КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 16

• 19 691
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Мише не се ядосвай с тези двете
ако не те слушат и много шават ти само ми се обади.
Веднага идвам и само ще гледаш какво става.
А вие двете хаймани да внимавате в картинката.

Монииииии   идвай душко на помощ

# 226
  • Пловдив
Деси тези са малоумници бе мила ето ти оръжие да ги гръмнеш

# 227
Мише идвам с големите шамари. rotfImbo rotfImbo smile3534

# 228
Мише идвам с големите шамари. rotfImbo rotfImbo smile3534

Аааааа не давам!!!!!!!!  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 229
Не бе аз на децата си се зарадвах.
Добрички са ми,но като се отвори вратата и като ги видях  ония ми призля.
Накрая казах,че ще трябва да ме изчакат да свърша часовете и тогава кой каквото иска ще му го дам.
Усетих,че им вдигнах кръвното,но и те моето..

# 230
  • Пловдив
ПОМОЩЩЩЩ ЩЕ НИ БИЯТТТТТТ smile3538 newsm66 newsm29 newsm29 newsm29 fight fight

# 231
ПОМОЩЩЩЩ ЩЕ НИ БИЯТТТТТТ smile3538 newsm66 newsm29 newsm29 newsm29 fight fight
Зиче само през трупа ми!Не давам да ви пипат.....

# 232
Мастерче аз ще взема и теб да ми помагаш.
Нали Мише ти е приятелче как да го остовим горкото да го тормозят. #Crazy #Crazy

# 233
ВСИЧКИ сте ми приятелчета и затова не давам даже и на майтап  Joy  Joy  Joy  Joy

# 234
Ама пак зачезнахте нещо.... hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 235
Мастерче,
аз съм тук!Дай да си говорим.

# 236
еТО ЗНАЧИ ЕДИН СЕРИОЗЕН ЧОВЕК....    bouquet   bouquet   bouquet
Дескааааа,като зачезнат Зичето и Жабчето и темата замирааа(а блатото плесеняава  hahaha Joy hahaha Joy)

# 237
  • София
Мастерче, то добре ще е да цъфнат докато си дойде, ама лошо ще да е и ако вържат!  Laughing
Жабке, тревата знам, ама другото незнаех.
Взех днеска пясък и пред нас, а да свала човала, а да свала човала, абе не помръдва... Дърпам, сецам, не става, родилни напъни докарах и те това си, не излиза от багажника. Накрая мина един човек и ми помогна, ама възрастен... Де да беше некой младеж, щех да го покана и семето да засееме заедно, ама не би!  Mr. Green
Не хванах началото, ама който ще ходи да ги шляпа онези тричките от запаса, да свирка, ще помагам с 4 ръце  Mr. Green, амаха и хаймани! Naughty
Деси, пак добре, че децата са ти добре, ако беха такива джеремета каквито ние бяхме на времето, щеше да си гледаш училището само на сника!  Laughing На мен детската ми мечта бе да стана учител, да ги заплашвам и изпитвам... Да развявам бележници и да ги удрям в бюрото. Абе учител-злодей исках да съм, ама уви!!!  Joy Късметлий излезнаха тези дечица, дето можех да им се падна за учител! Жалко, че незнаят какви късметлий са!!!  hahaha

# 238
Фронтови,и на тебе казвам значи.... hahaha  hahaha  hahaha  hahaha Не давам да пипате хайманите.....Сега им е паднало-нека хайманосват,че после нямаааа.Ше оживеем няколко дена без тях..Който иска да ги бие първо трябва да ме набие мене.... Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Което ще е малко трудничко.....(щот съм и джудист освен че съм музикант... Joy Joy Joy)
Така,че охраната е осигурена!

# 239
  • София
Ааааа Мастерче, значи с песен и свирня ще ни биеш!  Joy
Ама Зичето, какво се оплаква, кой колко хайманосвал,а?
Зичеееее ти внуци нЕмаш ли си,а? Тя и Жабка си има, ама може амнезия да е получила с тези масажи, акъла да са и изпили...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт