КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 16

• 19 714
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
Мастерче, ама тези от кабелната искаха да ме довършат! Направо тази като ми каза, каква е повредата, все едно ми вика 'мри гад мръсна без екстри". Ама аз по гръб не падам, докато се разправям с нея по телефона и хоп кабелната идва, нета и той, ама нали съм проклето животно и и казвам " вижте какво ако до 30 минути, нямам телевизия ще се разправяме по друг начин" и и затворих телефона!  Mr. Green
Ама тежко го преживях, през ноща не спах хич спокойно...  Crossing Arms

Зиче, Мише, Жабо, вие трите все миткосвате, ама и все тука си седите... Работа нЕмате ли си,а?
И да ми купите и на мене нещо!!! С празни ръце, нЕма те пущаме на вратата!!!  Whistling А и междодругото отивам да взема една торба пЕсОк  Joy и ще сея райграса, и е добре да ми кажеш и къде са семената, тея като кафе дето са. А и тея другите дето си ги саднала в саксийте, трЕб'а ли да ги поливам? Това е други въпроси нЕмам!!! Олелеле забравих да ти нахрана косматите гадини в аквариума, айде отивам, ако не са опнали крака вече!  Joy Шъ ги готвим, ако са спрели да дишат!   chef  Joy

# 212
  • София
Фронтови само така,няма да предаваш фронта пред кабелджиите. Я да поднеса и една виртуална закуска. Изпратих си гостенката и включих вентилацията,че яко опушихме.
Дидиа да нацелуваш душицата малкаи от нас.

# 213
  • София
Леле Шпунц, уж не съм по сладкото,пък ми се дояде.Ей от мене малко плодове и зеленчуци.

# 214
Ама днеска съм една готованкаааа.Все другите да ми приготвят ....закуски,плодове.....Аз ще си взема де срам не срам.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Фронтови,браво на тебе.А днес ще спиш вече по-спокойно....Ти нещо си се засилила н тема "Сей земеделецо - днес му е времето" ли?  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha 
Тя майка ти докат се прибере може и да цъфнат цвекята....хихихихи

# 215
Здравейте момичета кокичета.
Дидка радвам се за малката душичка че е добре.
Запазена не си само ти да се караш снета.
Аз до сега крещях по телефона.
Мише не се ядосвай с тези двете
ако не те слушат и много шават ти само ми се обади.
Веднага идвам и само ще гледаш какво става.
А вие двете хаймани да внимавате в картинката.
Габи не се ядосвай с тези изроди.

# 216
Монииии Как си бей?

# 217
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ехоооо , ей ни на и нас с Миша. Hug Току що се прибираме от масажист. Ей , ма хубаво , бе. Ма Миша като по-млада се ползваше с повече екстри.  Joy
Дъще семената на китките са в скрина на стълбището в един весник.  Crazy А тревата е вътре на площадката до обувките  в един плик.  Flutter
Монииии , немой с лошо бе душо. Знаеш ли кво е добре да миткосваш безгрижно. Днес със Зиче по-малко скитосвахме , ма със Миша добре ни беше. Joy Joy Joy Joy
Айде за сега това , за повече въпроси по телефона.  hahaha

# 218
Мастерче добре съм слънчице. newsm51
Контролирам двете хаймани. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Те прибиране нямат.

# 219
  • Пловдив
Мони мен винаги ме прецакват пиле.Жабче и Миши като излезнат няма пребиране . Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 220
Мони мен винаги ме прецакват пиле.Жабче и Миши като излезнат няма пребиране . Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сега ти е паднало бе Зиче....После няма и да искаш  Joy  Joy  Joy

# 221
  • Пловдив
Мастерче това е че двете винаги ме прецакват те винаги повече време хойкат . Crossing Arms Joy Joy

# 222
Здравейте дами и от мен.
Аз съм много тужна  newsm45 отпуската ми свърши.
Пак се почна..
И като за капак първи ден и проверка от МОН - брой в клас,коя тема,кой и защо отсъства.
После дневници,после бележници,после входни нива,после текущи,после разпределения и в един момента щях да  smile3511 . newsm61
Ама като гледам вие тука срещички,пътешествия да този и онзи град .

# 223
Дескааа Горкотоооо.....Измъчили са те да не вземеш да работиш спокойно случайно....

# 224
Деска защо не ги  #2gunfire #2gunfire тия гадняри.

Общи условия

Активация на акаунт