КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 16

• 19 717
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • София
   Ех, че го мразя това влажно време.Болят ме кокалите и ми действа на нервите.

# 181
И на мен ми действа депресивно и ми се качва кръвното,ама гледам да не се впрягам много ....Ти как си?Пооправи ли се?

# 182
  • София
   Човек свиква с всичко.Примирих се със загубите.Но доста нерви ми костваше, а и излишни пари хвърлих на вятъра.

# 183
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет момичета и бабетки!  newsm51
Викам да се разпиша в тоз мрачен ден. Whistling
Тук не вали , но е мрачно.  Flutter
Сега се излюпих и ще слизам при Зиче , младите да нанкат. Crazy
Добре сме си ние , миткаме по цял ден , по точно аз де. hahaha
 Ту с Миша , ту със Зиче ,не се спираме - луд умора нема , само се поти.  Joy Joy Joy
Айде лек и усмихнат ден.  newsm51    bouquet  newsm51

# 184
Ахааа Добро утро Жабчеее   bouquet   bouquet   bouquet
Изпушихте ли си цигарките дето аз ви почерпих на предната страница? hahaha  Joy hahaha Joy

# 185
Ооооо Мастерче , да напраим душо кифето и почваме да се взривяваме с твойте цигаретки. Joy Joy Joy

# 186
  • София
Добро утро на всички!

Седя си тука и се чудя къде са обещаните днес 30 градуса и ми е кривоо.А пък и гърба ме боли от този дъжд.

Бабче Ягче, честит нов телефон, но не трябваше да става по този начин. Питаш за канала, онзи ден навън споделих проблема и, че съм търсила водопроводчик в нета.Една комшийка ми се скара, що търся в нета като нейното гадже е такъв. И вчера дойде човека и за нула време ми оправи всичко и като на комшийка ми взе само 10 лв.

# 187
Жабче,а такачка.....кефчетата пак започват ,а? Браво на вас....

Тайничке,честито ти безпроблемно миене вече....Браво на човека,че е помогнал....

# 188
Браво Тайна , все още се намират услужливи и добри хора.  Hug
Мастерче , почваме я Зичето.  Crazy Тя незнае , ма сега слизаме и я окопирваме. Party  Нема лабаво. Joy

# 189
                        Добро утро и от мен!
                        Ние с Неда чакаме Бубчото,изписват го и всеки момент ще си е в къщи.
                        Жабче и Зиче, приятна разходка и се поразходете и за мен. Калдъръма в стария Пловдив е реден от прадядото на мъжа ми.Бил е технически по това време и е живял 103 год.Тогава е бил към 45-6 годишен.Пенсия е ползвал 60 и няколко си години.Я,се разходете може и мястото да е магнетично  Laughing Не ,че ви липсва енелгия ама се позаредете  Laughing                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Специално за вас А това да не прекалите със сладкото  Laughing

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 10:37 от Didia

# 190
  • София
Дидиа, радвам се, че мъничето се прибира в къщи, в спокойна обстановка и домашна атмосфера и храна.

# 191
                           Тайна,благодаря! Още не са дошли и вече не ме свърта .Мразя и аз това кишаво време. Sick Да вали като из ведро и да спере,слънчице да огрее.  bouquet

# 192
  • София
Здравейте! Нашата мамка хвана пътя и ни забрави...

Ние от вчера от 5 часа до преди 30 минути нито кабелна имахме, нито интернет!  #Cussing out Направооо бях пощуряла, сега с детето се радваме като малки деца...

Сега се оправяме и отива за кухнята. А пък тея с това време как ни излъгаха, бяхме си приготвили късите панталони за днеска, но уви.... Дъжд!!!  Tired

# 193
Диде...супер новина каза в днешното кофти време....Браво,че ви изписват вече   bouquet   bouquet   bouquet

Ей,фронтови....Чудя се аз къде зачезна,пък то сте нямали нет.... #Cussing out Мъчно ми беше за тебе...

# 194
Здравейте,то времрто и в Бургас е много гадно,мра4но направо ме депресира,но сега ще ставам да  hang 1dishes newsm79,4е после ще ходя на гости newsm78,на моите приятели от НОИ,да видя ще ме зарадват ли или ще трябва да ги #2gunfire #2gunfire.

Общи условия

Активация на акаунт