КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 16

• 19 718
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, аз не мога да хвана нито началото, нито края на заглавията, които се появяват. Появява се ново заглавие, нова тема,  аз дори не мога да разбера къде съм писала и къде не. Просто се обърках тотално и не зная къде сте. Помогнете ми, защото аз не знам къде да пиша и къде съм писала. Наистина понякога не мога да вляза в нета, но когато вляза, вече има нова тема и тя е напреднала толкова много, че аз тотално съм ошашавена. newsm78 newsm78 newsm78

# 166
  • Кубрат/ Пишурка
 Бре!Два часа никой не е писал!Зичееее,звънчетатааа!Вие с Жабчето се оляхте направо от разговори и кефене!

Пък аз да ви кажа:От утре ще бъда у майкини.Майка ми влиза в болница,а аз следобед ще се грижа за баща си.Така,че ще отсъствам поне до другия вторник.Е, ако успея в у-ще да се вредя в залата и ако в неделя си дойда за малко...Тогава си идва брат ми,който има задължението да изкъпи татко.
 И ДА НЕ ПЛАЧИТЕ ЗА МЕН, АЗ ДУХОМ ЩЕ БЪДА С ВАС!

Тъй е ,Блякче, ние сме ударници по писане! В момента си на правилното място,бъди сигурна!

# 167
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет бабетки-кокерки.  Party КЪДЕ СТЕЕЕЕЕЕ? 
И по същество ,купих си чанта за новия чепик , на мъж ми чорапци и китки- камбанки ли са незнам, сефте ги виждам.  Crazy
Тук живот си живеем , женско царство.  Joy Вечер си имаме мъжко присъствие за лек. hahaha
Янче , сори за майка ти. Бързо да се оправя.  Hug
Шпунц , пинахме от кИфето , сърдечно мерси.   bouquet
Марчице , нищо нема душо.  smile3534
Блякче , удърнички на форума сме.  Party
Благодарности на Мастерче и Моничка за тел. обажданията.    love001
Ако пропускам някого , моля за извинение.   newsm51

# 168
  • Кубрат/ Пишурка

Все още съм тук,но се каня да лягам,че утре...пак на работа!
 Пък и днес се изморих от обикаляне по задачки,а като се върнахме използвахме хубавото време и ходихме на другото лозе,да го доизрежем,та до към 20 ч.Нали няма да ме има,не може то без моето участие.Ама пък едно хубаво! Навсякъде нацъфтяло!Пък едни птички пеят,та ще се пръснат! Идилия!
 А сега   

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!!!

# 169
Камбаните ми проглушиха ушите и ей ма на тука съм

Привет на всички  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

ЦЕЛУВАМ ВИ МНОГО   love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 170
  • София
  Здравейте девойки! Щом жабуранката я няма, всички мързелуват и не пишат...Днес си купих телефон и полека лека се успокоявам.Утре ще ми дадат входящ  номер на жалбата и ще мога да подам документи за нова лична карта.Много тромаво се действа у нас.
    Тайна, какво стана с канала?Много лошо действа мазнината на стените на тръбите.Наслагва се и след това ако попадне пръст или прах се запечатва и намалява диаметъра на тръбите/ запушват се/Аз винаги избърсвам с кухненските ролки съдовете и след това ги мия, за да не попадне мазнина в канала.Но живея в къща,в блок е по сложно/ все някоя съседка ще умазни канала/
   Габи,чак сега видях снимките на детенцето.Героиня си!
   Хееей, има ли пияни в Пловдив ?

# 171
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
НЯМА ,НЯМА НИЕ СМЕ ТРЕЗВЕНИЧКИ.Само си хапваме и сокче пием. Hug Hug

# 172
  • Пловдив
Хейййй момичета ДЕ СТЕ БРЕЕЕЕЕЕЕЕ. newsm78 newsm78Никакви ви няма еййййй.
АБЕ... Жабче ти де си цял ден та ,та няма въобще в темата ааааа.Направо ни заряза ейййййй. smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3532

# 173
  • Пловдив
Мони идвай и ти утре в Пловдив пиле да вдигнем града на балон.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 174
  • София
   Лека нощ от мен.Сладки и приятни сънища!

# 175
Алооо Пловдив никакви ви няма.
Изядохте баничките и какво помислете и за нас.
Това е за вас с много обич
А това сме троицата на моретоооо

# 176

Добро утро!!! Hug

кафето е сервирано А за Зиче и Жабче и по цигарка... само внимавайте да не препушите ..... Joy Joy Joy

Ама вчера хич не сте писали бееее.ГолЕма излагация значи.....При мене спря нета по едно време,после като дойде аз пък нямах време....Обадих се аз на Жабчето,Зиче и Мишето да ги прослушам какви ги вършат  Joy  Joy Joy Добре бяха,като гледам отчели са се после....

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 08:51 от TheNMaster

# 177
Добро Утро!
Мастерче благодаря за кафенцето.
Лек и слънчав ден на всички.

# 178
  • София
Добро утро, дружина!Днес е много мрачно , може би ще вали.Как не ми се излиза...Ама всички сте по задачи - малко се пише.Желая ви лек и срорен ден.

# 179
Яге,ми то си вали бей....тихо и напоително,но вали...Не си забравяй чадъра....

Общи условия

Активация на акаунт