Щото нашето педи днес като отидох за направление за болница,че не ми беше останало време да го занеса / тя ни прати само на консултация/ и гледа като в небрано лозе. Защото според нея му няма нищо,а според готиния доФтор и изследванията е с пневмония и то двустранна.
                              Да спирам,че е гадно да обяснявам защото ме хваща бяс на цялата ни здравна система и от там....нали се сещаш какво мога да напиша. Mr. Green

# 112
  • София
запазена ма®ка ,ти диетата я пиши бЕгала днеска.... Joy Joy Joy

Ахъм, така се получи, че се наядохме като провали.... Ама Зичето наготвилааа и една торта накрая... леле! Разкопчахме си копчетата на края в колата, не че моето и преди това не се разкопчаваше  Embarassed

# 113
  • Пловдив
ХЕЙЙЙ МОМИЧЕТАААА АМА МОИТЕ КАМБАНКИ СВЪРШИХА РАБОТА  Hug Hug Hug Hug
Видяхте ли колко хора ги чуха и се появиха.ДИДКА,АЙША,И АРИТА ми писа на лични.
Момичета днес изкарахме страхотен ден с моите мили гости.Дано и те да мислят така.Краско и Вики така се здушиха и не се разделяха двамата.Краско само тича след нея и вика кака ,кака големи сладури бяха.
ДИДИ--Радвам се че детенце вече се оправя. Hug Hug
СВЕТЛЕ,ГАБИ --Вие сте вече част от нас затова дано да се чуствате добре тук.
МАСТЕРЧЕ-АМА СЕ НАЦЕЛУВАХМЕ И ЗАРАДИ ТЕБ ТА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ.  love001  love001
АЙША-Не се тревожи това са нормални неща на тази възраст но следи да не и стане навик.
ЯНЧЕ-Какво пак бе душице правиш.Да не вземеш да си изгубиш езика пак вимавай къде бараш по клавиатурата:35: Joy Joy

# 114
Е здравейте и от мен.
Не мога да ви изчета , много ви се радвам.
Янче какво стана с НЛО снощи пак ли го нямаше?

# 115
  • Пловдив
Жабче де си ма моме ти хептен ни заряза. Tired Tired Tired

# 116
  • Кубрат/ Пишурка
 Ами нали цял ден съм на компа и сега не мога да се доредя- все не е мой ред! Едва успях да надзърна,че да ви се обадя.След малко като заспи дедко - пак!

# 117
Жаборанке Каде си не ти ли домучня за нас
Да не си някаде така
Или така

# 118
zi4e,как да ме ми е приятно,тук ли ще съм,ако не ви харесвам ooooh!,много сте ми мили4ки вси4ките newsm51,а жаб4е както е тръгнала по гости-ми да вземе и до Бургас да дойде,много ще се радвам Hug.

# 119
  • Кубрат/ Пишурка
 Мони,няма го,значи!Ей сега му казвам да пусне на Диемата,а той:"Аз мисля да изгасям,че няма да спя като тебе до 10 ч.!" И да не казвам,че пак пиша на тъмно /на светлината на монитора/.И сега само езика да си загубя ми липсва!Зиче,плюй!
  Днес префърчах като една суща  

Диде,дано малчо бързо се оправи,че нашият цял месец го държа!Дано скоро е така:  

Общи условия

Активация на акаунт