КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 16

• 19 686
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Светле,бравос,а такачка.....За вицовете де....

Габче,такава им е възрастта на маймунчетата,ама ти недей да търпиш само,ами ги оставяй,възлагай им неща да си ги чувстват като свое задължение и грижа за семейството....

# 91
Зичееее,пристигнаха ли жабчовците?

# 92
  • София
Честита нова тема и от мене. Снощи дебнах да се явя на 1 стр., но диването ме изрита от комп. В събота след като ми развали настроението и провали срещата и се накарах хубаво. Влязохме в темата да и покажа снимки, от какво ме е лишила. Е, Ани разгледа темата, хареса си чушките и 1 младеж, излизащ от дрехите и разни други картинки и си ги копира за да ги праща на приятели. Така, че чушките ще се разпространят след маладежта. Хареса и всичко, най.много се радваше на картинките. Каза, че ще влезе да ви пита как да си ги намира и изпраща и тя. Така, че да не се чудите, ако има и нови попълнения/тя си има отделна регистрация тук/. Някой питаше в пердишна тема за мене. Нищо особенно, на средна възраст с 1 дъщеря Ани - 12 клас. В момента сме в последни приготовления за абитур. бал, паралелно изкара курсове за маникюристка и за фризьорка и от м. юни ще си търси работа в салон. За сега няма да кандидатства, иска да работи това - има голямо желание. Дай боже да отглеждам бъдеща "Капанова". Скъпия работи като шофьор, виждаме се на 3 дни веднъж - тъкмо да не си омръзнем. Това засега, че пиша в работно време и малко работа трябва да свърша понякога.

# 93
Алоу,четящите  hahaha  hahaha  hahaha  hahahaВиждам ви кво си мислите
Ма пишете бей...Няма сама да си говоря тука цял ден  Joy  Joy  Joy

Аиша,браво на тебе,ама много ми беше мъчно като прочетох,че си била там и си се върнала....

# 94
  • София
Просто си останах на пейката, да не ви развалям настроението ка -то гледам тъжно и ядосано. Хванах го в лъжа диването. Аз уж и вярвам, но проверявам всичко, а и имам малко професионално изкривяване. Като говори по тел. и казва, че е еди къде си/затворено помещение/, а се чуват шумове от улицата - явно ме лъже. Нищо, ако има други срещи ще дойда и няма да я проверявам предварително.

# 95
Абе,точно за нас си била.Да ти оправим настроението.Ми да!

Янчееее каЖи нащо бей  hahaha  hahaha  hahaha

# 96
  • Кубрат/ Пишурка
 Мастерче, и аз съм тука,ама рекох да се разходя из повече теми и форуми,че утре....и край! Вече и аз като Десито ще се появявам или следобед,или вечер. Я ме светни сега как вадите манджите и кафетата.Че аз се пробвах,но....

# 97
Ами пишеш си в гугъла примерно манджата дето искаш и като намериш рецепта с картинка копираш адреса на картинката(даваш десен бутон върху картинката,клипваш върху Пропъртис(Propertis) и копираш адреса na.....
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png     например).После го слагаш тука в мнението дето си го пишеш.Ето така:
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

отпред пред тоя код трябва да има тези символи - 
Значи ако си ме разбрала кода трябва да е между тези символи.Когато е между тях като клипнеш върху "Публикувай" се появява картинката която си искала да ни покажеш
Ето аз ти показах тази снимка(давах ти пример с нея)

Янче символите се виждат като клипнеш на моето мнение на "Цитат" и така прочетеш какво съм писала.... Blush

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 15:53 от TheNMaster

# 98
  • Кубрат/ Пишурка

Я малко по-полека и стъпка по стъпка.Аз иначе бързо хващам,ама трябва повечко да ми се обясни.Значи влизам в Гугъл и пиша кафе,примерно.И ?

# 99
  • София
Хайде на кафето!Аз досега приспивах внуко,нещо кътник избива и не е весел. Мастерче липсваше ми през почивните дни Heart Eyes Айша много е тежко да те излъже девойчето,ама като се сетя и аз на 18 бях излъгала нашите и още ми го натякват. Младост ,любов... Дъщерята не я контролирах много и всичко ми казваше,па и зетя си го отгледах от 10-ти клас.Клише е ама нека се учат от грешките си,не са малки.

# 100
Шпунц и на мен ми беше мъчно Ша знаиш   bouquet   bouquet
Мерси за кафенцето.....

Янче, сега съм на работа и мога само да пиша....А за трябва да ти обяснявам така,че да ме чуваш...Не е трудно но е отнеме време.....Клипни върху някоя картинка с десния бутон,после пропъртис (примерно върху тази която аз съм сложила) и търси адреса на картинката.....Ако успееш това да разбереш,другото е лесно  bouquet  bouquet

# 101
  • Кубрат/ Пишурка

Спокойно,Мастерче, друг път!А какво е пропъртис,щото при мен всичко е на български.

# 102
Ооох Янче....Моето меню е на английски....Виж като дадеш(клипнеш) десен бутон на картинката излиза един правоъгълник с много неща написани.Виж на най-долния ред какво пише?Ако пише аксесоари - ТЕ ТВА Е  Joy Joy

# 103
  • София
http://kyphuk.narod.ru/Cannot_find_server.htmМалко уроци за баби.... Joy hahaha

# 104
 smile3532 smile3532 smile3532
Ха-хааааа много готино....

Общи условия

Активация на акаунт